Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Sen daha bunları takma sana daha var dsfsd. Hayat sana güzel be Eko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 harbi ha geleneksel tıklama yarışlarına bekliyoruz herkesi facebook tıklama yarışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hahahaha attending tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Games alayım mı ha! alayım mı! söyleyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 uyuyorsa al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Uyuyo. Yarın milletin abanıp dersleri doldurmasına karşı B planı hazırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 eheh, kaan, son durumda alabiliyor muyuz, alamıyor muyuz anlamadım =)... va'i alamazsam ne onerirsiniz onun yerine ? ns206 iyi sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 VA 433'ü üretim mühendisliğinde okuyan arkadaşım almıştı. Hatta hem 3d modeling hem de 3d desing alıp iyi notla geçti yani. Major declaration yapılmadan verilip verilmediğini bilemem ama bölüm dışı alamama yok. Hocası izin verirse (ki sınıfta boş kontenjan varsa verir) derse kayıt olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 @kfg kaanla dün çek ettik işte alınabiliyo. sadece tavsiye edilmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 eheh ok o zaman, orada kaan'ın va'den mi vis'den mi bahsettigini anlamadım =)... zaten iste ilk 2 hafta boyle bakıcam, olmadı add/drop edip baska ders alıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kaan VA yı da VIS i de MKTG yi de ... kastetti. bu arada VIS310 alma kararı aldım :) Hocası gaza getirdi beni. HUM212 ye yetişemezsem de LIT 374 alıcam. Hadi F5 lere kuvvet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ir 201 Ir 342 Law 310 Hıst 485 Cult 355 MKTG 301 Soc 201 Bu derslerden herhangı bırını almıs olan varmı? Bırını 6. ders olrk seççem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bannerwebin deneme çöküşleri herkese hayırlı olsun..yurt açıklamasında bile çöken bu site ders seçme sırasında neler yaşayacak artık edit: dfasofhadskhcbadskhgbdasırtpourg çıktı lan yurt çıktı oh be nası rahatladım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thsn. Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sen bakabilmişsin biz de hala çökük pffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben 17.00 da gırdım baktım ogrendım cıktım sonra.. Baktım herkes sıkayet edıyor coktu coktu coktu dıye gırdım bı daha baktım yıne cıktım lol nasıl oluyor bu iş madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 of yok böyle bişi arkadaşa çıkmamış random yedim üstelik bana taksim meydandan çıktı adama arnavutköyden çıkmadı dfssaf al şimdi başına belayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Çıkan yurt odası kaç kişilik nerden öğrencem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thsn. Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Arkadaşla birbirimizi seçtik, oda arkadaşı olabilmek için fakat farklı odalar çıktı ikimize de. Yerleşme sonrası değiştirebilme gibi bir imkanımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ikiniz de oda arkadaşlarınızla konuşcaksınız biri dğer odaya gidicek arkadaş sana gelcek..resmi olarak bi deiştirme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yurt gg. Bu yil evciliz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 tanıdığım herkes gg olmuş bi ben girdim hiçbi işe de yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben de girdim. Odamı paylaşabilirim ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 iyi de sen 1.sınıfsın otomatik giriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Thsn. said: Arkadaşla birbirimizi seçtik, oda arkadaşı olabilmek için fakat farklı odalar çıktı ikimize de. Yerleşme sonrası değiştirebilme gibi bir imkanımız var mı?abi hayranim ben bu okula. kiz arkadasimla oda arkadasi da farkli odalara atilmis. baska bi arakadas ve yazdigi arkdasi da ayni sekilde. adamlar mal ya bu cidden zor bi algoritma degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yahu nerden bulucam randomdan kim çıkmış öğrenmem lazım ona göre önlem alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar