Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Okul yarın kalabalık mı olcak şimdi sisteme daha iyi girerim diyip gelenler yüzünden? Gelmeyin lan iyiydik biz küçük prens komünü olarak :D

Anaa şuna bak. 1 hafta okulda takıldı diye bize gelmeyin diyo. Okulda sadece PreNS ler yok ki şu an zaten.

O okul bizim de okulumuz tımam mıa? Hem de cafeleri 5 e kadar açıkmış sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
sisteme niye giriyoruz?

Biz ders kaydı için gireceğiz. Ama sizinkilerin Öğrenci Kaynakları tarafından yapılmış olması lazım. Girmene gerek yok yani. Hatta mümkünse girme :p

@Scheriff, yok okula gelicem mutlaka proje için. Ama sisteme girmeyi bekleyip mi gitsem, yoksa sabah gidip okulda mı girmeye çalışsam diye bi ikilemde kaldım o açıdan sordum yani.

@ege eyvallah :p
Sosyal ağlarda paylaş

cok az vakit kaldı biliyorum da, yeni bir sey dank etti kafama... cs303 alacaktım, yalnız lab'ın tek bir section'ı uyuyor programıma, ve cs'ci olmadıgım icin 3. gunden itibaren secebilecegim, dolayısıyla 2 gunde o tek section'ın dolma ihtimali cok yuksek... onun icin baska bir ders alıcam, 3. gun sonunda bana uyan section'lar dolmamıssa, bu aldıgımı drop'layıp tekrar cs303 alıcam...

su anda programım boyle... va433 alamadım =), hoca direk bana buyu de gel dedi ehueh... onun yerine econ 204 koydum...

simdi buradaki cs303 yerine ens211 almayı dusunuyorum... cs'in core derslerinde 3 tane ens dersi var, o 3 dersten de yalnızca 211 acıldı bu donem... yalnız news'te baktım, bazıları efsane zor falan demis, bazıları da o kadar zor degil falan demis... buradan da fikir aliym dedim... yardım plsss!!!

edit: ns206 alıcam sanırım, ama halen tam emin degilim =)...

Sosyal ağlarda paylaş

@kfg:

211 sinyaldi di mi bana çok zor değil dedi elektronikçi bi arkadaş cs'çiye de akademik kariyer için iyi olurmuş bunu da Albert Levi dedi. Zaten CS'çi değilmişsin sen zorlanmazsın herhalde yav öyle zor diyeni çok duymadım ben.

Yalnız perşembe günü "FATALITY!!!" olmuş senin.
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:
Sisteme ders kaydı için giren bir abimiz, kaydını bitirdikten sonra yurt açıklanmış mı bakarsa sevinirim. Ben denemiyorum girmeyi yazık günah ders kaydı yapanlara.

vaktiyle böyle demiştim. şimdi pls freshlerden aynı inceliği bekleme hakkını kendimde görüyorum.

girmeyin yarın. sonraki gün. hatta 3. gün de girmeyin. 4. güne işim biter şahsen benim umuyorum :p
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook'taki event'e yazdıydım benzerini zuhah

said:

Candemir Döğer wrote
at 1:51pm on September 10th, 2008
Sisteme girerken mouse'un orta tuşuna basılı tutup 7 kere esc'ye basınca direk giriyomuşun...

edit: bi de ısrarla 7 demişiz ikimiz de...ulan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...