Cd- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aquila said: olm trocen filan koysaydin, kredi karti numaralarini alirdin filan. Her kullanıştan sonra format atıyorum abi bilgisayara bişi olmasın diye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 java bilgin varsa özelden source kodu atıyım kendin compile et direk acıga vermek istemiorum, bazı yetolar kopyalar falan die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Geyik yapıyorum yav gerçi aquila'ya diyo olman daha muhtemel tabi zuh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben compile edip napiim, kayit olan sizlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben olmuşum compile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok sana diorum Cd- :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 OtoBanner 0.3 Beta çıktı TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ehua çılgınsın :) teşekkürler valla ya. büyük hizmet :) hayalimde benim borsa ekranı gibi kontenjan screeni var. "Aha doldu orası diğer sectiona geçelim" diyebileceğimiz. yazan olmazsa o kadar CSci olabilirsem kendim yazıcam hırs yaptım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 IC ye geldim bi baktım kimsecikler yok. bi ben bi de güvenlikçi. tey tey. ilk gün nasıldı bugün nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Yine submit changes dedim yine bekliyorum, yine vermiştir inşallah dersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kaan alabilirsen bana çalışsana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ok hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ha görmedim, çalışırdım da kendiminkini kontrol etmeye çalışıyorum bi türlü girip bakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 This program cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Check your Internet connection. Try visiting another website to make sure you are connected. Retype the address. Go back to the previous page. More information This problem can be caused by a variety of issues, including: Internet connectivity has been lost. The website is temporarily unavailable. The Domain Name Server (DNS) is not reachable. The Domain Name Server (DNS) does not have a listing for the website's domain. Bu ne ya 2 dir bunu veriyo girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bana 4-5 kez oldu bugün o. bi arkadaşıma almaya uğraşıyorum. tam bunu yazarken bi daha verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bi kere daha girdim login dedim şutladı. Bi kontrol edip çıkıcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Oh yes Fak yes Almışım marketing 301, hadi yattım çüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ahah hayırlı olsun. Ben de topik açiim güz programlarınız diye bari. Bi kez de ben yapmak istiyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oh be, ben de alabildim cs303'u sonunda... bitti bu donem de heyooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 o değil de çarşamba yemek fiyatlarına gelen zama protesto var. newste görmeyenler ya da göremeyenler için facebook event linki: http://www.new.facebook.com/home.php#/event.php?eid=39163725254 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ya bu oryantasyona katılayım mı karar veremiyorum. Sabah 5 te kalkıp gitmeye değer mi? Kimliği felan nerden alabilirim gitmezsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ekmek said: Ya bu oryantasyona katılayım mı karar veremiyorum. Sabah 5 te kalkıp gitmeye değer mi? Kimliği felan nerden alabilirim gitmezsem?ben gönüllüydüm sabah 10.30 da bulusalım demiş bugun için, hiç uğraşamadım. ama sen git en azından insan gorursun cevre yaparsın belki, kulupleri ogrenirsin falan flan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oryantasyon iyidir, gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İşte ortama ısınmaktan başka bi olayı var mı onu soruyorum. Çünkü istanbula gitmek işkence. Sabah 4.5 5 te kalkıp yürümem lazım iskeleye kadar, ordan avrupa yakasına ordan sabancıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bence git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar