nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bence yeniler gayet iyi ya :D Ahşap kötü yanma riski var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hayatımda gördüğüm en kötü argumandı abi bu kusura bakma no ofens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 aynı oda yahu :) sadece eşyalar yeni, yer kaplaması farklı. ben geçen yıl 3 hafta b10 da kaldım. sonra b9 a geçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi o kadar sigara içiliyo odalarda yani yanar yanar :D Bana daha samimi geldi abi B10, başkalarını da gezmiştim A'lardan birini, aynı sıcaklığı hissetmedim orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yok onlar aynı, b4'de vardı sanırım mesela eski tip odalardan, çok daha güzel, tuvalete benzemiyor her taraf beyaz değil. Masanın önü böyle kıvrımlı falan küt küt değil, çok güzel. Ahahah abi b10 daha samimi geldi ne demek askdhsakjd. B10'un en güzel odasında kaldık biz geçen dönem işte, allah şimdiki sahibine bağışlasın =/ Ayrıca yeni yurtlardaki masalar plastik değil, yanacağı varsa o da yanar yani hsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hayır ben de ekmeğe katılıyorum çok boş bi argüman benimkisi. Sadece benimsedim ben B10'u güzel işte gayet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Xaenin said: B2 B5 yakın değildi sanırım, hep karıştırıyorum da uzak olmalı. B2 B5 yan yana değil mi ya? Şu B blokların yerlerini ben de hep karıştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben de B leri birbirine karıştırıyorum hep. Zaten nerede boşluk buldularsa B koydular adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 B2'yle B5 yanyana evet geçen sene B5 103'tü bu sene B2 212 kot farkı yüzünden yine merdiven çıkmıycaz ilk katta gibiyiz zuh... Bi de ön cepheye bakıyo sanırsam bu seneki oda iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Xaenin said: Yok onlar aynı, b4'de vardı sanırım mesela eski tip odalardan, çok daha güzel, tuvalete benzemiyor her taraf beyaz değil. Masanın önü böyle kıvrımlı falan küt küt değil, çok güzel. Ahahah abi b10 daha samimi geldi ne demek askdhsakjd. B10'un en güzel odasında kaldık biz geçen dönem işte, allah şimdiki sahibine bağışlasın =/ Ayrıca yeni yurtlardaki masalar plastik değil, yanacağı varsa o da yanar yani hsdf.plastik yanmiyii mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 b2-b5 ön cehpeye bakan odalar bahar donemi buharlaşıo merak eden penth e sorabilir biz kışın cam açık yatıoduk kar yagarken öle sıcak oluo oda:D d1 221 deyim oda arkadaşımı tanımıyorum 2. sınıf snrm nasip kısmet artık görcez dormda gece gürültü yapanın kafasına yumurta atarım söliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ha bi de ekliim nilep senin bu sene işin zor okul başlamadan yurdu çok sevdim oley durumuna geldiysen okul başladıktan 2 hafta sora sevgili edinip evli hayatı yaşamaya başlarsın ilk dönem not ort. 0.xx bişi olur 2. donem de işte 1.xx yaparsın öle geçinip gidersiniz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Niye abi yurdu sevenlere direk sevgili mi veriyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yurtla evlenir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kaan sen kimle kaliyon? 209 dakiler kimler bedoyla onur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Benle kalmıyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 benle de kalmıo veriolar abi sevgili ewt:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Penthesilea said: kaan sen kimle kaliyon? 209 dakiler kimler bedoyla onur mu? Ben Serkan'layım, 209'da cem ve onur var. Cemesen ve Onuroral, ulaman arkadaşlarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Versinler sevgili lan güzel olur bayadır yok sevgilim, ilk dönem sıçarsam da ikinci dönem ineklerim artık ne evli hayatı yaşıycam. Oda aradaşım da kankam zaten atamam odadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sabancı Üniversitesi'nin bu genç arkadaşımızın yaşam sevincini gün be gün emişine tanık olacaklara şimdiden iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Xaenin said: Sabancı Üniversitesi'nin bu genç arkadaşımızın yaşam sevincini gün be gün emişine tanık olacaklara şimdiden iyi seyirler. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ÖSS'nin bu genci yiyip bitirmesine 2 sene içinde tanık olacağız. Yüce Zeus bize bu güzel günleri bağışlasın. Amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 zeusu öldürdüm hera yı çaldım artık herayla sevişiyoruz biz hera mıydı? :D evet heraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sisteme okuldan girmeye çalışmak ile okul dışından girmeye çalışmak arasında fark var mı? Okula gitmem gerek yarın, ona göre gidiş saatimi belirleyeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar