Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Abi senin arkadaşın niye tanışıyo sdfsdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bana yemek ismarla ama kizi bulmam, ya da bulurum ama cok guzelse vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bi olay olursa toptan götürürüm en kral yere abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 abi kız şurayı okusa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ekmek azdınmı evladım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kız gözlerimi okusa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ekmek kızla tanışır konuşur sana yapar adam işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kimse yapmasın abi istemez bulun getirin yeter olcaksa olur olmazsa bağrıma taş basar devam ederim hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bayıltıp mı getircez abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 lan dur daha yeni başladı okul elbet bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Scheriff said: konuyu burda açmanın anlamı yok tabi tekrar isteyenle okulda görüşür konuşuruz kaan'ın partilerinden birinde Yok parti bitmiştir, ders hep. Sanırım. Emin değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 nileppezdel said: Robert_Poche said: icilmio köpüklüde yada calısanlar sevmio beni yasak dio gelip 2 kez dediler artık utandım :D Bize 2 kere dediler toplam. Sonra devam ettik bişe olmadı :D bana denk gelmeyin pls:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Xaenin said: Scheriff said: konuyu burda açmanın anlamı yok tabi tekrar isteyenle okulda görüşür konuşuruz kaan'ın partilerinden birinde Yok parti bitmiştir, ders hep. Sanırım. Emin değilim... yok öle yağma ben yokken yap partileri ben gelince iptal et yapcaksın dolcak o oda onur konuğu olcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Partiler public mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kaanınkiler vip only okulunkiler public Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 http://cs.brown.edu/~ilke/les.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ekmek said: Kimse yapmasın abi istemez bulun getirin yeter olcaksa olur olmazsa bağrıma taş basar devam ederim hayata.ah ulan ben olsam. once kiza yazar ve special ability'm ile yakin arkadas olurdum, sonrasinda da sana ayarlardim agator =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Aklımı aldı ilke kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Penthesilea said: Ekmek said: Kimse yapmasın abi istemez bulun getirin yeter olcaksa olur olmazsa bağrıma taş basar devam ederim hayata.ah ulan ben olsam. once kiza yazar ve special ability'm ile yakin arkadas olurdum, sonrasinda da sana ayarlardim agator =( zıajhsfkfsagjdhkflşdfs gençleri kandırma ilke o diil de senin ex asistanım oldu bi güzellik yaparsın artık bana ztn taş olmuş hafiften>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 şş 4le biten kodlu dersin asistanıysa kapışırız!!11!!!11!1.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kim bu kız ayarlayalım ver isim falan tanıdıktır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bilmiyor ki adam ismini, yazık lan sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 robot resim cizip herkesin eline ver, kizi goren seni arasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu salak robot resim diye voltran filan çizer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Scheriff said: Penthesilea said: Ekmek said: Kimse yapmasın abi istemez bulun getirin yeter olcaksa olur olmazsa bağrıma taş basar devam ederim hayata.ah ulan ben olsam. once kiza yazar ve special ability'm ile yakin arkadas olurdum, sonrasinda da sana ayarlardim agator =( zıajhsfkfsagjdhkflşdfs gençleri kandırma ilke o diil de senin ex asistanım oldu bi güzellik yaparsın artık bana ztn taş olmuş hafiften>:D<abi cs201 almis herhangi bi insan o anguttan daha iyi cs bilir ya, kukusuyla kariyer yapiyo bildigin kiz dsgsgsdf. Yazik size, office hourlara git bari de bi ise yarar belki asistanin olmasi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar