ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Git Sabancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Benim hala yaz programım çıkıyo. MySu ya biraz geç aktarılıyordur ya. Kaşınma boşa. banner a gir bi daha bak filan sık sık rahat olamayacaksan. ben arada bi girip bakıyorum aa bu dersleri mi aldım diye. manyaklık biraz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Oflazer 2 yilligina Carnegie-Mellon Qatar kampusune gitmis... Adam Katar'a gitmis lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ohaaaaaaa oflazer paraya tapmış... ilke idolun yıktı geçti herşeyi valla nilepi hiç görmedim ama ilk görüşte aha bu nilep dicem gibi gelio sürekli bi sırıtış:) ders kayıtları devam edio hala bittikten sonra gozukur mysu da yani cuma akşam en ii ihtimal kaan çok canın sıkılıo senin valla ya dicek bişi bulamıorum gez dolaş mangalda köfte pişir fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 höe vay anasını. oflazer de yalan oldu. Üçte üç kaçırdım ne ballıyım. Tekrar diyorum okula girerken 3 hocadan ders almak istiyorum diyordum: Erdal İnönü, Halil Berktay, Kemal Oflazer. Üçünden de alamicam tebrik ediyorum kendimi :) Uğur hoca gitmesin ben mezun olana kadar bi yerlere bari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Oeh Katarda kampüs ne alaka ya zuh... Kemal Oflazer'la Katar ne alaka bi de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ana kampuse almamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Scheriff said: ohaaaaaaa oflazer paraya tapmış... ilke idolun yıktı geçti herşeyi valla nilepi hiç görmedim ama ilk görüşte aha bu nilep dicem gibi gelio sürekli bi sırıtış:) ders kayıtları devam edio hala bittikten sonra gozukur mysu da yani cuma akşam en ii ihtimal kaan çok canın sıkılıo senin valla ya dicek bişi bulamıorum gez dolaş mangalda köfte pişir fln Abi sigarayı bıraktım, ondan böyleyim. Tek köfte için mangal yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bir dahaki sefere Time'a kapak yapsınlar, "Afrika'da adamlar aç, Kaan Tokmakçı köfte tokmaklıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 asinanyavuz said: höe vay anasını. oflazer de yalan oldu. Üçte üç kaçırdım ne ballıyım. Tekrar diyorum okula girerken 3 hocadan ders almak istiyorum diyordum: Erdal İnönü, Halil Berktay, Kemal Oflazer. Üçünden de alamicam tebrik ediyorum kendimi :) Uğur hoca gitmesin ben mezun olana kadar bi yerlere bari ya.ahaha ugur da giderse isin var cidden uzmek gibi olmasin da ucunden de ders aldim ehuehue. ama hep ucundan, inonu dersinin finali oncesi kotulesip amerika'ya gitti, son ogrencisiyim. oflazer'le de bitirmemi yaptim adam gitti. bende bi lanet olabilir. bu arada niye gitti falan bilmiyorum da dev para veriyorlarmis orada, gidecek insan bulamadiklari icin tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Cd- said: Oeh Katarda kampüs ne alaka ya zuh... Kemal Oflazer'la Katar ne alaka bi de ?oflazer CMU mezunu, 1.5 sene falan once yarim donemligine mi bi seneligine mi ne ders vermeye gitmisti zaten CMU ya. bu sefer de katar kampusune gitmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Cevap versene ilke bana hırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Xaenin said: Scheriff said: ohaaaaaaa oflazer paraya tapmış... ilke idolun yıktı geçti herşeyi valla nilepi hiç görmedim ama ilk görüşte aha bu nilep dicem gibi gelio sürekli bi sırıtış:) ders kayıtları devam edio hala bittikten sonra gozukur mysu da yani cuma akşam en ii ihtimal kaan çok canın sıkılıo senin valla ya dicek bişi bulamıorum gez dolaş mangalda köfte pişir fln Abi sigarayı bıraktım, ondan böyleyim. Tek köfte için mangal yakarım. hayırlı olsun lan sevindim kendini yemeğe ver fındık ye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Herşeyi yiyorum. 2.5 saat önce jumbo big mac menu yedim. 1 saat önce fırında tavuk ve pilav yedim. Şimdi de 1 tabak kabak kızartması yedim. Durmuyorum, duramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sabah koşalım mı o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Durdurayım istersen, son bir şey daha yemen lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 semerini de yedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 biraz dikkat yazdiklarimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Penthesilea said: Cd- said: Oeh Katarda kampüs ne alaka ya zuh... Kemal Oflazer'la Katar ne alaka bi de ?oflazer CMU mezunu, 1.5 sene falan once yarim donemligine mi bi seneligine mi ne ders vermeye gitmisti zaten CMU ya. bu sefer de katar kampusune gitmis iste. CMU mezunu olduğunu biliyom da bi üniversitenin farklı bi ülkede kampüs açması ilginç geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ben spora başlıycam bu arada bu dönem, kıyafetlerimi bile aldım. İsteyen patchlenebilir okulda. Nil dışında, o güler müler kafasına 10 kiloyla vururum yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Education City ya. Ben bile acaba Medical Schoola filan mı başvursam diyorum arada bir Qatar da :p Wikipedia said: * Virginia Commonwealth University School of the Arts in Qatar (VCUQ). Since 1998, VCUQ has offered students the opportunity to earn a Bachelor of Fine Arts degree in communication design, fashion design or interior design through a four-year curriculum. * Weill Cornell Medical College in Qatar (WCMC-Q). The Medical College was established by Cornell University in 2001 and offers a two-year pre-medical program followed by the four-year medical program leading to a Doctor of Medicine degree. * Texas A&M University at Qatar (TAMUQ). TAMUQ was established in 2003 and offers undergraduate degrees in chemical, electrical, mechanical and petroleum engineering. In 2007, TAMUQ added masters programs in engineering and science. * Carnegie Mellon University in Qatar (CMU-Q). CMU-Q has since 2004 offered undergraduate degrees in business, computer science programs, and as of 2007 an undergraduate degree in information systems. * Georgetown University School of Foreign Service in Qatar (SFS-Qatar). SFS-Qatar has, since 2005, offered a four-year program leading to a bachelor's degree in foreign service. * Northwestern University in Qatar (NU-Q) began degree programs in journalism and communication in fall 2008. Alanında çok iyi durumda olan üniversiteler tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi pazartesi gunku sirt ve omuz calismalarindan sonra hafif kolum agriyordu dun, bu sabah bi uyandim kolum bukulu kalmis olm asmcasjcasfkasefh american dad'deki roger gibi yuruyorum abi eller onde of ahahah tum gun bengay surdum bana misin demiyor spora da gidemedim ellerde islev kalmadigi icin anasini satayim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben de ben de göbekli bi ilke olma ihtimalini elemek lazım:) yüzelim aslında ya nerde vardı havuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Yoga yap. Ya da pilates. Duyduğuma göre pilates tam senlikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bkz. yabancı bünyeye sporun etkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar