kgns Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 asinanyavuz said: Gilean said: kaan abi fsfd "kaan, abi sağol." şeklinde okunmalı.kağan olacak o Gilean said: kaan abi fsfd o diil de para iade diosun da plagiarismden yakalanırsan parayı iade etsen n e yazar ders yatmış olcak ehhebenle iş yaparsan anlarsın nasıl olduğunu Ardeth said: kgns said: asinanyavuz said: CS201 ödevleri biraz daha esnek olsa negzel olur, her şeyi söylemeseler mesela.CS 201 ödevleri yapılır, ustasından, 100/100 not para-iade garantili, plagiarism'e yakalanmama para-iade garantili. iletisim: özel msg msn: [email protected].tr mujks bunun ortalaması 3,8-3,9 civarı olan bi adama dedin hata ettin :pkimseye demedim ki, konusu gecmisten hatırlatıyım dedim, zaten "CS201 ödevleri biraz daha esnek olsa negzel olur, her şeyi söylemeseler mesela." diyen birisi zaten hersey kolay geldiği için, daha zor olmasını dolayısıyla beyinsizlerin yapamamasını ve kendi yaptıklarının göz önüne çıkmasını istediğinden böyle bişi der, çünkü adam herseyini şöyle yapın demese de o anlar, ama 250 kadar kişi hiç bi bok anlamaz ve yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Oha o kadar acımasız değilim ya. Esnek olsun dememin sebebi, yazıyorsun tek satır bişi, comment yazmıyosun. Sonra kara kara düşünüyorsun, şimdi bu ödev tam not almazsa yazık değil mi? diyip o 1 ödev için yazılmış 8 sayfayı okuyorsun, ince ince dediği gibi yapıyorsun bu sefer. Bence 8 sayfa rule yazmasalar da herkes yapar o ödevi. 2 sayfalık açıklama yeter. İnsanlar kendi kendine algoritma üretebilmeli ki CS201'in etkisi büyük olsun. Yoksa CS201 syntax dersi olup çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 asinanyavuz said: Oha o kadar acımasız değilim ya. Esnek olsun dememin sebebi, yazıyorsun tek satır bişi, comment yazmıyosun. Sonra kara kara düşünüyorsun, şimdi bu ödev tam not almazsa yazık değil mi? diyip o 1 ödev için yazılmış 8 sayfayı okuyorsun, ince ince dediği gibi yapıyorsun bu sefer. +1, cidden ulser etti bu durum beni ehueh, bi de sacma sapan isler yuzunden dusuk not aldım, gidip duzelttirmem gerekti notu falan, daha beter paranoyak oldum iyice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yazılan gibi yapın işte data alırken sora algoritma kasarsınız 201 ztn syntax dersi algoritması kasınç ödevler çıkmaz ordan size pek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 her ne kadar istemesemde bugünden itibaren, B7 007'de ikamet etmekteyim, patilerden lütfedip uğramak isteyenleri telefon açıp odada olduğumu kontrol ettikten sonra uğrayabilirler. saygılar. yurt SUX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Rica ederim. Kaan'ın dediğine karşı çıkan olmasın. Adam guru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 asinanyavuz said: her ne kadar istemesemde bugünden itibaren, B7 007'de ikamet etmekteyim, patilerden lütfedip uğramak isteyenleri telefon açıp odada olduğumu kontrol ettikten sonra uğrayabilirler. saygılar. yurt SUX.b7 214 beklerim yine aynı yurttayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Yurttan anahtarımı da iade ederek ayrıldım, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Helal tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 asinanyavuz said: Yurttan anahtarımı da iade ederek ayrıldım, saygılar.loser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bayılıyorum sıkışlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 noluyo yahu, neler dönmüş? yurt neden emiyor? norüyör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Kim kimi emiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Cd- said: Kim kimi emiyo?Emeriss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 noluyor?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ekmek bunu okursan bana ulaş, önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Cem'in dedigi gibi, CS201'i cs e baslama dersi degil de, data almak icin gerekli ders gibi dusunun, asil cs'e data da baslicaksiniz. Lakin kemal hoca gitti, kim vericek bilmiyorum, buyuk kayip yav. Bu arada Gulsen Demiroz'un lecturelar nasil gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Şatıllara internet koymuşlar. Şu anda şatıldan sesleniyorum. Ama demin yolda kaldık neyse ki düzeltti adam arabayı. Bundan sonra her gün şatıla binip internete giricem. Az önce de derste olan delayla msnden kartel söyledik. Teknoloji nerelere geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bugun 19:45 carrefour servisiyle gelirken yoktu, her serviste yok sanırım, ya da benim ipod gorememistir bir turlu belki ehueh bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 duyduğuma göre kablosuzlar taksim shuttlelarında varmıs. not: hist ve sps sınavını ard arda koyanların yanaklarından bütün freshmanlerce öpüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yua gürsel VIP ücreti aldığının farkına varıp hizmet vermeye mi başladı? çay kahve ikramı da yapsınlar yolda ehe. gülşen demiröz derslerine ben gitmedim penth, 2 derse girdim sadece. bol bol kahkaha attı o iki derste de gülşen hoca. hatta bi ara arkada bir kız grubu hocanın gülüşüne gülme moduna filan geçmişti yani o derece. ama sonra neler oldu hiç bilmiyorum. ha bir de ikinci dönem de cs201 verecekmiş gülşen hoca, dataya levi filan gelir mi ki? ya da alternatif kim var gelebilecek, ersin hoca filan mı? freshlere de geçmiş olsun ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yurtta bişiler oluyormuş noluyor anlatın lütfen. merak ettim ben çok :) millet bağırıyomuş davullar filan noluyo ya, valla çok merak ettim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Abi çok merak ediyorum ben de güvenlik 2000'i geçtiler dışardan yardım alcaz demiş. Sınavları protesto. Havalı kornalar, davullar, lazerler, marşlar muhteşem ya :D Yağmur yağmasa gidicem de üşeniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar