kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nuki said: ulan üsküdardan abimide tnaırsınız belki oda mezun oldu sabancidan 2 sene önceulan belki tanırız, ama yine de karizman sıfırın altında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sen git abin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 la bi durun daha okula geleli kaç hafta oldu da hemen sıkıcı değil demeye başladınız. eğlenceyi daha tükettiğinizi sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nileppezdel said: No lifer mısınız arkadaş? Odadaysam da yanımda 5 kişi oluyo toplaşık sosyal oyunlar oynuyoruz. Ders deseniz ok de odamda dizi izliyorum okul sıkıcı demek komik Çok sosyal adamım ben. 900 tane arkadaşım var, belki 895 olabilir sdf. Şaka bi yana o insanlarla bir yerden sonra hep aynı şeyleri yapmaya başladığını farkedince, okulda yurdun sana sunduğu ekstra hiç bir şey olmadığını anlayınca nefret etmeye başlıyorsun. Daha var yani senin nefret etmene, tadını çıkar o yüzden. Ayrıca o etrafında turladığınız kulede seks yapanlar vardı vaktinde. LTF. 2. olarak da Ekmek'in çok çabuk pes ettiğini belirtmek istiyorum. O kadar da değil. 3. olarak, okulu ben de özledim biraz ya. Çok ders aşkıyla yanıp tutuşuyorum bi de marketing hocası baya iyi, dersine girmek istiyorum bilmem anlatabildim mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kgns said: aquila said: mastera gelenler var bide, bende mi gelsemsen üaa dan mısın? :S 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 O ltf lütfen mi lütfi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Learn To Fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 aquila said: kgns said: aquila said: mastera gelenler var bide, bende mi gelsemsen üaa dan mısın? :S 2004isim soyisim? öm den plx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 elaidi den alırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bu arada benim ilk accountım Mysterio idi, banlanmıstı sonra ben onu actırdım ama ne sifremi hatırlıorum ne mailimi, su ana kadar kullandıgım butun mailleri yazdım yok dio, nası alcam ben sifresini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 acc banliyken yenisini acip yazmaya devam edince eski accun bani acilmaz, seninki gozden kacmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hayır pati uzun sure sonr yeniden acıldıgında eski banlı acc. larınız için mail atın acıoruz dediydiler attıydım actılar ama sifre falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 olm nilep ne kullanıosun merak ediorum bu kadar okulu sevmek için..bize söyle biz de kullanalım dsafadsf kaan da yazık uğraşmış anlatmaya falan ama yok illa kendin görcen ehueh ekmek sana da helal erkenden çözmüşün okulu fdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 abisi üniversite yüzü gördü, hazmedemedi çocuk. yetemedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yeto nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 cicim aylari bunlar, midtermler gelsin gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 abi sabanciyi ben de cok seviyodum, ilk finallere kadar suruyor tam olarak. aralik-ocak civari nilep yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Aga ben üniden değil yurttan şikayetçiyim. Sen niye okuyon ki yazdığımı anlamamışın daha =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ekmek senin de yurda alışınca geçicek bu sorun. İlk hafta ben de ağlıyordum. hatta kaan manyak mısın demişti vaktiyle bana hiç unutmuyorum ve unutmayacağım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Abi Kadıköy Anadolu da en zor liselerden biriydi yani. Her sınav haftası 2-3 zayıf 5-6 tane de 2 alırdım. Ama severdim okulumu deli gibi. Burada daha ççalışkan olacağım ama illa alırım bikaç d falan. F almamayı düşünüyorum, kısmet. Ama severim okulu orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Liseyle karşılaştırma da okulu, üzülürsün sonra. Adjust your expectations. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yok karıştırmam ya, üniversite iyi. Ders de çalışırım gibi gözüküyo bol bol :) Final dönemlerinde patiye girsem mi girmesem mi düşünüyorum ama derslere hocalara söverim, okula yine sövmem gibi geliyo. Hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 said: Abi Kadıköy Anadolu da en zor liselerden biriydi yani. abi ben de girmiştim üniversiteye öyle. "ne var ki yani ben lisede bile gördüm organik kimyayı rahat rahat yaparım zaten" diye. Sonra yaptım da zaten birinden AA diğerinden BA aldım organik kimyaların. Galiba giriş gelişme ve sonucu iyi bağlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Derslere hocalara sövüp okulun neyine sövmediğin kalacak ki? Mimarisine mi sövüyoruz sanıyosun olm biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar