Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Abi yurt diyorum 5 dakika kala uyanmak diyorum. Kar kış dinlemicen diyorum ya. İki dersin arası hayvan gibi boşluk olsa napıcan, odana gidicen oooh. Uyuyacaksın bi güzel, derse kalkıp yeniden gidicen.

Yurdun rahatlığı olmaz abi evde. Yok evi topla, alışverişini yap, yok şuydu yok buydu ohooo...

Ekmek, hazırlığı atlayabiliyorsan atla. Ortama hızlı uyum sağlayan biriysen hiç sıkıntı çekmezsin. Yok çok hızlı sağlayamam dersen birazcık yalnız takılırsın ama o da 1-2 aya geçer. Bence atla 1 yıl kaybetme. ELAE hazırlık için adresiniz asinanyavuz :P
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası bende 3-4 kez tecrübe ettim derse 10 dk kala kalkıp derse gitmeyi gerçekten çok güzel bi duygu, en azından insanlar ben arabayla okulun kapısında kimlik gösterirken yatağından yeni kalkıyor :)
Ancak ben gene de yurtta yapamam, hiç başvurmadım zaten bunu bilerek çünkü okulda belli bir zaman aralığı durduğum zaman (bknz sabahtan akşama kadar) okuldan koşarak uzaklaşmak isteği doğuyor içimde ve o zamanda gebzeden caddebostana dönmek açıkçası hiç koymuyor :)
Bu yıl da hiç yurt başvurusu yapmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:
Abi yurt diyorum 5 dakika kala uyanmak diyorum. Kar kış dinlemicen diyorum ya. İki dersin arası hayvan gibi boşluk olsa napıcan, odana gidicen oooh. Uyuyacaksın bi güzel, derse kalkıp yeniden gidicen.

Yurdun rahatlığı olmaz abi evde. Yok evi topla, alışverişini yap, yok şuydu yok buydu ohooo...

Ekmek, hazırlığı atlayabiliyorsan atla. Ortama hızlı uyum sağlayan biriysen hiç sıkıntı çekmezsin. Yok çok hızlı sağlayamam dersen birazcık yalnız takılırsın ama o da 1-2 aya geçer. Bence atla 1 yıl kaybetme. ELAE hazırlık için adresiniz asinanyavuz :P

Abi sen kayıkta mı yaşıyordun yurda rahat diyosun bu kadar ya. Yurt berbat bir olay, daracık oda, televizyon yasak, ses çıkarmak yasak, kağıt gibi duvarlar, içki içmek yasak, overall bakarsan şu yaşta istediğin gibi eğlenmen yasak.

Yurdun avantajları dersten bilmemkaç dakka önce kalkma, doğru, ama ben dersten zaten 1 saat önce kalkıyorum, eve çıkarım 1 buçuk saat önce kalkarım benim için farketmez. Odayı temizlemeye geliyorlar, onu evde de halledersin. Yemek içmek desen bok gibi besleniyorum yurtta ben zaten, evde de bok gibi beslenmeye devam ederim, 3 beden genişlemişim bu arada hayırlı olsun. Başka ne avantajı var yurdun, ha arkadaşların yakınlarda, o da ev olayında zaten biz karşılıklı daireler tutmayı planlıyoruz, karşı karşıya 2 tane, alt katta da öyle falan.

Kısaca

Televizyon istemiyorsanız
İstediğiniz gibi içip eğlenmek istemiyorsanız
Yüksek sesle arada sırada müzik dinlemek istemiyorsanız
Saat 11 den sonra rutin kontrolde arkadaşınızın odasına gelen yurt görevlilerinin, saat 11 den sonra başkasının odasında durmak yasak diye saçmalamalarını dinlemek istiyorsanız
Götüm kadar odada bütün senenizi geçirmek istiyorsanız
Hadi bonus olarak da dersten 5 dakka önce uyanmak istiyorsanız

Yurt tam size göre

Only 4.99k$
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
asinanyavuz said:

Abi sen kayıkta mı yaşıyordun yurda rahat diyosun bu kadar ya. Yurt berbat bir olay, daracık oda, televizyon yasak, ses çıkarmak yasak, kağıt gibi duvarlar, içki içmek yasak, overall bakarsan şu yaşta istediğin gibi eğlenmen yasak.

Yurdun avantajları dersten bilmemkaç dakka önce kalkma, doğru, ama ben dersten zaten 1 saat önce kalkıyorum, eve çıkarım 1 buçuk saat önce kalkarım benim için farketmez. Odayı temizlemeye geliyorlar, onu evde de halledersin. Yemek içmek desen bok gibi besleniyorum yurtta ben zaten, evde de bok gibi beslenmeye devam ederim, 3 beden genişlemişim bu arada hayırlı olsun. Başka ne avantajı var yurdun, ha arkadaşların yakınlarda, o da ev olayında zaten biz karşılıklı daireler tutmayı planlıyoruz, karşı karşıya 2 tane, alt katta da öyle falan.

Kısaca

Televizyon istemiyorsanız
İstediğiniz gibi içip eğlenmek istemiyorsanız
Yüksek sesle arada sırada müzik dinlemek istemiyorsanız
Saat 11 den sonra rutin kontrolde arkadaşınızın odasına gelen yurt görevlilerinin, saat 11 den sonra başkasının odasında durmak yasak diye saçmalamalarını dinlemek istiyorsanız
Götüm kadar odada bütün senenizi geçirmek istiyorsanız
Hadi bonus olarak da dersten 5 dakka önce uyanmak istiyorsanız

Yurt tam size göre

Only 4.99k$
şu ana kadar bi kere sene başında hangi yataklarda yattıgımızı öğrenmek için, bi kere de sene sonunda cıkarken kontrol yapmak üzere gelinmesi dısında, odama hiçbi şekilde yurt görevlisi gelmedi, kimse bas gitarlarımı ve onları baarta baarta caldıgım amfimi görüp bişey demedi. şu ana kadar içerken (her türlü) hiç yakalanmadım. müziği de sağırların duyabileceği seviyeden biraz aşağısında tüm sene dinledim. yanlış yönlendirmeyelim arkadaşları plx.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayriyetten Fall dönemi CS201 ödevleri yapılır (hepsi), Spring dönemi CS202 ve/veya CS204 ödevleri yapılır (en geç 1 hafta önceden haber vermek koşuluyla)

ha bir de şu an yaz okulunda CS201 alanların da ödevleri yapılır.

100/100 ve plagiarism çıkamama garantili (çıkarsa alınan para tamamen iade)

sene başında istenirse CS201 dersi için bütün 7 ödevi de yaptırıcam diyene uygun fiyat verilir.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...