Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok onlar aynı, b4'de vardı sanırım mesela eski tip odalardan, çok daha güzel, tuvalete benzemiyor her taraf beyaz değil. Masanın önü böyle kıvrımlı falan küt küt değil, çok güzel.

Ahahah abi b10 daha samimi geldi ne demek askdhsakjd. B10'un en güzel odasında kaldık biz geçen dönem işte, allah şimdiki sahibine bağışlasın =/

Ayrıca yeni yurtlardaki masalar plastik değil, yanacağı varsa o da yanar yani hsdf.
Mesaj tarihi:

B2'yle B5 yanyana evet geçen sene B5 103'tü bu sene B2 212 kot farkı yüzünden yine merdiven çıkmıycaz ilk katta gibiyiz zuh... Bi de ön cepheye bakıyo sanırsam bu seneki oda iyi yani.

Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Yok onlar aynı, b4'de vardı sanırım mesela eski tip odalardan, çok daha güzel, tuvalete benzemiyor her taraf beyaz değil. Masanın önü böyle kıvrımlı falan küt küt değil, çok güzel.

Ahahah abi b10 daha samimi geldi ne demek askdhsakjd. B10'un en güzel odasında kaldık biz geçen dönem işte, allah şimdiki sahibine bağışlasın =/

Ayrıca yeni yurtlardaki masalar plastik değil, yanacağı varsa o da yanar yani hsdf.
plastik yanmiyii mi? :P
Mesaj tarihi:
b2-b5 ön cehpeye bakan odalar bahar donemi buharlaşıo merak eden penth e sorabilir
biz kışın cam açık yatıoduk kar yagarken öle sıcak oluo oda:D

d1 221 deyim oda arkadaşımı tanımıyorum 2. sınıf snrm nasip kısmet artık görcez

dormda gece gürültü yapanın kafasına yumurta atarım söliim
Mesaj tarihi:
ha bi de ekliim
nilep senin bu sene işin zor
okul başlamadan yurdu çok sevdim oley durumuna geldiysen okul başladıktan 2 hafta sora sevgili edinip evli hayatı yaşamaya başlarsın ilk dönem not ort. 0.xx bişi olur 2. donem de işte 1.xx yaparsın öle geçinip gidersiniz:D
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
kaan sen kimle kaliyon?
209 dakiler kimler bedoyla onur mu?

Ben Serkan'layım, 209'da cem ve onur var. Cemesen ve Onuroral, ulaman arkadaşlarımız.
  • Yeni Oluştur...