Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kim o isim alalım ona geçim add droppta fdaffsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 4. sinif dersi lan senin isin ne onda ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kgns said: şş 4le biten kodlu dersin asistanıysa kapışırız!!11!!!11!1.. kan çıkar!! ayrıca oda arkadaşımın exine yamuk yaptırmam! nası bi işe yarayabilir sence ilke bana anlatırmısın PM le:) ilke ağır konuştun be o kdr da diildir?! muratcan da kalmış sabancıda çok ilginç ndn gitmedi ki onlar mastera yurtdışına sen bile gittin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 lan ne anlaticam google'a sex yaz gerisini o anlatir sfahfd muratcan'la 5 dakka interview yapmak yeterli bi yere almamak icin abi cunku, digerin= de dedigim gibi yani. olm kapiscak bisi yok ikinize de yeter ayrica bi atraksiyonu da yok yani gercekten kizin eheh, cok da rukus bu arada =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 çok şıktı valla bugün bilemiorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ss or i ban thee! muhabbet sola cekiyo biraz, toparlanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Penthesilea said: lan ne anlaticam google'a sex yaz gerisini o anlatir sfahfd muratcan'la 5 dakka interview yapmak yeterli bi yere almamak icin abi cunku, digerin= de dedigim gibi yani. olm kapiscak bisi yok ikinize de yeter ayrica bi atraksiyonu da yok yani gercekten kizin eheh, cok da rukus bu arada =/benim duyduğuma göre de yetermiş zaten ondan dedim :) senin ex olduğunu bilmiodum haha ama yine duyduğuma göre zaten sizin donemin bi cogunun exiymiş, tam anlamda ex olmasa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ROAEHAHEAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oha ne asistanmış arkadaş bu. sakız oldu patiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kizin hakkinda ileri geri konusmayin valla kitlicem konuyu. /serial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kgns said: Penthesilea said: lan ne anlaticam google'a sex yaz gerisini o anlatir sfahfd muratcan'la 5 dakka interview yapmak yeterli bi yere almamak icin abi cunku, digerin= de dedigim gibi yani. olm kapiscak bisi yok ikinize de yeter ayrica bi atraksiyonu da yok yani gercekten kizin eheh, cok da rukus bu arada =/benim duyduğuma göre de yetermiş zaten ondan dedim :) senin ex olduğunu bilmiodum haha ama yine duyduğuma göre zaten sizin donemin bi cogunun exiymiş, tam anlamda ex olmasa da.. yanlis demisler sadece bizim donem degil ehehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 uzatma dedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Scheriff said: ekmek olayı bomba kaan bi ara görüşelim hasret giderelim bana tanıştır bu pati ahalisini cama çarpanlar, pi'de cam açığ sigara içenler fln tanışılası insanlar hepsi.. bi de öbyk ya laf atanlar, kulaktan dolma bilgilerle yanlış konuşan insanlar eylemle ilgili(hem bugünkü hem 2004'teki), okuldaki diğer olaylarla ilgili vs gelsin bi ara bana anlatiim öğrensinler penth ve o mail mevzuunu sadece penth'ten dinleyip yorum yapmayın adam 40 yaşındaki evli barklı insanları çileden çıkardı 20 yaşındaki dünkü çocuk duramaz karşısında:D türban görüşü ayrı bişi benim de konumum belli ztn bilmeyen öğrensin ama insanların kız kardeşlerine alien demek, hakaret etmek ayrı bişi bunu yapıp