kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bu arada Cd- benden tam 1 gün sonra doğmuşsun, ha 1 de sene farkı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Abi marketing 301 hocası çok tatlı kadın da, Boğaziçi Elektrik mezunu, üstüne Carnegie-Mellon'da Ph.D yapmış, 2 sene Silicon Valley'de çalışmış, bakmış çok sıkıcı gitmiş Harvard Business School'da MBA yapmış. Yanında karınca gibi hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Abi bugün ölüyodum. Köpüklü ve pigastronun arasından geçiyorduk. Elimde çantalar falan. Nasıl b ir rüzgar tüneli oluştuysa artık. İlerleyemedim rüzgardan. O sırada köpüklünün çöp varillerinden biri uçtu ve arkadan bacağıma çarptı. İki bacağıma da çarpsa arkaya doğru uçacaktım. Sonra kurdoğlunun ordan merdivenlerden inecekken adımımı atamadım. O nasıl bir rüzgardır? Yere 45 derecelik bir açı yaparak durdum öyle. Rüzgar taşıdı. Zar zor adım attım da indim. Ömrümde böyle fırtına görmemiştim ben ya. Ne değişikti öyle. Evet freshim belki daha çok olacak ama normal birşey de değil yani olanlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yok normal deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Scheriff wall of text yazmaktan sıkıldım abi zaten seni ÖBYK'nın işe yaramazlığına ikna etmek gibi bi amacım da yok, benim düşüncem böyle. Çok istersen bayramdan sonra konuşalım :) hatta Paticik Sabancı toplaşması yapalım zuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kgns said: bu arada Cd- benden tam 1 gün sonra doğmuşsun, ha 1 de sene farkı var :) Suugle'dan mı baktın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ben de ztn gelsin anlatiim demiştim:) yaziim dediğimi hatırlamıorum baya dolmuşum demek ki.. kaan ayarlasın o buluşmayı herkesi o tanıo ben tanımıyorum kimseyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Kaan'ın parti fotoğraflarını İlke'den felan gördüm zaten duman dolmuştu lan oda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ne gerek var burdan zamanı ve yeri belirleriz, gören gelir orda da "adım kağan nickim kgns ben bir bağımlıyım" tanışması yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 anam sen frp kulubu toplantısındamıydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bi bonus vardı ya, o nukiydi işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 adam uyumus bile ama :D bu arada paticğin sembolü bizim sabanci kulesi değil mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Parti yok artık, buluşma yaparız ama. Ayrıca duman da yok artık sigarayı bıraktım ^_^ Spora falan başlıycaz delayla var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 şu buluşmaya tarih koyalım, yoksa yapamıyoruz. geçen yıl da yapıcaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hergün kantinde buluşmuyomusunuz zaten ne buluşması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hangi kantin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Kantin ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Xaenin said: Parti yok artık, buluşma yaparız ama. Ayrıca duman da yok artık sigarayı bıraktım ^_^ Spora falan başlıycaz delayla var mı gelen?aga modeme reset atarsan delay gecer belki rahat rahat spor yaparsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Allah seni kahretmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Xaenin said: Parti yok artık, buluşma yaparız ama. Ayrıca duman da yok artık sigarayı bıraktım ^_^ Spora falan başlıycaz delayla var mı gelen? ben gelirim, göbeemi eritmeliyim, perşembe cuma full boşum Penthesilea said: Xaenin said: Parti yok artık, buluşma yaparız ama. Ayrıca duman da yok artık sigarayı bıraktım ^_^ Spora falan başlıycaz delayla var mı gelen?aga modeme reset atarsan delay gecer belki rahat rahat spor yaparsiniz abi OASHAUHERUAHUSH yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bu arada b5 study de kalan pati var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben b5 te kalıyorumda study i bilerek işarterledim :D b5 de study oda yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bizim yurtta study mi var? Kaçak kalmaktan mı bahsediyosunuz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Penthesilea said: Xaenin said: Parti yok artık, buluşma yaparız ama. Ayrıca duman da yok artık sigarayı bıraktım ^_^ Spora falan başlıycaz delayla var mı gelen?aga modeme reset atarsan delay gecer belki rahat rahat spor yaparsiniz ASDGGJFHKJ ben her türlü fiziksel aktiviteye açığım kaan o aktivitenin içinde olduktan sonra basket futbol squash masa tenisi bisiklet vb. çok iyiyim ezerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 dela öyle resetle falan geçmez tinerci gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar