Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheh, kaan, son durumda alabiliyor muyuz, alamıyor muyuz anlamadım =)... va'i alamazsam ne onerirsiniz onun yerine ? ns206 iyi sanırım...
Mesaj tarihi:
VA 433'ü üretim mühendisliğinde okuyan arkadaşım almıştı. Hatta hem 3d modeling hem de 3d desing alıp iyi notla geçti yani. Major declaration yapılmadan verilip verilmediğini bilemem ama bölüm dışı alamama yok. Hocası izin verirse (ki sınıfta boş kontenjan varsa verir) derse kayıt olabilir.
Mesaj tarihi:
eheh ok o zaman, orada kaan'ın va'den mi vis'den mi bahsettigini anlamadım =)... zaten iste ilk 2 hafta boyle bakıcam, olmadı add/drop edip baska ders alıcam...
Mesaj tarihi:
bannerwebin deneme çöküşleri herkese hayırlı olsun..yurt açıklamasında bile çöken bu site ders seçme sırasında neler yaşayacak artık

edit: dfasofhadskhcbadskhgbdasırtpourg çıktı lan yurt çıktı oh be nası rahatladım ya
Mesaj tarihi:
ben 17.00 da gırdım baktım ogrendım cıktım sonra.. Baktım herkes sıkayet edıyor coktu coktu coktu dıye gırdım bı daha baktım yıne cıktım lol nasıl oluyor bu iş madem
Mesaj tarihi:
Arkadaşla birbirimizi seçtik, oda arkadaşı olabilmek için fakat farklı odalar çıktı ikimize de. Yerleşme sonrası değiştirebilme gibi bir imkanımız var mı?
Mesaj tarihi:
Thsn. said:
Arkadaşla birbirimizi seçtik, oda arkadaşı olabilmek için fakat farklı odalar çıktı ikimize de. Yerleşme sonrası değiştirebilme gibi bir imkanımız var mı?
abi hayranim ben bu okula.

kiz arkadasimla oda arkadasi da farkli odalara atilmis. baska bi arakadas ve yazdigi arkdasi da ayni sekilde. adamlar mal ya bu cidden zor bi algoritma degil.
  • Yeni Oluştur...