Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 4. girişim / elaidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben de 1 kez girdim işim şimdi bitti çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 arka arkaya 4 kere girdim cok ihtiyaci olan varsa solesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Siteye zaten 4-5 dakikada bir ancak girebiliyorum bi de içi biraz hızlı olsa sitenin daha keyifli olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Submit changes dedim bekliyorum 2 dakkadır falan, dolmuşsa katil olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bu sistemi kuranın da, adam gibi düzeltmeyenin de allah belasını versin. Kuduruyorum sinirden, 47 dakika oldu, submit diyorum bi bok olmuyo 10 dakka bekledim attı sonunda. 50 dakka oldu hum mu kalmıştır şu saate kadar ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Vermişler dersi, afferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 administrative staff a kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 program çalışıo beyler, ama sitedeki yazıyı aynen yapmanız gerekio. mesela firefox kapalı olmalı tamamen ondan sonra dersleri kaydete basıcan. basınca 1 tane tab acar ve sisteme giril yapamıosa sürekli refreshler, bunu sürekli kumsaati cursor olmasından teyid edebilirsiniz. 1 den cok tab istiosan dersleri kaydete istediğin kadar bas :) linki tekrar veriyim http://www.pcluks.com/otobanner/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bu arada browserınızdan Greasemonkey'nin Enabled olduğunu kontrol edin. Değilse çalışmaz mantıken. Çalışmama durumlarının 95% i bu nedendendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 manyak oldum bugün sabah 08.45 de kalktım. sonra yattım yeni kalktım. ders kayıtları manyak edicek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Aynen ben de 8.50'de kalktım, almışım dersi yattım direk. Yarım saat önce uyandım. Şimdi börek yiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 MATH203 B dersi kapasitesi artırılmıştır. Öğrencilerimiz yarın saat 09:00 itibariyle kayıt olabilirler. Bu durumda MATH 203A rec. gruplarının kapasitesi ARTIRILMAYACAKTIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 programı sabah kullanmayı becerememiştim o kafayla ama şimdi +rep yağdırıyorum, işime yarayamadı malesef ama başarılı çalışma. bi de olur da ders bırakma fonksiyonu olursa (hatta daha da arsızlaşıp kontenjan da kovalasa) bi dahaki dönemlerde direk makroya bırakırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 xaenin o eski duyuru abi... ben de dikkat ettim son duyurular'a koymuslar yanlıslıkla da, dun atıldı o duyuru, atmıstım buraya linkini... yeni section actılar A icin 16:30'da, benim de son anda haberim oldu... kgns'nin program bayagı iyi isliyor walla, supermis eheh... cat cat dersi alıyor 1sn'de ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kgns bokunu yiyim abi sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Alla alla ben greasemonkeyi de açtım sanırım ama olmadı, neyse yarın bi daha bakıcaz. Bu arada ilk defa istediğim derslerin istediğim sectionlarını ve istediğim recitationlarını almayı başardım, kesin marketing 301 alırken bir problem çıkacak, bu kadar sorunsuz gitmesi hayra alamet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Xaenin ben direk grease monkey'i kurdum sonra enable ettim. Firefox'u kapadım. Programış açtım. Dosyaları güncelle dedim. Alanları doldurup sağdan hangi seçeneği kullanacaksam onu seçtim. Sonra Dersleri kaydet dedim. Firefox'un dersleri kaydet'e basmadan önce kapalı olması önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Kaspar said: programı sabah kullanmayı becerememiştim o kafayla ama şimdi +rep yağdırıyorum, işime yarayamadı malesef ama başarılı çalışma. bi de olur da ders bırakma fonksiyonu olursa (hatta daha da arsızlaşıp kontenjan da kovalasa) bi dahaki dönemlerde direk makroya bırakırız.yaparız :) siz olmasını istediğiniz özellikleri söyleyin ben olur mu olmaz mı bakar olursa yapar siteyi güncellerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Cd- said: Xaenin ben direk grease monkey'i kurdum sonra enable ettim. Firefox'u kapadım. Programış açtım. Dosyaları güncelle dedim. Alanları doldurup sağdan hangi seçeneği kullanacaksam onu seçtim. Sonra Dersleri kaydet dedim. Firefox'un dersleri kaydet'e basmadan önce kapalı olması önemli.manual'ı baştan sona okuyan eğitimli zihniyet seviyorum seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben de baştan sonra okudum, ben yaptım olmadı =/. Yarın sabah da deniycem ama olmazsa kapındayım haberin olsun, çok kritik ders dfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 :) yarın 9 da ben evde olmicam euhae ama kullanan baya kişi var burdan, onlar yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 olm trocen filan koysaydin, kredi karti numaralarini alirdin filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 22 kişi kapasite var derste, biri yardımcı olana kadar dolar o. Neyse denerim bi, olmadı banner runnerla kanırtıcaz yine, mario sesleri eşliğinde neşe buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar