Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

cs303 en kolay cs derslerinden diyebilirim, biz de bi arkadaşla calısırız bütün sınavlara, dönem boyunca hiçbi derse gitmeyip son gece 1 de baslayıp sabah 9 a kadar calısıoruz genelde, aynen bu şekilde logic ten A- getirdim. bence alınası bi ders ve 4 kredi yanlıs hatırlamıosam
Sosyal ağlarda paylaş

o diil de şu an programı ciddi ciddi ypaıodum ki bi kez daha sabancıya içten sevgilerimi yolladım.
ulan kafayı yemişler benim mantıklı bir ders programı yapmam imkansız bu sistemde.
ulan allahını seversen 3 tane econ 202 anfisi açarsın ama sadece 1inin saatini farklı yapasın ve bi tek o bana uyuyor. 2 olası ders programı yapabiliorum ve 3 anfiden sadece 1 uyuyor ikisinede. kısaca o "64" kişilik anfiye girdim girdim yoksa direk 1 ders azız ak sonra işin yoksa add dropta hum kovala üstüne üstlük o humalr da senin programınla çakışsın. ne küfür ediorum belli değil
Sosyal ağlarda paylaş

news'e yazdıgım bir seyi direk buraya da c/p ediyorum =), az vakit kaldı tutustum eheh...

CS - sopho ders programı said:
bu donem alacagım derslere tam olarak karar veremedim de... cs201 ve mat203 alıyorum direk... yazın hum204 verdim, o aradan cıktı, fresh'in ilk donemi veremedigim hist191'i alıcam onun yerine... bunun dısında hangi 2 ders'i alacagıma karar veremedim... bi area, bi de free elective alsam hangi elective'leri onerirsiniz ? bir de bu iki dersten biri bio310 olursa zorlar mı cok ?

CS201
MATH203
HIST191
?
?
Sosyal ağlarda paylaş

Yes, var. Bak yani look-updan yazıyor zaten

Restrictions:
Must be enrolled in one of the following Levels:
Undergraduate

May not be enrolled in one of the following Majors:
Undeclared