Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Abi marketing 301 hocası çok tatlı kadın da, Boğaziçi Elektrik mezunu, üstüne Carnegie-Mellon'da Ph.D yapmış, 2 sene Silicon Valley'de çalışmış, bakmış çok sıkıcı gitmiş Harvard Business School'da MBA yapmış. Yanında karınca gibi hissettim kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bugün ölüyodum. Köpüklü ve pigastronun arasından geçiyorduk. Elimde çantalar falan. Nasıl b ir rüzgar tüneli oluştuysa artık. İlerleyemedim rüzgardan. O sırada köpüklünün çöp varillerinden biri uçtu ve arkadan bacağıma çarptı. İki bacağıma da çarpsa arkaya doğru uçacaktım.

Sonra kurdoğlunun ordan merdivenlerden inecekken adımımı atamadım. O nasıl bir rüzgardır? Yere 45 derecelik bir açı yaparak durdum öyle. Rüzgar taşıdı. Zar zor adım attım da indim. Ömrümde böyle fırtına görmemiştim ben ya. Ne değişikti öyle.

Evet freshim belki daha çok olacak ama normal birşey de değil yani olanlar :S
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Parti yok artık, buluşma yaparız ama. Ayrıca duman da yok artık sigarayı bıraktım ^_^ Spora falan başlıycaz delayla var mı gelen?

ben gelirim, göbeemi eritmeliyim, perşembe cuma full boşum

Penthesilea said:
Xaenin said:
Parti yok artık, buluşma yaparız ama. Ayrıca duman da yok artık sigarayı bıraktım ^_^ Spora falan başlıycaz delayla var mı gelen?
aga modeme reset atarsan delay gecer belki rahat rahat spor yaparsiniz

abi OASHAUHERUAHUSH yani
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Xaenin said:
aga modeme reset atarsan delay gecer belki rahat rahat spor yaparsiniz

ASDGGJFHKJ

ben her türlü fiziksel aktiviteye açığım kaan o aktivitenin içinde olduktan sonra
basket futbol squash masa tenisi bisiklet vb.
çok iyiyim ezerim:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...