nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Yok o sensin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bu kadar mutlu olman gerçekten sinir bozucu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Xaenin said: Abi cumartesi... Zincirlikuyu'da oturuyorum abi. 15 dk da SSM deyim. ayrıca 1 dersi kurtarıp 1 gün boşaltabilirsin hafta içinden. Zaten 12.30 da bitiyo ders. Kalksan o saatte kalkıcan. Gayet güzel. Nilep bu kadar neşe fazla. Çakılırsın demedi deme. Daha dersler başlamadı. NS101-SPS101-HIST191-MATH101 sınavlarını böyle yoğun bi şekilde al. tam araya ENG101 girsin filan. O zaman görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Zaten pişman oldum eng101 atlamadığıma şimdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi ay ışığı fln gece okulda dolaşmak.. bi tanıdık vardı bizim ismi lazım diil şarap içiolardı yönetim fakultesinin aşağısında kızla nilepte o potansiyeli gördüm sevgili yapcak bu cocuk 2 haftaya bi de paticik olarak izlicez sabancı aşkıyla yanıp tutuşan çocugun bi dönem sonunda geleceği noktayı çok deneysel bi çalışma olcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 zaten baksana burada da var bişiler. garanti bence. çok çakılmasa bari dönem sonunda ya :p nileppezdel said: Sus herşey kesinleşmeden konuşmak yassak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 nileppezdel said: Abi bilmiyorum sabancıyı çok takdir ettim efsane bi okul yapmış kendisi :) abi sen baska okul gormedin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sen de sus be, çekemiyorum demiyo da neler diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bu lafina gulmeye bile tenezzul etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aquila hangi okulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sütçü State mezunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 nilep bayan bulmuş okulda... Olm onlar hologram okula ilk girince veriyolar korkmayın siz diye sonra birden yokoluyo 2-3 haftaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bir adriana lima fotoğrafına kanmıştık biz de sabancı'ya gelirken.. aah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oryantasyonda tanışıp evlenen varmış lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Cd- said: nilep bayan bulmuş okulda... Olm onlar hologram okula ilk girince veriyolar korkmayın siz diye sonra birden yokoluyo 2-3 haftaya... eahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Dedikodu yapmayın fsdsfd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Dünyanın en mutlu insanı benim sanıyodum ama yenisini çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ahah nilep ne biçim adamsın valla aheuheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Olm adam her mesajın sonunda :D yapıyor lan VURURUM BEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 nilep okul acildiginda cok ortalarda dolasma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 nileppezdel said: aquila hangi okulda? surda yapmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Tamam kaan sen istiyosun diye mutsuz olucam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aquila said: nilep okul acildiginda cok ortalarda dolasma bence. kaanın yan bloğunda hemen. tepesi atsa gayet güzel basılabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bizim ders programları mySU'da niye gözükmüyor hala, sizin de öyle değil mi? Kıllandım kaşıntı bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar