Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 cs303 ü beraber aldık ilkeyle aman sabahlar olmasın demek istiyorum:D birimiz c- birimiz c mi getirdi öle bişiler oldu hiç hoş diildi ama onu almazsan ne alcan cs ten o da meçhul almak lazım o kdr da kötü diil biz son gece çalışıoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 cs303 en kolay cs derslerinden diyebilirim, biz de bi arkadaşla calısırız bütün sınavlara, dönem boyunca hiçbi derse gitmeyip son gece 1 de baslayıp sabah 9 a kadar calısıoruz genelde, aynen bu şekilde logic ten A- getirdim. bence alınası bi ders ve 4 kredi yanlıs hatırlamıosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 o diil de yarın yurtlar açıklanıomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 eet gergin bir bekleyiş..benim bi de ders kodlarını yazmam lazım bi yere hala kasamadım asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Geçen yılki Account Summary tricki işlemiyor mu bu sefer. Ayrıca iyi akıl etmişler yurtları erken açıklamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 o diil de şu an programı ciddi ciddi ypaıodum ki bi kez daha sabancıya içten sevgilerimi yolladım. ulan kafayı yemişler benim mantıklı bir ders programı yapmam imkansız bu sistemde. ulan allahını seversen 3 tane econ 202 anfisi açarsın ama sadece 1inin saatini farklı yapasın ve bi tek o bana uyuyor. 2 olası ders programı yapabiliorum ve 3 anfiden sadece 1 uyuyor ikisinede. kısaca o "64" kişilik anfiye girdim girdim yoksa direk 1 ders azız ak sonra işin yoksa add dropta hum kovala üstüne üstlük o humalr da senin programınla çakışsın. ne küfür ediorum belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 CRN ver aynısına girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 1.olasılık 2.olasılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 1. olasılıkta pazartesi günü ölürsün. 1 hafta 2 hafta idare edersin de sonra bir takım psikolojik rahatsızlıkların baş göstermesi muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 2.olasılıkta da çarş ölüorum arası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mat 201 203 aynı anda alma zaten kafayı mı yedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 news'e yazdıgım bir seyi direk buraya da c/p ediyorum =), az vakit kaldı tutustum eheh... CS - sopho ders programı said: bu donem alacagım derslere tam olarak karar veremedim de... cs201 ve mat203 alıyorum direk... yazın hum204 verdim, o aradan cıktı, fresh'in ilk donemi veremedigim hist191'i alıcam onun yerine... bunun dısında hangi 2 ders'i alacagıma karar veremedim... bi area, bi de free elective alsam hangi elective'leri onerirsiniz ? bir de bu iki dersten biri bio310 olursa zorlar mı cok ? CS201 MATH203 HIST191 ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 mat 201 ve ens alıcaksın. ensnin kodunu bilmiyorumda sinyal glb cs ile ilgili olan bi bakman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Xaenin said: Mat 201 203 aynı anda alma zaten kafayı mı yedin? 2.dönem açılmıyo abi napim yazın da kasamam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Abi 3. sınıfta falan al nolcak ne bu acele haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 soyle bir program hazırlasam nasıl olur ? pazartesi cok agır gibi de, ondan sonra rahatlıyor bayagı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 buna da bakın... Bi ders daha almayı düşünüyorum ama bilemedim ne alsam. CS 303 alacaktım ama çakışıyo math201 ile math201'i de bırakamıyorum yan dala kasmayı düşündüğüm için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 @kfg BIO 310 alma. ENS 210 u vermeden özellikle alma. Uğur hocaya(BIO 310 ve ENS210 un hocası) danışırsan o alma der zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 biraz arastırınca ben de vazgectim simdi almaktan bio310'u... son hali koydugum gibi su an eheh... cs303'un projesi tırstırıyo biraz o kadar, bi de va icin hic altyapı yok 3d modeling, cok dert olur mu ? alex cok yardım ediyo dedi gerci alanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kfg VA433 alamazsın, 2. sınıfsın bildiğim kadarıyla, undeclared vaziyette alamıyorsun onu, major declare etsen bile VA dışındaki majorlar alamıyor, bölüm dersi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 VIS310 için öyle bişi var mıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yes, var. Bak yani look-updan yazıyor zaten Restrictions: Must be enrolled in one of the following Levels: Undergraduate May not be enrolled in one of the following Majors: Undeclared Biological Sci.&Bioeng. Computer Science & Eng. Cultural Studies Economics Electronic Engineering Microelectronics Management Materials Science &Eng. Mechatronics Manufacturing Systems Eng. Social & Political Sciences Telecommunications Visual Arts&Visual Com.Des. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bişeyler yapıyorlar anlamıyorum, önceden restrictionı olmayan derslerde şimdi restriction gözüküyo falan, çıldırtabilirler dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Benim dediğime inanmayın, baktık alabiliyorsunuz sanırım, sinan çek etti okeyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Abi siz napıyosunuz böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar