nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ben PreNS'te fazlasıyla alıştım okula ama yine de gidicem oryantasyona. Yeni odama da yerleştim süper oldu :) Ay ışığında okulda dolaşmak inanılmaz zevkli yalnız, bir okul ay ışıında bu kadar mı güzel, bu kadar mı romantik olur. Hastasıyım bu okulun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 nilep, mümkünse okulda görüşmeyelim ziıaeyga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Abi diyorum böyle yaşam sevinci dolu çocuklar gelmesin okula diye işte, sonra ne olduklarını şaşırıyorlar. Depresyonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ORYANTASYONA GELİN. Kollarımız koptu oryantasyon paketlerinizi hazırlayacağız diye bugün. Gel pakedini al öğleden önceyi dinle. Öğlen yemek yersin sıkılırsan gidersin. Ama sonra newslerde oryantasyonda anlatılanları sorarsın bilesin. Bence tamamına kal. Benim gibi bi adam için bile sıkıcı olmuştu ama ben sonuna kadar kaldım. Zaten aralara mini konserler skeçler zart zurt koyuyorlar sıkılmayasınız diye. Kimliğini de oryantasyon pakedinde alıcaksın. Nileppezdelin kimliği geçti elimden mesela :p O değilde bi ilkokul arkadaşım sabancıya gelmiş lan, kimliklerde gördüm baya şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Öğleden önceye gelebilirim bak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aksamdan git nilepin odasinda kal uyarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kendi odasında kalır niye neşe pınarıyla kalsın. Oryantasyon da, tanıdığınız yoksa nasıl çekilir bilmiyorum gerçekten. Aylak aylak gezmek, bi de Neşeli Günler Kumpanyası vardı ki, OF. Allahım ben nereye geldim demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Abi okuldan korkmuyorum var ya, hem de hiç korkmuyorum yani :) Deme öyle Kaan, depresyona girmem ben okulda iddiaya girerim hem de :D Sevin lan okulunuzu (:P) @sinan: Harbi benim kimlik sende mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sabancinin kampusunu seven adam duzgun kampus gormemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi size komik bisey soyleyeyim, CS201'i veren gulsen demirozun adi nerden tanidik geliyor diyorum, kanka benim cunku o kiz =/ ne zaman buyudu de cs201 veriyo lan saka gibi. bu benim babamin hastasiydi, Microsoft'a gidiyordu, baya maillesmistik boyle CS le is hayatiyla falan ilgili. Simdi birakmis SU'ya donmus dun babam soledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Amerika sayılmaz. Ege, daha okul başlamadı abi, çok erken konuşuyorsun. İlk sene rahat olursun herhalde ama 2 de 3 de görürüm seni. Paticik kapanmasın da quotelarım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 babanin hastasi derken, baban doktor mu, yoksa kiz babani cok mu seviyodu? baban doktordu galiba? miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 babam doktor evet sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 nileppezdel said: @sinan: Harbi benim kimlik sende mi? araklamadım kimliğini. pakedinin içine koymuşlardır. benim tam karşımdaki arkadaş S soyadlılarla ilgileniyordu. ama baktım kimliğine bi şöyle. kimliklere TCKimlikNo eklemişler bu arada. @penth eneem iyidir sanırım hoca umarım diye ümit ettim. kankan olduğuna göre iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 HART 425 adlı dersi yeni gördüğüm için utanıyorum kendimden. OF ÇOK GÜZEL DERS LAN. Artık 4. sınıfa alırız açılırsa anca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Buymuş... HART 425 Müzede Sanat ve Tarih 3 Kredi Bu dersin özel amacı İstanbul'da ki müzelerde (SSM ya da başka bir müze) yer alacak önemli sergilerin eğitim potansiyelini değerlendirmektir. Dersin içeriği sergilenen eserleri temel alacak (ancak bunlarla sınırlı kalmayacak) ve ayrıca müzeden dersin mekanı olarak yararlanılacaktır. Bu ders öğrencilere seçilen konudaki sanat tarihi / tarih bilgisini, hem sergilenen ``gerçek eserlere'' dayanarak hem de müzenin eğitim etkinlikleriyle ilişkilendirilecek projelerin tasarlanması ve gerçekleştirilmesi ile vermeyi amaçlamaktadır. Dersin konusu, verileceği her dönemde İstanbul'da o sırada yer alan sergilere bağlı olarak değişecektir. Bu arada nilep'teki şen şakraklığa ben de bi anlam veremiyorum valla çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Cumartesi günleri Emirgan'da SSM'de ders. Süper ya. Exibition discussion sürekli. Süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Abi bilmiyorum sabancıyı çok takdir ettim efsane bi okul yapmış kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Abi cumartesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 nileppezdel said: Abi bilmiyorum sabancıyı çok takdir ettim efsane bi okul yapmış kendisi :) Oğlum seni döverim. Yeter ulan, bizden alıyor adam neşeyi resmen, sen neşelendikçe ben melankoliye bağladım BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Vampirim ben :D aman tamam çok neşesizim berbat bi okul neden geldiysem. Peeh.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 neşe okuldan mı artık bilemem X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sus herşey kesinleşmeden konuşmak yassak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Abi adam bir şey kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar