Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 @kfg: 4. sinif CS dersleriyle beraber sinyal alirsan ve o konulara ilgili degilsen ebeninkini close-up gorursun tahminen eheh sinyal zor oldugu kadar CS le alakasiz bi ders, ama CS'te bircok yerde sinyal mantigi kullaniliyor NLP gbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ekmek said: sisteme niye giriyoruz?sistem mi sana girsin eko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 greasemonkey user script yazdım bizim bannerweb için herseyi otomasyona bağladım. yalnız add drop sayfasındaki CRN leri yazdıgın text fieldların name taginin ne oldugunu goremiorum henuz, onu gorsem simdi yatıp aksam da kalksam ilk kaydolanlardan olacam :D ama yine de insan elinden daha hızlı sekilde sisteme giriceğim kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Penthesilea said: Ekmek said: sisteme niye giriyoruz?sistem mi sana girsin eko aga boşu boşuna okumuşun o okulu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ekmek said: Penthesilea said: Ekmek said: sisteme niye giriyoruz?sistem mi sana girsin eko aga boşu boşuna okumuşun o okulu ya.hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ekmek said: Penthesilea said: Ekmek said: sisteme niye giriyoruz?sistem mi sana girsin eko aga boşu boşuna okumuşun o okulu ya.aga iste ondan okumaya devam ediyom zaten sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gergin bekleyiş sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 eheh gereksiz bi heyecan yaptım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o diil de sinan sen bilirsin bu ders seçme günleri neler? yani mesela hum kayıtları çarşamba açılıomuş..bugün neleri seçiyoruz mesela? edit: buldum buymuş -- gg hayır işin kötüsü çarşamba aynı gerginliği bir daha yaşıcam ki en gergin dersim de o alacağım ders offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 eglenceyi kacirmiyorum, cunku kiz arkadasim ders secimlerini ben yapicam ne hos degil mi =*( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hastamısın olm fdsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi ns206'yı ilk gun kimse alamıyormus... bunun mantıgı ne ? ilk gun alma geyigi bazılarına oncelik saglama degil mi ? kimse alamayınca noolacak yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Penthesilea said: eglenceyi kacirmiyorum, cunku kiz arkadasim ders secimlerini ben yapicam ne hos degil mi =*( geysin ilke! kaçıncıya söledim bunu bilmiorum milyon oldu snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Penthesilea said: eglenceyi kacirmiyorum, cunku kiz arkadasim ders secimlerini ben yapicam ne hos degil mi =*( OF HAHAHA. Ay güldüm sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Penthesilea said: eglenceyi kacirmiyorum, cunku kiz arkadasim ders secimlerini ben yapicam ne hos degil mi =*( ahahah çok ii be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 nese az kalsın delircektim de kayıpsız kapadım..undeclared olduğu için econu da aldım mis gibi herşeyim bitti nasıl rahatladım belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben ens202 ile cs201 i aldım. yarın hum peşinde koşucam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 İkinizi de öldürmek istiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Böyle okulun da böyle sistemin de allah belasını versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kafam girsin sisteme orası kesin, ama 38 dakikada bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kaan olm 2 kere girdim lazımsa söyle kasim senin için de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Okuldan mı giriyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 3.yü de girdim de millet bana şifresini söyleyene kadar çıkıyo aptal sistem nese ben yatıorum öldüm bittim sabahladım zaten yok evden girdim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 done! ama gereksiz 2 ders aldım econ kaldı opim de kaldı çakışma izni var core dersimde değiştirmemiş saatleri hala alamadım onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Benim dersleri arkadaşım aldı, onun balı yani, ama okuldayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar