Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 skelanj, yurt yok, gege olanlardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 B2 212 geçen sene de B5ti. Valla nispet yapmıyom Ankara'da oturuyorum zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 B7 214 hemi de istanbulda oturuorum (nispet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bu arada D1/A binasında odası olup da değiştirmek isteyen varsa oda olarak B7 214 ile değişebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 a4 banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 @Gilean yarın telefon açıp sorabilirsin, yurt görevlilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 arıyıp soralım bakalım ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Oda arkadaşını beğenmeyen varsa gelsin yanıma ^^ Sessiz sakin kendi halimde biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ekmek said: Oda arkadaşını beğenmeyen varsa gelsin yanıma ^^ Sessiz sakin kendi halimde biriyim.4 ayrı gitarım 2 ayrı amfim var hergün her türlü kombinasyonu uygulayıp inletiorum, bi de sçınca pis kokiyi ister misin uaheuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ya arkadaşlar 4 kişilik odalara kaç farklı şekil yapılabiliyo yatakların yerleri değiştirilerek? en kullanışlısı hangisi? baydık ya 1 senedir klasik şekliyle takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kgns said: Ekmek said: Oda arkadaşını beğenmeyen varsa gelsin yanıma ^^ Sessiz sakin kendi halimde biriyim.4 ayrı gitarım 2 ayrı amfim var hergün her türlü kombinasyonu uygulayıp inletiorum, bi de sçınca pis kokiyi ister misin uaheuah Half stack kabine bağlı dual rectifier amfim + kakasını tutamayan golden köpeğim var çaktırmadan sokacağım içeri. Sana uyarsa neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 B5 107 :) Şu anda da B10'da kalıyorum. Gerçekten süper yurtlar. Okula aşık oldum len süper bi yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Niye yurtta kalıyosun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 PreNS ci o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Eve dönmek istemedim abi o kadar eğleniyodum yurtta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 insan olun ya aileniz sizi hiç yalnız bırakmadı da yurda gidince çok mu eğleniosunuz nedir yani=) ya da daha ilk heyecanlar 2 aya görürüm bu beğenenleri fdsasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Evde hep yalnızım da 6-7 tane arkadaşımla beraber kalmıyorum sonuçta. Süper lan okul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 b2 205, en yakın 2 arkadaşım b2 209, böyle bal olamaz dip dibe. Az ilerde de varmış ahahea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Aman tanrım Kaan'la yakın mı şimdi yurtlarımız O_o (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 b10 benim de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 b10 güzel baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ne farkı var ki gezmedim ben yurtları kız erkek karışık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ondan değil ya eski yurtlardan daha güzel odaları bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 B2 B5 yakın değildi sanırım, hep karıştırıyorum da uzak olmalı. Ayrıca eski yurtlar yenilere 10 basar, masaları çok çok daha güzel, ahşap falan böyle. Ayrıca b2 zemin katta sanırım bazı 2 kişilik yurtlar normal 2 kişiliklerden hayli daha büyük, zamanında engelli odası olarak kullanıldığı için, bakalım bizimkisi ne boyutta olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar