asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 VIS310'u droplayıp, ders sayımı 5 e düşüreceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ühü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 o diil de econ 202 ens 208 kitapları lazım varmıdır elinde olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 FRP klübü ne abi orada kendini barbar sanan tipler falan var. Okulda ne kadar suratına bakınca dövmek istediğin çocuk varsa frp klubünden yetişiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 HAHAHAH Barbar değil abi elf onlar. Ailelerini goblinler öldürmüş intikam yemini etmiş hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Cons said: babam şerefli bir demirciydi ailemi orklar öldürdü orkları öldürmeye and içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 AHAHAHAHAH abi ama 100 den fazla aynı temalı görmüşümdür rahat. Ya hapsanede başlar hepsi ha köyünü basarlar birilerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ehahaeh, ben anime ve warhammer 40k(bilmiyorum yalnız =), ogrenmek icin) icin girdim walla, demirciyle falan isim olmaz ehueh... cok atraksiyonlu bi mekana da benzemiyo abi =)... yalnız assassins' guild diye bir seyden bahsettiler, hic bir sey anlamadım ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Abi gerçek dünyada yaşamaya davet ediyorum herkesi ben. Klubüm bu. Seks falan yapsınlar frp oynayacaklarına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Abi assasins guild şu hepsi siyah giyip kapşon takıcak ben assasinim diye gezip kendi kendilerine artislik yapıcaklar. Hiç biri ekmek bile kesemez onların emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 asssassins guild tinerci çetesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bi tane eleman vardı, ne adını bilirim ne sanını. Size bir hikaye anlatayım onun üzerinden. Yaz okulu, yerleşiyoruz odalara işte. Arkadaşların 4. sü MOHAMMAD diye bi tane arap çıktı. Bu arkadaşlarım da öyle sessiz sakin insanlar değildir pek. Bunlar işte bir gün oturuken MOHAMMAD son derece sakin bir şekilde açıp odada ilahi okumaya başlayınca tabii, benim arkadaşlar delirip yurt görevlisine gidiyorlar, "bu böyle olmaz çıkarın bunu" diyorlar. Yurt görevlisi de tamam diyor. Ondan sonraki gün MOHAMMAD geliyor, yanında uzun saçlı, kesinlikle frp oynayan, soluk benizli, gözlüklü bir tiple beraber. Adam diyor ki: "Siz MOHAMMAD'ı tanıyor musunuz, aslında o çok iyi bir çocuk, siz nasıl böyle bişey yaparsınız ona" falan diye atarlanmaya başlıyor, neyine güvendiğini bilmiyoruz bu arada, orada biz 4 kişiyiz, birimiz adama üflese herif ölür. Efendime söyliyim, odada Cem diye bir arkadaş vardı, yurtla ilgili problem yaşıyor, bu gelen herif de öyle bir atarlanıyor ki sanırsın görevli kişi. Cem buna diyor ki "pardon sen yurt görevlisi misin bişey sorucam da?". Adam buna bakıyor böyle bir el kol, "Değilim yurt görevlisi, yurt güvenliğiyim ben ne var" diyor. Yurt güvenliği diye bişey yok, frp klubünden bariz. Neyse böyle bir gerginlik oluyo odada, ben devamlı adama bakıp gülüyorum falan. Neyse sonunda arkadaş adamı alıyor yurdun dışına çıkarıyor, ben de onunlayım. Abicim derdin nedir falan diye konuşuyoruz, adam yine bişeyler sıralıyor ve ekliyor: Fight club istiyorsanız onu da yaparız... Bu da böyle bir hikayem. Frp klübü böyle gençler yetiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi onu ortanıza alıp dalga geçiceksiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ehuah bu ne be =)... ne alakası var anlattıgının frp klubuyle simdi abi, yapma allah askına ayıp ediyosun =)... elemanın teki cıkmıs, ezik artizlenmis, oyle bi tip her klube uyedir buyuk ihtimalle =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi frp klübü ya. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Abi yok ben inanıyorum böyle bunlar hep frp klubünün işi. Üyeleri kendilerini şövalye falan sanıyor olmasa adam öyle bir cesareti toplayıp yapamazdı bütün bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ehuah, ne kadar nefret edilen bi olaymıs frp pati'de =)... bu saatten sonra frp klubunden olan varsa da yazmaz, ozelden yazsın bari kimse varsa eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 patide frpyi sevilmeyen birşey yaptınız lan sdfuhsdf gerçi düşündüm de frp klübü. klüp. frp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Aga bir sürü drizzt ve raistlin toplanıyor işte o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 olm nasıl biyer lan sabancı. durmadan macera mı yaşıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 HAHAHA abi sabahtan beri yaptıklarımı sayayım dersler hariç fizik ve calculus tarihi okudum 2 3 saat itiraf com okudum 4 ay önce açtığım bi daha hiç bakmadığım facebook acc me baktım resim felan koydum sözlük okudum bi de deli gibi f5 yapıyorum patiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hemen hemen aynıymış. ben de bibok var zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kaan o sigara ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Abi ben şimdi odaya geldim mesela, çok eğlendim ve de. Komik komik işler oluyor heahe. Abi bıraktım sigarayı 12 gün oldu, onu da tutuyorum, kendi kendime sigara ikram ediyorum ama kabul etmiyorum. Anlatabildim mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ahahah iiymiş ben de 2 ay önce bıraktım, şimdi zaten yasak ülserden dolayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar