Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dela Cli not almış baya kolay ders demekki fdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İlke olmasa dela I şeklinde alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ahah yok lan sinavlar kendi hakki adamin :D ama hepimiz C li not almadik o ne aldi bilmiyom acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Penthesilea said: Scheriff said: nesne tabanlılar için öyle tabi bi de functional diller var okulda adını bile duymuyosun nerdeyse ama kullanım alanı olan şeyler ruby perl vs ben biliyomuyum, hyr ama lazım olabilir:)abi automatada perl ogreniyorsun yav pl'de prolog, scheme ve ada ogreniyosun. e derslerde de C++ ogreniyosun. bu 5 iyle her seyi kendi kendine ogrenebilmen lazim :P automata da 2 satır perl yazmakla perl mi öğrenmiş oluoruz ben scheme de biliyorum o zmn proj102'den:) sen nlp fln aldın diye öle gelio sana cv yi boşa doldurmayalım pls... ben pl'i viyanada aldım ordan biliyorum ztn ruby vs burdaki pl'de ne kadar gösteriliyo nedir ne diildir bilmiyorum daha çok karşılaştırıo olsa gerek funtional ile nesne tabanlıyı direk funtional öğrenmek kastırmaktan bahsediodum ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 asinanyavuz said: BIO 332 Lab (3 saat) ile NS 201 Ders (2 saat) + NS 201 Rec. (1 saati) çakışıyor. Çakışma izni alamam di mi :/ ns201 le bio332 aynı anda alınır mı kaçıncı sınıfsın sen nası bi program o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 xaty said: imdat! serbest seçmeli ders seçemiyorum. nedir bu ya, hangi derse baksam çakışıyo bişilerle mutlaka. va201, va333 alcaktım bu dönem. va201 direk olmuyo. va333 tek saat çakışıyo, gerçi 25 kişilik dersi alabilirmiyim bilmiyorum. alternatif bakıyım dedim, econ201,econ202,econ204 hep çakışıyor. var mı ders önerisi olan? mgmt201 istemiyorum (belki o da çakışıyordur). ders söyleyen olursa ders hakkında da bişiler yazarsa sevinirim. sağolun şimdiden. edit: cs hakkında bolca bilgilendik.. meka hakkında bilgi verebilecek, yardımcı olabilecek kimse var mı? 2. sınıftan itibaren ne dersler önerirsiniz, hangi alana yönelmek için nasıl bir yol izlenmeli? vs.vs.. buraya takılan mekacı yok heralde ama ben bi ara düşünüodum sora yemedi açıkçası:) hocalarla gidip konuşmak en güzeli, bir de bi dosya yayınlanıo 2. sınıfa başlarken hangi alan hangi dersi alsın gibi bi excel tablosu eski duyurulara falan bakarsan bulabilirsin belki fakulte dersleri tavsiyesi şeklinde bi duyuru olması lazım en azından 2. sınıf derslerine karar vermen kolaylaşır. mesela mekacı olucak biri proj102'de kesinlikle robot yarışmasını yapmalı. çok net fikir verir ilerisi hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi cumartesi gunu tropical storm geliyo, kendinize iyi bakin new york'taysan kac sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 adi hanna olunca gelsin dersin tabi sdfhsdafah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Scheriff said: ns201 le bio332 aynı anda alınır mı kaçıncı sınıfsın sen nası bi program o:D 2.sınıfım. Yok başka ders. Uğur hocayla konuşmuştum programı hazırlarken. O koydu BIO 332 yi oraya ya. Ama alamicam sanırım işte. BIO kodlu bi ders koymak istiyorum yerine ama hepsi çakışıyor ya of. CS201-NS201-NS207-HUM212-ECON204-BIO332 olacaktı. Son halka düştü şu an sanırım. Gerçi gidip hocayla bi konuşucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 math yok? hoca koyduysa dorudur tabi de zamanında bi hoca bana önce math201 sora 202 sora 203 fln alcan demişti bazen saçmalayabiliolar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ortalıkta mekacı var mı yok mu bilemedim ama biraz daha genel bağlamda bi soru olcak programla ilgili, o açıdan çekinmeden sorayım: şimdi program yaparken şunu alsam bunu alsam derken biraz abarttım sanırım. cs201 math201 ens203 ens205 ens 211 bi de hum derken hem yük olarak fazla geldi, hem de çakışmalardan kurtulmanın mümkünatı yok. sağdan soldan duyduğum tavsiye edilen yollarda ens 205 veya 211 deniyodu ancak kararsızlığımdan ötürü biraz da, ikisini de almanın yollarını zorladım, olmadı gibi duruyo. neyse işte belli ki o programdan bi ders eksilecek, şimdi işin soru kısmı şöyle, hangisi olmalı? ben ens 205 veya 211den birine karar vermeyi düşünüyodum, ancak cs baharda da açılacakmış, diyorum ki onu bahara mı sarkıtsam. tabi zamanı gelince aynı durumu tekrar yaşama riski var. ya da işte var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sinyal ve curcuit di mi o dersler kodları ezbere bilmiorum 2. dönem açılan derslere de bak bi önceki senenin spring programından ona göre karar verebilirsin mekacı programı her zmn yogundur cs i illa sıkıştırcan ya şimdi ya sora seni orda zorlicak ders -mekacı olduğundan zeka ve çalışkanlık olarak rahatsız seviyede olduğunu varsaydım- sinyal ve curcuit biraz da math201 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Scheriff said: math yok? hoca koyduysa dorudur tabi de zamanında bi hoca bana önce math201 sora 202 sora 203 fln alcan demişti bazen saçmalayabiliolar:) MATH 203 ve MATH 204 alsan yeter dedi bana. MATH 203 ü yazın verdim. 204 te güzde açılmıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Academic Advisor - GR ne demek oluyor? Yani o GR ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Peff bi açıklanamadı şu ELAE sonuçları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Scheriff said: sinyal ve curcuit di mi o dersler kodları ezbere bilmiorum 2. dönem açılan derslere de bak bi önceki senenin spring programından ona göre karar verebilirsin mekacı programı her zmn yogundur cs i illa sıkıştırcan ya şimdi ya sora seni orda zorlicak ders -mekacı olduğundan zeka ve çalışkanlık olarak rahatsız seviyede olduğunu varsaydım- sinyal ve curcuit biraz da math201 bence 205 malzeme, 211 sinyal, 203 de circuit oluyo. malzeme ve sinyal arasında kararsızdım. şöyle bişey oldu; ya yeni saatler açılmış cs için ya da ben önceden fark etmemişim, çakışma işleri çözüldü. yani dediklerimin hepsini alabiliyorum en azından program olarak. eğer cevap verecek olan olursa bundan sonra şu açıdan bakıla: saydığım 5 sayısal (duruma göre hatta +1 hum dersi) ne kadar zorlar? hani biraz kaşındığımın farkındayım da, hani insan içine de çıkabileyim ara sıra. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 A'yla geçmişim lan oley :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hey yavrum 3. günü beklicez bu dönem ders kaydı yapabilmek için. Ben de deneme kayıtlarında niye bu MAJOR RESTRICTION diyo diye kızıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 VIS 310 - The New Media alan var mı? VIS310 - Catalog Entry said: Dersin odak noktası, yeni medyayla çağdaş sanat ilişkisi ve yeni teknolojilerin (web 2.0, sanal gerçeklik ortamları ve dijital medya) güzel sanatlar ve küratörlük alanında yolaçtığı değişimlerdir. Çağdaş sanatın 20. yüzyıl sonlarından 21. yüzyıla uzanan tarihi gözden geçirilecek, sanatçılar ve estetik anlayışı 20. yüzyılın başlarındaki belli başlı sanat akımlarıyla karşılaştırılacaktır. Öğrenciler hem klasik medya biçimlerinde hem de dijital teknolojilerin ortaya çıkmasıyla belirlenen ve çağdaş teknokültürler olgusunu doğuran yeni medya biçimlerinde görülen sanat pratikleri ve estetik değişimler konusunda derinlikli bir bakış açısı edineceklerdir. Free electivelerim CS 201 recitlerinin programlarının değişmesi nedeniyle direk yalan oldu. Yeni ders arıyorum. LIT 371 - Creative Writing konusunda da bilgi alabilirim. LIT371 - Catalog Entry said: Bu ders, yazım tekniklerinin yoğun bir şekilde incelenmesi üzerine kuruludur. Yaklaşım olarak tartışma, teşrih ve taklit yöntemleri kullanılacaktır. Her ders, sınıf üyelerinin yazmış olduğu metinlerin tartışılmasıyla başlayacaktır. İkinci bölüm, yayımlanmış bir metnin yakından incelenmesini içerecektir; bu bölümde özellikle biçem, yapı, sözcük seçimi, kişisel özellikler, diyalog, toplumsal bağlam, kuram ve özyaşamsal özellikler üzerinde durulacak, yani metnin teşrihi yapılacaktır. Bu metinler, yazıma farklı yaklaşımları sergileyecek ve bazı temel soruları gündeme getirecek çeşitlilikte olacaktır. not: biyolojiciyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 okununca çok zevkli gözüken dersler hiç öle olmayabilir bilmiorum o dersleri 5 say + 1 sözel adamı yorar en büyük aktiviten arkadaşlarınla akşam yemeği yemek ve ayda bir odada içmek olur benden sölemesi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 NS201-CS201-NS207-LIT371-VIS310 olacak ikisini alırsam. Bi de BIO332 var ki hocalarla konuşmam lazım hala, dediğim gibi 3 saat NS201 ile çakışması var. Hala ümitliyim belki verirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bahtsiz bir insan olarak, okula geldim. 3 hocadan biriyle gorusmem gerekirken ucunu de bulamadim. Tek care mail atmak kaldi. fakat ben mail yazma konusunda beceriksizim. Yuzyuze halletmek gibi etki birakamiyorum. Sayin deneyimli patilerden yardim istiyorum. durum su bio332 labi ile ns 201 dersi+recitationu cakisiyor. benim bunu bi sekilde ugur hocaya danismam lazim, ya da cakisma izni istemem lazim. bana kalsa ns201 i kitaptan calisir gecerim ama hoca izin vermez sanmiyorum. naapiim ben? vaz mi geceyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hocaya aynen ne düşünüyosan yaz abi öcü değil adamlar bişey demezler. Gittim laptopumu aldım, güzelmiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Attım Zehra Hocaya mail (BIO 332). Heyecanlı bekleyiş başladı benim için. Of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar