Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

ohaaaaaaa
oflazer paraya tapmış...
ilke idolun yıktı geçti herşeyi valla

nilepi hiç görmedim ama ilk görüşte aha bu nilep dicem gibi gelio sürekli bi sırıtış:)

ders kayıtları devam edio hala bittikten sonra gozukur mysu da yani cuma akşam en ii ihtimal

kaan çok canın sıkılıo senin valla ya dicek bişi bulamıorum gez dolaş mangalda köfte pişir fln
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
ohaaaaaaa
oflazer paraya tapmış...

nilepi hiç görmedim ama ilk görüşte aha bu nilep dicem gibi gelio sürekli bi sırıtış:)

ders kayıtları devam edio hala bittikten sonra gozukur mysu da yani cuma akşam en ii ihtimal

kaan çok canın sıkılıo senin valla ya dicek bişi bulamıorum gez dolaş mangalda köfte pişir fln

Abi sigarayı bıraktım, ondan böyleyim. Tek köfte için mangal yakarım.
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:
höe vay anasını. oflazer de yalan oldu.

Üçte üç kaçırdım ne ballıyım.

Tekrar diyorum okula girerken 3 hocadan ders almak istiyorum diyordum: Erdal İnönü, Halil Berktay, Kemal Oflazer. Üçünden de alamicam tebrik ediyorum kendimi :)

Uğur hoca gitmesin ben mezun olana kadar bi yerlere bari ya.
ahaha ugur da giderse isin var cidden

uzmek gibi olmasin da ucunden de ders aldim ehuehue. ama hep ucundan, inonu dersinin finali oncesi kotulesip amerika'ya gitti, son ogrencisiyim. oflazer'le de bitirmemi yaptim adam gitti. bende bi lanet olabilir.

bu arada niye gitti falan bilmiyorum da dev para veriyorlarmis orada, gidecek insan bulamadiklari icin tahminen.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Scheriff said:
ohaaaaaaa
oflazer paraya tapmış...

Abi sigarayı bıraktım, ondan böyleyim. Tek köfte için mangal yakarım.

hayırlı olsun lan sevindim
kendini yemeğe ver fındık ye:)
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Cd- said:
Oeh Katarda kampüs ne alaka ya zuh... Kemal Oflazer'la Katar ne alaka bi de ?
oflazer CMU mezunu, 1.5 sene falan once yarim donemligine mi bi seneligine mi ne ders vermeye gitmisti zaten CMU ya. bu sefer de katar kampusune gitmis iste.

CMU mezunu olduğunu biliyom da bi üniversitenin farklı bi ülkede kampüs açması ilginç geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Education City ya. Ben bile acaba Medical Schoola filan mı başvursam diyorum arada bir Qatar da :p

Wikipedia said:
* Virginia Commonwealth University School of the Arts in Qatar (VCUQ). Since 1998, VCUQ has offered students the opportunity to earn a Bachelor of Fine Arts degree in communication design, fashion design or interior design through a four-year curriculum.
* Weill Cornell Medical College in Qatar (WCMC-Q). The Medical College was established by Cornell University in 2001 and offers a two-year pre-medical program followed by the four-year medical program leading to a Doctor of Medicine degree.
* Texas A&M University at Qatar (TAMUQ). TAMUQ was established in 2003 and offers undergraduate degrees in chemical, electrical, mechanical and petroleum engineering. In 2007, TAMUQ added masters programs in engineering and science.
* Carnegie Mellon University in Qatar (CMU-Q). CMU-Q has since 2004 offered undergraduate degrees in business, computer science programs, and as of 2007 an undergraduate degree in information systems.
* Georgetown University School of Foreign Service in Qatar (SFS-Qatar). SFS-Qatar has, since 2005, offered a four-year program leading to a bachelor's degree in foreign service.
* Northwestern University in Qatar (NU-Q) began degree programs in journalism and communication in fall 2008.

Alanında çok iyi durumda olan üniversiteler tey tey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...