tepki görmemeyi ummak apayrı ilkecim:) burda atıp tutanların başına gelirse görürüm napıcaklarını. konuyu burda açmanın anlamı yok tabi tekrar isteyenle okulda görüşür konuşuruz kaan'ın partilerinden birinde Kulaktan dolma bilgi felan değil gidip gördük... ÖBYK'da bulunan bi kaç kişi dışında diğerlerinin nasıl bi tavıra sahip olduklarını gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ne gördün pardon? gerçekçi olmak suç mu? ki adam eylem başarıya ulaşmaz falan da demedi, hemen yarın bir sonuç almayı beklemek hayal olur ama bunun ileriye katkısı olacaktır dendi. tek cümle alıp ona göre yorum yapıyorsunuz yapılsın 2 ay her gün eylem, toplansın o kadar insan anca o zaman bu seneki fiyatlarda bir oynama olur. orada da söylendi yemek şirketi fiyat indirmek yerine işçi çıkarmayı tercih ediyor. böyle bir ortamda bi günlük eylemle fiyat indirimi almak hayal değil de ne? ama bunu söylerse biri tü kaka vay efendim sen nası inanmazsın eyleme, eylem güçtür, eylem bizi ihya eder vs vs öbyk el atmasa eylemi düzenleyen bizi meclise sendika hakları diye yürütcek nerdeyse bilmem farkında mısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Valla ÖBYK toplantısında konuşan arkadaş neredeyse Kurdoğlu şöyle güzel böyle güzel diye övmeye başlayacaktı. Neymiş Kurdoğlu'nda bakteri sayan makine varmış... Ulan silgi çıktı yemekten ya silgi sayamıyo makine galiba? Kaç tane arkadaşım o yemeklerden hasta oldu, kuru kuru yediğim yemeğe 9 milyon vermek koyuyo bana açıkcası ve bu haldeyken bu kadar "orta yolcu" olmak bana pek mantıklı gelmedi. Ayrıca eylemi düzenleyen/örgütleyen arkadaşın peşinden de kimse meclise koşmaz milletin aklı yok mu? Bir de yaptıklarından bahsediyolar: Ajanda çıkarmışlar; ha yani bütün sorunlar halloldu bi ajanda kaldı. İstanbul Öğrenci Birliği'nde büyük bi' etkinliğe sahiplermiş, Sabancı Üniversitesi şu anki sorunlarını çözebildi mi ki bir de İstanbul Öğrenci birliği'yle uğraşıyorlar. Scheriff sen de mi ÖBYK'dasın yoksaX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 değilim öbyk da ama olaya daha bilgili şekilde bakma şansım var. neler yaptıklarını nelerle uğraştıklarını biliyorum. bol keseden atan adamları gördükçe herhangi bir sorumluluğum olmamasına rağmen savunasım geliyor çunku haksızlık ediliyor. bi kere yapılan meclis eylem var diye yapılmadı her sene ilk hafta bu toplantı yapılır yine yapıldı. gündem maddelerine geçmeden önce de neler yaptık vs anlattı adamlar anlatmasınlar mı? o konuya nerden gelindiğini gayet net hatırlıyorum. eylem fiyatlara karşı yapılıyor. kurdoğlunun hijyenik olması yemek tadına vs karşı değil. hijyen konusu açılıp insanlar da pis fln dedikleri zaman ister istemez öbyk bildiklerini söylemek zorunda kurdoğlu iğrenç bi firma değil sonuçta doğru yaptıkları işler de var. dediğin gibi işte fiyat koyuyor bize. bunu düzeltelim. eylem buna karşı olsun sadece. demeye çalışılan bu. söylerken farklı anlaşılmış olabilir ama özünde bu ne eksik ne fazla ewt sabancıda aklı olmayan bi dolu insan var malesef bazen yola sokulmaları gerekebiliyor. farkındamısın bilmiyorum eylemi düzenleyen eylemi kime karşı düzenledin sorusuna cevap veremedi:) yemek problemi var diye diğer her şeyi yok mu saymamız gerekiyor. adamlar ajanda yapmış gelirini burs fonuna verecek o kadar insan toplanmışken duyurusu yapılıyor. neyse ne daha önce açıklanmamış ama sonuca ulaşmış şeyleri açıkladılar. şuanda uğraştıkları şeyler değildi. kaçırdığın nokta o toplantı eylem toplantısı değil öbyk meclis toplantısı tek konu eylem olcak demek değil bu di mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 wall of text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Scheriff said: değilim öbyk da ama olaya daha bilgili şekilde bakma şansım var. neler yaptıklarını nelerle uğraştıklarını biliyorum. bol keseden atan adamları gördükçe herhangi bir sorumluluğum olmamasına rağmen savunasım geliyor çunku haksızlık ediliyor. bi kere yapılan meclis eylem var diye yapılmadı her sene ilk hafta bu toplantı yapılır yine yapıldı. gündem maddelerine geçmeden önce de neler yaptık vs anlattı adamlar anlatmasınlar mı? o konuya nerden gelindiğini gayet net hatırlıyorum. eylem fiyatlara karşı yapılıyor. kurdoğlunun hijyenik olması yemek tadına vs karşı değil. hijyen konusu açılıp insanlar da pis fln dedikleri zaman ister istemez öbyk bildiklerini söylemek zorunda kurdoğlu iğrenç bi firma değil sonuçta doğru yaptıkları işler de var. dediğin gibi işte fiyat koyuyor bize. bunu düzeltelim. eylem buna karşı olsun sadece. demeye çalışılan bu. söylerken farklı anlaşılmış olabilir ama özünde bu ne eksik ne fazla ewt sabancıda aklı olmayan bi dolu insan var malesef bazen yola sokulmaları gerekebiliyor. farkındamısın bilmiyorum eylemi düzenleyen eylemi kime karşı düzenledin sorusuna cevap veremedi:) yemek problemi var diye diğer her şeyi yok mu saymamız gerekiyor. adamlar ajanda yapmış gelirini burs fonuna verecek o kadar insan toplanmışken duyurusu yapılıyor. neyse ne daha önce açıklanmamış ama sonuca ulaşmış şeyleri açıkladılar. şuanda uğraştıkları şeyler değildi. kaçırdığın nokta o toplantı eylem toplantısı değil öbyk meclis toplantısı tek konu eylem olcak demek değil bu di mi:) "Bol keseden atam" adam lafı bana mıydı anlamadım ben gördüklerimi söylüyorum şimdi neden "bol keseden atan adam" oldum anlamadım? Yapılan meclis eylem var diye yapılmadı ama okulda millet bu kadar gerginken oraya gelip bol bol kendilerini övmeleri çok mantıksız. Orada öğrencileri savunacak olan onlar, gündem maddelerini değiştiremiyorlar mı? Tamam eylem kurdoğulu hijyenik olsun diye yapılmıyo zaten kimse de "Yaşasın hijyen yaşasın özgürlük!" diye bağırmayacaktı yani ama Kurdoğlu'nu hala iyi bi' tarafları varmış gibi savunmaya çalışmaları dokundu bana ki bir de Kurdoğlu iğrenç bi' firma değil demişsin millet yemekten çıkan abidik gubidik şeylerin fotoğraflarını newse attı kaç kere hala neden iğrenç bi firma değil diyosun? Damak zevkimiz baya farklı demek ki... Tamam Sabancı'da aklı olmayan bi ton insan var ona diyecek bir şey bulamıyorum zaten ama bir o kadar da duyarsızlar yani "meclise yürürlerdi" felan demek ne kadar doğru bilmiyorum, o kadar ilgili olsalar keşke. Gaza gelip bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum... Ajanda'nın parası burs fonun aktarılacak: Ben zaten bursluyum bana geri dönecek parayı ben niye veriyorum? Hadi burssuz öğrenciler aldı ajandayı diyelim onlar bizim bursumuzu karşılamak zorundalar mı? Millet eğitim görmek için para veriyo okula. O toplantının da eylem toplantısı olması gerekirdi bence okulda bu kadar sorun varken adam bana gelmiş: "Biz ajanda yaptık bakın çok cici" diyo. Gülerler... ki güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Olaylara farklı baktığımız bir gerçek. Bol keseden atan lafının sana dokunan bi ucu vardır illa direk sana sölememiş olsam da ilkenin olayından tut öbyk'nın eylem tutumu yorumuna kadar eksik bilgilerle yorum yapanlar için kullandım o lafı tam karışılamıo gerçi ama nese ben yaptıklarını anlattılar olarak görüyorum sen kendilerini övdüler olarak. pek ikna olacağını sanmıyorum söylediklerimle. öyle düşünmeye devam edebilirsin ama öyle değil. övünmek isteseler,insanları kendi yanlarına çekmek isteseler anlatıcakları çok daha farklı şeyler olduğunu bildiğim için söylüorum damak zevki mevzu değil. ben de soğuk yemek yedim benim de beğenmediğim oldu ama sanki sürekli iğrenç saçlı kıllı yemekler çıkıyorumuş gibi yorum yapmak yanlış ben kurdoğlunu savunmaya çalışmıyorum ama hijyene ciddi önem veriliyor aradan kaçanlar illa ki olucak keşke olmasa silgili yemek. Orana döküldüğü zaman çok düşük bir oranda kaldığını tahmin ediyorum içinden abuk sabuk şeyler çıkan yemeklerin. meclise yürürler abartılı bi laf ciddiye alıp cevap vermişin gerçi. anlatmaya çalıştığım eylemi düzenleyen adamın kendi içindeki tutarsızlığı ve hedefsizliğiydi ajanda parası ztn bana gelcek vermesem de olur çok güzel bir yaklaşım takdir ettim(tu) kimse size zorla alın falan demedi nasıl dinliyorsun çok merak ediyorum orda duyurusu yapıldı burs fonuna gidecek alırsanız iyi olur dendi ALIN LAN denmiş gibi tepki veriyorsun nedir yani okulun %40'ı öyle veya böyle burslu almasın o zaman kimse ajanda...alma yani ajanda ama duyurusu yapıldı vay densizler falan! komik.. toplantının sencesi bencesi yok işte ilk toplantı sene başı orda öbyk'yı sevmeyen ne yapar bilmeyen de var anlattılar işte bilmeyenler öğrendi. haberin var mıydı viaport için öbyk'nın çalıştığının. ben orda öğrendim mesela vs vs dinlesen anlarsın ndn sadece eylem üzerine kurulamayacağını toplantının ne dedi adamlar öbyk'nın eylem yapması için çoğunluk oyu gerekiyor. 3000 öğrenci var 2000 oy demek kabaca o amfide 250 kişi anca vardı:) öyle bi anda eylem hazırlık toplantısı diyemez öbyk düzenledi denemez bilmem anlatabildim mi 3. veya 4. sırada oturup sonlara doğru söz alıp o zaman ben gelmicem eyleme öbyk inanmıyo vs diyen sen miydin Cd? Ben de sana çok güldüm bi kişinin lafıyla eyleme katılıp katılmama kararını verdiğin için.. son söz: adamları sevmek icraatlarını beğenmek zorunda diil tabiki kimse. tek söylemeye çalıştığım beğenmiyorsanız, eleştiriyorsanız bilerek, anlayarak eleştirin desteksiz yapılan eleştirilerin hiç bir anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Meclis olayına çok ciddi bi cevap vermedim ben de o kadarını ayırtedebiliyorum yani. Burda birbirimize laf sokuyomuş gibi oldu da öyle olmasın yani. Ben niye beğenmediğimi/eksik bulduğumu anlatmaya çalışıyorum. Kurdoğlu'ndaki "hijyen" sorununa gelince senin tavrın biraz "elimizdekiyle yetinelim" gibi olmuş diğer okulların çoğunda gayet düzgün yemek çıkıyo yani en azından soğumuş kurumuş yemeğe 9 milyon vermiyo insanlar. Yemeklerinden abidik gubidik şeyler çıkan okul duymadım ben pek. Ajanda konusunda da: Ben "ALIN LAN" demişler gibi davranmıyorum, okuldaki öğrenciler okutmak okulun/vakfın vs. nin sorumluluğunda, zaten parayı da alıyorlar bizlerden ÖBYK neden daha fazla para toplamak için ajanda yaptırıyo onu anlamadım. Bahsettiğin kişi de arkadaşım onun arka sırasında oturuyodum ben, eyleme gitmeyelim falan gibi bi' şey de söylemedim ki zaten o da eyleme gitmeyelim demedi. Orada ÖBYK'da konuşan arkadaş: "Eylemden çok bir şey çıkacağını sanmıyorum ama en azından seneye zam yapmazlar" gibi bir laf söyledi. Eyleme çok inanmadığı belliydi. Arkadaşımın savunmasını da yapmıyorum ayrıca. Son söz: Valla gayet anlayarak eleştirdiğimi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 laf sokma niyetim benim de yok, öyle algılamıorum yazdıklarını da başka okullardan kastın neresi bilmiyorum ama her okula gitsen yemekten mutsuz insanlar bulursun illa ki. ben boğaziçindeki arkadaşlarımdan "sabancının eğitimi gerçekten o kdr iyi mi?" sorularını duyuyorum burda sor insanlara eğitime laf edicek bi sürü adam çıkar.. büyük bir şirkette staj yaptım, yemeği dışardan bir şirket sağlıyor aynı kurdoğlu gibi. ordaki insanlar da yemekten memnun değildi ki gayet sıcak, tadı tuzu yerinde çeşit çeşit yemek vardı nesinden memnun değiller anlamıyorum kısacası insanları mutlu etmek zor ajanda konusunda neyi anlatmaya çalıştığını anlamıyorum kesinlikle. yapmışlar yardım olsun diye de bi fiyat koymuşlar üstüne yardım topluyorlar. bu adamlar niçin yardım topluo, onların mı işi bu falan?! yardım toplamak için ajanda yapılmadı. ajanda yapıldı yardım toplansın diye de bir fiyat kondu. öyle anlattılar yani. bunda eleştirilicek ne var anlamıyorum almak istemeyen almaz alan da parasının nereye gittiğini bilerek alır uç bi örnek olucak ama harvard stanford vs mezunlarından aldığı bağışlarla da geçiniyor. durumu olan öğrenci bi ajanda alarak yardımcı olabilir istiyorsa, istemiyorsa da niye demez kimse resmen niye insanlara yardım ediyorlar bıraksınlar başkası (okul) yardım etsin diyorsun. ilginç... o konuşan arkadaş çok net ben katılmicam eyleme dedi dolaylı yoldan falan da söylemedi yanlış anladığımı sanmıyorum sebep olarak da öbyk daki arkadaşın eyleme inanmayışını gösterdi herkes istediğini düşünmekte özgür öbykdaki adam gerçekçi yaklaştı olaya ki adam kurdoğlu ile masaya oturmuş pazarlık yapmış ne düşündüklerini vs bilerek de konuşuo muhtemelen biraz irdeleyince konuyu, eyleme inanmak kadar inanmamak için de neden var. en azından bu sene bir sonuç alınacağına inanmamak için. katıldım eyleme ama bu sene bir sonuç alınacağını düşünmüyorum ben de cunku ne bir birlik var ne de bu eylem 1-2 ay boyunca her gün sürcek. haftada 1 eylem yapmakla bi sonuca ulaşılmaz. oglen yemedik akşam yedik bugün yine yedik. biz orda eylem yaparken yukarda köpüklü bayram yaptı:) haftada bir bir öğünlük cirosu eksik kalsa nolcak 1 kuruş indirmez ama bu tepki ile seneye fiyatlar konuşulurken masada eylem kozu ciddi olarak yer eder sadece lafta kalmayacağını bilirler. öbykdaki adamın da dediği buydu özetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben de bugun frp klubune girdim... var mı baska pati klupte ? frp konusunda sefilim gerci =), ogrenmek icin girdim ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Emo siyah makyajlı kızlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ehueh, ben gormedim, ama olabilitesi var tabii =)... genel olarak kız oranı az abi zaten, naapalım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kızımsı varlık dioruz biz onlara da zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar