Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

program çalışıo beyler, ama sitedeki yazıyı aynen yapmanız gerekio.

mesela firefox kapalı olmalı tamamen ondan sonra dersleri kaydete basıcan. basınca 1 tane tab acar ve sisteme giril yapamıosa sürekli refreshler, bunu sürekli kumsaati cursor olmasından teyid edebilirsiniz.

1 den cok tab istiosan dersleri kaydete istediğin kadar bas :)

linki tekrar veriyim
http://www.pcluks.com/otobanner/
Sosyal ağlarda paylaş

programı sabah kullanmayı becerememiştim o kafayla ama şimdi +rep yağdırıyorum, işime yarayamadı malesef ama başarılı çalışma.

bi de olur da ders bırakma fonksiyonu olursa (hatta daha da arsızlaşıp kontenjan da kovalasa) bi dahaki dönemlerde direk makroya bırakırız.
Sosyal ağlarda paylaş

xaenin o eski duyuru abi... ben de dikkat ettim son duyurular'a koymuslar yanlıslıkla da, dun atıldı o duyuru, atmıstım buraya linkini... yeni section actılar A icin 16:30'da, benim de son anda haberim oldu...

kgns'nin program bayagı iyi isliyor walla, supermis eheh... cat cat dersi alıyor 1sn'de ehueh...
Sosyal ağlarda paylaş

Alla alla ben greasemonkeyi de açtım sanırım ama olmadı, neyse yarın bi daha bakıcaz.

Bu arada ilk defa istediğim derslerin istediğim sectionlarını ve istediğim recitationlarını almayı başardım, kesin marketing 301 alırken bir problem çıkacak, bu kadar sorunsuz gitmesi hayra alamet değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin ben direk grease monkey'i kurdum sonra enable ettim.
Firefox'u kapadım.
Programış açtım.
Dosyaları güncelle dedim.
Alanları doldurup sağdan hangi seçeneği kullanacaksam onu seçtim.
Sonra Dersleri kaydet dedim.

Firefox'un dersleri kaydet'e basmadan önce kapalı olması önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:
programı sabah kullanmayı becerememiştim o kafayla ama şimdi +rep yağdırıyorum, işime yarayamadı malesef ama başarılı çalışma.

bi de olur da ders bırakma fonksiyonu olursa (hatta daha da arsızlaşıp kontenjan da kovalasa) bi dahaki dönemlerde direk makroya bırakırız.
yaparız :)
siz olmasını istediğiniz özellikleri söyleyin ben olur mu olmaz mı bakar olursa yapar siteyi güncellerim
Sosyal ağlarda paylaş

Cd- said:
Xaenin ben direk grease monkey'i kurdum sonra enable ettim.
Firefox'u kapadım.
Programış açtım.
Dosyaları güncelle dedim.
Alanları doldurup sağdan hangi seçeneği kullanacaksam onu seçtim.
Sonra Dersleri kaydet dedim.

Firefox'un dersleri kaydet'e basmadan önce kapalı olması önemli.
manual'ı baştan sona okuyan eğitimli zihniyet
seviyorum seni :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...