Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

ehahaeh, ben anime ve warhammer 40k(bilmiyorum yalnız =), ogrenmek icin) icin girdim walla, demirciyle falan isim olmaz ehueh... cok atraksiyonlu bi mekana da benzemiyo abi =)... yalnız assassins' guild diye bir seyden bahsettiler, hic bir sey anlamadım ehueh...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi tane eleman vardı, ne adını bilirim ne sanını. Size bir hikaye anlatayım onun üzerinden.

Yaz okulu, yerleşiyoruz odalara işte. Arkadaşların 4. sü MOHAMMAD diye bi tane arap çıktı. Bu arkadaşlarım da öyle sessiz sakin insanlar değildir pek. Bunlar işte bir gün oturuken MOHAMMAD son derece sakin bir şekilde açıp odada ilahi okumaya başlayınca tabii, benim arkadaşlar delirip yurt görevlisine gidiyorlar, "bu böyle olmaz çıkarın bunu" diyorlar. Yurt görevlisi de tamam diyor. Ondan sonraki gün MOHAMMAD geliyor, yanında uzun saçlı, kesinlikle frp oynayan, soluk benizli, gözlüklü bir tiple beraber. Adam diyor ki: "Siz MOHAMMAD'ı tanıyor musunuz, aslında o çok iyi bir çocuk, siz nasıl böyle bişey yaparsınız ona" falan diye atarlanmaya başlıyor, neyine güvendiğini bilmiyoruz bu arada, orada biz 4 kişiyiz, birimiz adama üflese herif ölür.

Efendime söyliyim, odada Cem diye bir arkadaş vardı, yurtla ilgili problem yaşıyor, bu gelen herif de öyle bir atarlanıyor ki sanırsın görevli kişi. Cem buna diyor ki "pardon sen yurt görevlisi misin bişey sorucam da?". Adam buna bakıyor böyle bir el kol, "Değilim yurt görevlisi, yurt güvenliğiyim ben ne var" diyor. Yurt güvenliği diye bişey yok, frp klubünden bariz. Neyse böyle bir gerginlik oluyo odada, ben devamlı adama bakıp gülüyorum falan. Neyse sonunda arkadaş adamı alıyor yurdun dışına çıkarıyor, ben de onunlayım. Abicim derdin nedir falan diye konuşuyoruz, adam yine bişeyler sıralıyor ve ekliyor:

Fight club istiyorsanız onu da yaparız...

Bu da böyle bir hikayem.

Frp klübü böyle gençler yetiştiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...