kgns Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ekmek said: Abi gitar getiricem getiremiyorum oda arkadaşım ne mal bilmediğimden. O kadar adam var tanıdığım oda arkadaşım belli değil ayıp :/bu arada böyle herkesi düşünürsen mutlu olamazsın, kendimden biliorum. sabancıda rahat olucan, gotur gitarını hicbisey yokmus gibi koy odaya "naber abi ben ekmek" falan de hiçbişi yokmus gibi davran o istemiosa bile gitar mitar soylemesi uzun zaman alır, hatta rahatsız da etmezsen cok, söylemez bile belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Abi yurt görevlisiyle konuşuyoruz. Nöbetçi olan adamla. Adam şey dedi: "oda arkadaşına bişey demeyip bize şikayet edenler var" nası bi sorunlu yapar ki böyle bişeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Abi kulaklıkla çalıcam zaten onlar rahatsız olmasın diye değil gitara bişey olur diye korkuyorum getirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 belki adam da bas caliyodur, bi sinerji olur, jam sessionlar filan, odaya gelen groupieler, vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Aga ver bakim diyip 3000 dolarlık aleti çarpma ihtimali de var ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Çıkarken odanın kapısını kitle mesela? Hırsızlık olmaz ayrıca, ben kapı baca açık ps3 bıraktım odada hiç bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oda arkadasindan bahsediyo ama, kilitli bi tasima cantasi filan al, onu da yataga zincirle, cikarken ona koyarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya maho musun? kullanmanı istemiorum dersin biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 lan public ortaokul degil orasi, universite. oda arkadasinin GITARINI calar misin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 calmak = to steal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yoldan bisiklet çalıolar lan okulda herşey mümkün dsafawd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 steal, snoop kasar adam gitarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oda arkadaşın gitarını çalarsa yarın seni de çalar o kdr da diil:) b2-b5 ön cehpeye bakan odalarda kalanlar iyi terlicek yazın penth anlatsın size yerleştim yağmur yağıo sıkıntı vs hani ilk haftlardaki sıcak hava vs hayalleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bu hafta yerleşmicem ben bakalım bekliyorum hala bir ümit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 eheh abi ne desek inanmazlar zaten bahar gelene kadar. bi arkadas bana firsat varken b6-b7 falan oda degistirmeye calis milltle dedi, yok lan ngzel fakultelere yakin, dorma yakin falan dedim. nisanla beraber oda sauna islevi goruyor, iyi terledik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 valla ben en güzel zamanında kaldım o yüzden huzurluyum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bk calisiyo mu su anda? yurtta degilim bi cevap atarsaniz ona gore yarin external getiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bk çalışıyor, ama limit 25gb'a çıkartılmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 var mi peki icinde diziler falan? kac kisi online yani ona bi bakabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 14,27 tb paylaşım var bugün house'un 3. ve 4. sezonlarını indirdim. aradıklarının çoğunu bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 öldüm bugün ya. yaşam kalitesi aldığın ders sayısıyla orantılı evet, kaana ilk defa hak verdim bu konuda yani. ama programımı artık ellememeye kararlıyım. dönem sonunda saçım beyazlamasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 off bugun ilginc bi gun oldu eheh... bu cs303 tam bekledigim gibi bir ders cıktı da, sınıf pek bekledigim gibi cıkmadı... hoca boyle dersi anlatma geyigiyle millete sorular sordu da, boyle cpu'nun icinde ne vardır falan, herkes bir seyler biliyor kesin ehueh, oradan biri cıkıyor floating point unit falan bilmemne =)... hic bisey anlamadım neredeyse ders boyunca ahah... gerci sonra ders bitince hocayla konustum, "bastan anlatıcaz herseyi, bugunku konusma biraz milleti ısındırmak icin, cogu kisi 2. sınıfta alıyor, yaparsın" falan dedi de, tırstım biraz yine de eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 asinanyavuz said: öldüm bugün ya. yaşam kalitesi aldığın ders sayısıyla orantılı evet, kaana ilk defa hak verdim bu konuda yani. ama programımı artık ellememeye kararlıyım. dönem sonunda saçım beyazlamasa bari. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bu konuda diye ekledim edit ile. tabii ki ilk defa hak vermiyorum sana :) ama sadece 6 ders konusunda biraz overreact ettigini dusunuyor idim, onda da hakliymissin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Okula geldim destur internette problem var. Neyse ki odam büyük 2 kişiliklerden ve kahverengi ahşaplı. Yoksa problem çıkarmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar