kfg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 var diyorlar da, her seferinde okuldan girdim, hepsinde de acı cektim =), benim sanssızlıgım da olabilir ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Okul yarın kalabalık mı olcak şimdi sisteme daha iyi girerim diyip gelenler yüzünden? Gelmeyin lan iyiydik biz küçük prens komünü olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kfg said: var diyorlar da, her seferinde okuldan girdim, hepsinde de acı cektim =), benim sanssızlıgım da olabilir ehueh... Negatif bi etki mi yani buradan anlaşıldığı kadarıyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yok bi fark yok evinizden girin gelmeyin okula:) nilep sen kaşla göz arasında kime kaynaştın ben onu anlamadım okulda bi atraksyon olmasa gerek bu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 nileppezdel said: Okul yarın kalabalık mı olcak şimdi sisteme daha iyi girerim diyip gelenler yüzünden? Gelmeyin lan iyiydik biz küçük prens komünü olarak :D Anaa şuna bak. 1 hafta okulda takıldı diye bize gelmeyin diyo. Okulda sadece PreNS ler yok ki şu an zaten. O okul bizim de okulumuz tımam mıa? Hem de cafeleri 5 e kadar açıkmış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sisteme niye giriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yav hiç arkadaş bulamam diye korkarken 5 tane arkadaşım oldu. Çok da iyi insanlar çıktılar valla güzel yani ondan mutluyum bu kadar. @sinan: Sen gel, patiler gelsin, başkası gelmesin fdsfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ekmek said: sisteme niye giriyoruz? Biz ders kaydı için gireceğiz. Ama sizinkilerin Öğrenci Kaynakları tarafından yapılmış olması lazım. Girmene gerek yok yani. Hatta mümkünse girme :p @Scheriff, yok okula gelicem mutlaka proje için. Ama sisteme girmeyi bekleyip mi gitsem, yoksa sabah gidip okulda mı girmeye çalışsam diye bi ikilemde kaldım o açıdan sordum yani. @ege eyvallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oryantasyonda görevli olucam körpecik patiler gelip bilgi alabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben de oryantasyonda gönüllü olacağım, bana da görünün pls :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 I'll be there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cok az vakit kaldı biliyorum da, yeni bir sey dank etti kafama... cs303 alacaktım, yalnız lab'ın tek bir section'ı uyuyor programıma, ve cs'ci olmadıgım icin 3. gunden itibaren secebilecegim, dolayısıyla 2 gunde o tek section'ın dolma ihtimali cok yuksek... onun icin baska bir ders alıcam, 3. gun sonunda bana uyan section'lar dolmamıssa, bu aldıgımı drop'layıp tekrar cs303 alıcam... su anda programım boyle... va433 alamadım =), hoca direk bana buyu de gel dedi ehueh... onun yerine econ 204 koydum... simdi buradaki cs303 yerine ens211 almayı dusunuyorum... cs'in core derslerinde 3 tane ens dersi var, o 3 dersten de yalnızca 211 acıldı bu donem... yalnız news'te baktım, bazıları efsane zor falan demis, bazıları da o kadar zor degil falan demis... buradan da fikir aliym dedim... yardım plsss!!! edit: ns206 alıcam sanırım, ama halen tam emin degilim =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 @kfg: 211 sinyaldi di mi bana çok zor değil dedi elektronikçi bi arkadaş cs'çiye de akademik kariyer için iyi olurmuş bunu da Albert Levi dedi. Zaten CS'çi değilmişsin sen zorlanmazsın herhalde yav öyle zor diyeni çok duymadım ben. Yalnız perşembe günü "FATALITY!!!" olmuş senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ne güzel ders programlarınız var ya : ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 burdan da söyliyim fresh fln olup add dropa girmeyi deneyeni duyursam okul başlayınca yurdunu basarım. add dropu bekleyin bi kitlemeyin sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 asinanyavuz said: Sisteme ders kaydı için giren bir abimiz, kaydını bitirdikten sonra yurt açıklanmış mı bakarsa sevinirim. Ben denemiyorum girmeyi yazık günah ders kaydı yapanlara. vaktiyle böyle demiştim. şimdi pls freshlerden aynı inceliği bekleme hakkını kendimde görüyorum. girmeyin yarın. sonraki gün. hatta 3. gün de girmeyin. 4. güne işim biter şahsen benim umuyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Fresh ne anlar abi add/dropdan zaten, çimlerde gitar falan çalsın onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 9'damı abanıyoduk sıteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 10 ya 10:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 10 da abanıyorsunuz, bütün arkadaşlarınıza da öyle söyleyin lütfen ahah. Bu arada mouse'un orta tuşuna 7 kere basıp tıklayınca direk giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Facebook'taki event'e yazdıydım benzerini zuhah said: Candemir Döğer wrote at 1:51pm on September 10th, 2008 Sisteme girerken mouse'un orta tuşuna basılı tutup 7 kere esc'ye basınca direk giriyomuşun... edit: bi de ısrarla 7 demişiz ikimiz de...ulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 o diil de 4. sınıf olarak alcağım derslerin dolma ihtimali %kaç hiç kasmasam mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yarın 7 defa basıcam herşeye var bu işte bi iş. Yoksa 7. denemede mi gireceğiz (çok güzel olur ya sadece 7 ile sınırlı kalırsa)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ha bu arada cs303 alcaklar için recitation toplamda 3-4 kere oluo ve gitme zorunluluğu yok lab da 4-5 kere ders programınızı ona göre düşünebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Olası ders programlarım: Sağdaki en muhtemeli, diğerleri anca hocalar izin verirse olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar