kgns Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 nilep güzel arkadasları varsa bize de pay cıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Cd- said: nilep bayan bulmuş okulda... Olm onlar hologram okula ilk girince veriyolar korkmayın siz diye sonra birden yokoluyo 2-3 haftaya... bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ahahaha off :D Tamam alıyorum dikkate (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yeni girişlilerden H ile başlayan soyadlı kıza sesleniyorum! Tanışalım mı? fdsfdsfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kgns said: nilep güzel arkadasları varsa bize de pay cıkar mı? Abi yeni girişliler kardeşin kardeşim yaşında yapma etme. Bu arada ders programları mySU'ya eklenmiş, panik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben 90 dogumluya kadar inebiliorum 87 liyim çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 87 öh. Arkadaşım kendi classificationunda takıl pls :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bu işler böyledir, erkek büyük kız küçük olur, işte o yüzden ilk ortaokula basladıgında, ilk liseye basladıgında veya ilk universiteye basladıgında anca kendi donemine bakabilirsin ki onlar da genelde ust donemlere bakar. erkek dediğin son sınıfta açılır :), kızlarsa son sınıfta anca kendi donemleriyle cıkabilirler ya da artık iş güç sahibi tiplerle bu arada ders programım şöyle olmuş, keşke cuma günkü 1 ders de olmasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 said: erkek büyük kız küçük olur Öyle bişey yok da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yuhannes. güzelmiş program :) research filan vardır ama di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 nileppezdel said: said: erkek büyük kız küçük olur Öyle bişey yok da :D aha "not yet" egeden büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 gotcha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sakız etmeyin lan X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ahua tamam tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Geldim odaya yerleştim. Yalnız hakkaten çok pis akşam güneşi vuruyomuş buraya ya (b2 212 ön cephe oliy) Kışın neyse de yazın kötü olabilable. 536gb ile bk da birinciyim lan! Bu arada okulun internetinde bi mallık var demin 60kb ile download yapıyodu şimdi normal gibi ama ipne olmaz inşallah. Salı günü öbyk'nın toplantısına gidip çemkirelim. Çarşamba günkü eylemde de olacaklar şöyle bence: millet gidecek, orya oturacak gülüşecekler, sonra biri bişey okuyacak felan bir iki slogan atma girişimi olacak sonra dağılacak millet..örgütlenme 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Hala 60kb RÖH.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Benim odam nereye bakıyor cd baksana bi, 205 numara sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Abi tek numaralar arka tarafa bakıyo a4 felan ora. yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ah be ben daha medeniyete bakmak istiyodum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Benim odam da öyle arka tarafa bakıyo lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bu arada nillepe form verdiysen bana da form (zarf) verdin :D benim oda da avluya bakıyor ama b5 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hay ya yurt olayını çözüme kavuşturamadan okul başlıo..araba da serviste işin yoksa ilk gün shuttleda öl bi de akşam 7.30a kadar dersim var sabahtan itibaren full. offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ad soyad neydi? pm olarak da olabilir :) hadi ya. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Abi gitar getiricem getiremiyorum oda arkadaşım ne mal bilmediğimden. O kadar adam var tanıdığım oda arkadaşım belli değil ayıp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ekmek said: Abi gitar getiricem getiremiyorum oda arkadaşım ne mal bilmediğimden. O kadar adam var tanıdığım oda arkadaşım belli değil ayıp :/getir sen, olmadı benim odamda calısırsın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar