aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 golde yuzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ahaha noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ooo ben kaçıcam Kaan'dan valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ben de başlayacam spora geçen sene son 2 ay gaza geldim 1 ay yaptım 1 ay da finaller yüzünden yalan oldu. Bu sene tekrar yapmaya niyetliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 "bu sene düzenli spor yapıcam" tam umut sarıkaya karikatürü olur bundan bütün böyle diyenleri bi odada toplayıp "şimdi bi kere söyleyin bütün sene boyunca da bir daha söylediğinizi duymayayım" diyen kazaklı abi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Derslerime günü gününe çalışıcam, amfi notlarımı temize geçiricem. Kaka yapmayı bile rutine bağlamayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 spam yapmisim, kendimi 3 gun banletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ohh babam getiriyo yarın sabahın köründe kalkıp yürümicem =) Öğlene kadar oturur çıkarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 proj 102 mi verdim ama hastayım şu proj102 komitesinin mantığına ya. 26 sına lecture koymuşlar hem de LGD policy ile beraber. Bahar döneminde de aynısını yapıyorlardı. Tatil var, belli insanların gelmeyeceği okula, hemen o araya workshop dayıyorlardı millet küfrede küfrede geliyordu. Şimdide millet ilk hafta gelmeyecek mi görünüyor? Ver anasını LGD yi paşa paşa gelsinler mantığı. Ki bahar döneminde bu LGD policy li first lecture add-droptan sonra olmuştu. Add-droptan önce LGD siz lecture yapmışlardı. Hadi mantıklarını kısmen haklı bulabilirim, hani 1 hafta tatil girecek araya, proje kayıdıdır şudur budur yetişmeyebilir projeler diye endişeleniyor olabilirler de, bu da öğrenciye haksızlık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ekmek said: Ohh babam getiriyo yarın sabahın köründe kalkıp yürümicem =) Öğlene kadar oturur çıkarım =)Ekmegin babasi icin: http://www.turkishcuisine.eu/Specialties/pide,%20lavas_a.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bugün oflazerin doğum günüymüş. ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 asdfsaf ekmeğin babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bugun oryante olduk lan neredeydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Valla ben gün boyunca etrafta dolaştım, insanlar gelip soru sorsun diye ama 3-4 kişi dışında soru sordurabildiğim kimse olmadı. Sabah da zarfları dağıttık. Yorucu bir gündü benim için. nileppezdel'e ellerimle teslim ettim hatta zarfını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 asinanyavuz said: Valla ben gün boyunca etrafta dolaştım, insanlar gelip soru sorsun diye ama 3-4 kişi dışında soru sordurabildiğim kimse olmadı. Sabah da zarfları dağıttık. Yorucu bir gündü benim için. nileppezdel'e ellerimle teslim ettim hatta zarfını :psuratında sürekli bi gülümseme ifadesi var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yoktu be alla allaaa :( Siz de sırıtkan yaptınız beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Gerçek hayatta da adeta ağzına vurmalık bir peşmerge gibi capcanlı ve atletik miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 olabilir :) ama hakkını vereyim çok da gülmüyordu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Xaenin said: Gerçek hayatta da adeta ağzına vurmalık bir peşmerge gibi capcanlı ve atletik miydi? yok be hayatından bezmiş gibi bi hali vardı. başta canlı filan gibi geldi bana da. sonra oryantasyon ruhunu çaldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Onun nedeni ayrı tabi de.. :D Bi de gece içtik zaten geç yattım yurtta olmasam iyice ölü gibi olurdum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Oh çok sevindim. Daha yeni başlıyor okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 said: Oh çok sevindim. Hainsin lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ama sevgili konusunda şüphelerim var. Garanti bence sabancıdan bi sevgilisi var nilep'in. (yuh, tutarsız cümleler) Cd-'nin tavsiyelerini dikkate al ege :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Hangi tavsiyelerini? Ve "not yet" demek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dasfadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar