Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

ORYANTASYONA GELİN.

Kollarımız koptu oryantasyon paketlerinizi hazırlayacağız diye bugün. Gel pakedini al öğleden önceyi dinle. Öğlen yemek yersin sıkılırsan gidersin. Ama sonra newslerde oryantasyonda anlatılanları sorarsın bilesin. Bence tamamına kal. Benim gibi bi adam için bile sıkıcı olmuştu ama ben sonuna kadar kaldım.

Zaten aralara mini konserler skeçler zart zurt koyuyorlar sıkılmayasınız diye.

Kimliğini de oryantasyon pakedinde alıcaksın.
Nileppezdelin kimliği geçti elimden mesela :p

O değilde bi ilkokul arkadaşım sabancıya gelmiş lan, kimliklerde gördüm baya şaşırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi size komik bisey soyleyeyim, CS201'i veren gulsen demirozun adi nerden tanidik geliyor diyorum, kanka benim cunku o kiz =/
ne zaman buyudu de cs201 veriyo lan saka gibi. bu benim babamin hastasiydi, Microsoft'a gidiyordu, baya maillesmistik boyle CS le is hayatiyla falan ilgili. Simdi birakmis SU'ya donmus dun babam soledi.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
@sinan: Harbi benim kimlik sende mi?

araklamadım kimliğini. pakedinin içine koymuşlardır. benim tam karşımdaki arkadaş S soyadlılarla ilgileniyordu. ama baktım kimliğine bi şöyle.

kimliklere TCKimlikNo eklemişler bu arada.

@penth eneem iyidir sanırım hoca umarım diye ümit ettim. kankan olduğuna göre iyidir ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Buymuş...

HART 425 Müzede Sanat ve Tarih 3 Kredi
Bu dersin özel amacı İstanbul'da ki müzelerde (SSM ya da başka bir müze) yer alacak önemli sergilerin eğitim potansiyelini değerlendirmektir. Dersin içeriği sergilenen eserleri temel alacak (ancak bunlarla sınırlı kalmayacak) ve ayrıca müzeden dersin mekanı olarak yararlanılacaktır. Bu ders öğrencilere seçilen konudaki sanat tarihi / tarih bilgisini, hem sergilenen ``gerçek eserlere'' dayanarak hem de müzenin eğitim etkinlikleriyle ilişkilendirilecek projelerin tasarlanması ve gerçekleştirilmesi ile vermeyi amaçlamaktadır. Dersin konusu, verileceği her dönemde İstanbul'da o sırada yer alan sergilere bağlı olarak değişecektir.

Bu arada nilep'teki şen şakraklığa ben de bi anlam veremiyorum valla çok acayip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...