-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Gilean said: Xaenin said: Derse hiç gitmemeyi dene olm daha güzel fdgd. sadfafsd öyle uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yok uzamaz ayarını tutucan. ilk 1 ay anfi dahil full gidiosun.. o ilk dönemi götürüo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 -EKMEK- said: Scheriff said: ahah geldiler tanıdık bi kız arkım da girmiş sabancıya güzel mi? güzel. sabancıda okuyup eve çıkanın aklından şüphe ederim. hele arabası da varsa şüphe kalmaz aklı yok hükmünü veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kanka ev alkent 2000se naapsın eheh..yoksa benim evden 16 ile 24 dakka arasında deişio günün saatlerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 neyi savunduğunu anlamadım eve mi çıkmak mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hazırlık atliyim mi ya? Yeditepeden zor mudur sınavı? Tofıl ayarında felan diyolardı zorluk olarak yeditepe için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 nilep tebrikler, soyleye soyleye girdin sonunda, diger girenler onemli degil, ozellikle eko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ekmekte yakında sabancının kötü dota oyuncularından biri haline gelir =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Xaenin said: Freshler iyi ya, abi bu ne diye geziyolar dsfdfg. Ben de aynen öyle gezicem heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Niye be önemliyim bence ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 nilep girmese ağlayacaktım ben artık oturup = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Abi yurt diyorum 5 dakika kala uyanmak diyorum. Kar kış dinlemicen diyorum ya. İki dersin arası hayvan gibi boşluk olsa napıcan, odana gidicen oooh. Uyuyacaksın bi güzel, derse kalkıp yeniden gidicen. Yurdun rahatlığı olmaz abi evde. Yok evi topla, alışverişini yap, yok şuydu yok buydu ohooo... Ekmek, hazırlığı atlayabiliyorsan atla. Ortama hızlı uyum sağlayan biriysen hiç sıkıntı çekmezsin. Yok çok hızlı sağlayamam dersen birazcık yalnız takılırsın ama o da 1-2 aya geçer. Bence atla 1 yıl kaybetme. ELAE hazırlık için adresiniz asinanyavuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Sabacı'ya :D gelen herkese hoşgeldiniz diyorum. ELAE hazırlığı için şu sitede materyal var ayrıca asinanyavuz'a (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Açıkçası bende 3-4 kez tecrübe ettim derse 10 dk kala kalkıp derse gitmeyi gerçekten çok güzel bi duygu, en azından insanlar ben arabayla okulun kapısında kimlik gösterirken yatağından yeni kalkıyor :) Ancak ben gene de yurtta yapamam, hiç başvurmadım zaten bunu bilerek çünkü okulda belli bir zaman aralığı durduğum zaman (bknz sabahtan akşama kadar) okuldan koşarak uzaklaşmak isteği doğuyor içimde ve o zamanda gebzeden caddebostana dönmek açıkçası hiç koymuyor :) Bu yıl da hiç yurt başvurusu yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Amma istemişsiniz benim gelmemi yav :) Ben de çok istiyodum zaten süper oldu. Zarfım gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 asinanyavuz said: Abi yurt diyorum 5 dakika kala uyanmak diyorum. Kar kış dinlemicen diyorum ya. İki dersin arası hayvan gibi boşluk olsa napıcan, odana gidicen oooh. Uyuyacaksın bi güzel, derse kalkıp yeniden gidicen. Yurdun rahatlığı olmaz abi evde. Yok evi topla, alışverişini yap, yok şuydu yok buydu ohooo... Ekmek, hazırlığı atlayabiliyorsan atla. Ortama hızlı uyum sağlayan biriysen hiç sıkıntı çekmezsin. Yok çok hızlı sağlayamam dersen birazcık yalnız takılırsın ama o da 1-2 aya geçer. Bence atla 1 yıl kaybetme. ELAE hazırlık için adresiniz asinanyavuz :P Abi sen kayıkta mı yaşıyordun yurda rahat diyosun bu kadar ya. Yurt berbat bir olay, daracık oda, televizyon yasak, ses çıkarmak yasak, kağıt gibi duvarlar, içki içmek yasak, overall bakarsan şu yaşta istediğin gibi eğlenmen yasak. Yurdun avantajları dersten bilmemkaç dakka önce kalkma, doğru, ama ben dersten zaten 1 saat önce kalkıyorum, eve çıkarım 1 buçuk saat önce kalkarım benim için farketmez. Odayı temizlemeye geliyorlar, onu evde de halledersin. Yemek içmek desen bok gibi besleniyorum yurtta ben zaten, evde de bok gibi beslenmeye devam ederim, 3 beden genişlemişim bu arada hayırlı olsun. Başka ne avantajı var yurdun, ha arkadaşların yakınlarda, o da ev olayında zaten biz karşılıklı daireler tutmayı planlıyoruz, karşı karşıya 2 tane, alt katta da öyle falan. Kısaca Televizyon istemiyorsanız İstediğiniz gibi içip eğlenmek istemiyorsanız Yüksek sesle arada sırada müzik dinlemek istemiyorsanız Saat 11 den sonra rutin kontrolde arkadaşınızın odasına gelen yurt görevlilerinin, saat 11 den sonra başkasının odasında durmak yasak diye saçmalamalarını dinlemek istiyorsanız Götüm kadar odada bütün senenizi geçirmek istiyorsanız Hadi bonus olarak da dersten 5 dakka önce uyanmak istiyorsanız Yurt tam size göre Only 4.99k$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sadfgfsdgsdffadssgvksad büyüksün kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahaha Xaenin ya :) Sen evlik adamsın evet, kabul ettim. Ayrıca yurt (tu) diyoruz ama sıkıcı olduğu gerçeğini unutmamak lazım. böyle bir hatırlatmayı yaptığı için kaan'a saygılarımı sunuyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Gayet de yurda geleceğim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 nilep bu gece yanlızım sıkıntıdan kafayı yiyicem! diyen bi insan tam yurt adamı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Evet abi oda arkadaşım olacak en azından :D Hem uykuyu severim lise boyunca dersten 2 saat erken kalktım. Bıktım lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Xaenin said: asinanyavuz said: Abi yurt diyorum 5 dakika kala uyanmak diyorum. Kar kış dinlemicen diyorum ya. İki dersin arası hayvan gibi boşluk olsa napıcan, odana gidicen oooh. Uyuyacaksın bi güzel, derse kalkıp yeniden gidicen. Yurdun rahatlığı olmaz abi evde. Yok evi topla, alışverişini yap, yok şuydu yok buydu ohooo... Ekmek, hazırlığı atlayabiliyorsan atla. Ortama hızlı uyum sağlayan biriysen hiç sıkıntı çekmezsin. Yok çok hızlı sağlayamam dersen birazcık yalnız takılırsın ama o da 1-2 aya geçer. Bence atla 1 yıl kaybetme. ELAE hazırlık için adresiniz asinanyavuz :P Abi sen kayıkta mı yaşıyordun yurda rahat diyosun bu kadar ya. Yurt berbat bir olay, daracık oda, televizyon yasak, ses çıkarmak yasak, kağıt gibi duvarlar, içki içmek yasak, overall bakarsan şu yaşta istediğin gibi eğlenmen yasak. Yurdun avantajları dersten bilmemkaç dakka önce kalkma, doğru, ama ben dersten zaten 1 saat önce kalkıyorum, eve çıkarım 1 buçuk saat önce kalkarım benim için farketmez. Odayı temizlemeye geliyorlar, onu evde de halledersin. Yemek içmek desen bok gibi besleniyorum yurtta ben zaten, evde de bok gibi beslenmeye devam ederim, 3 beden genişlemişim bu arada hayırlı olsun. Başka ne avantajı var yurdun, ha arkadaşların yakınlarda, o da ev olayında zaten biz karşılıklı daireler tutmayı planlıyoruz, karşı karşıya 2 tane, alt katta da öyle falan. Kısaca Televizyon istemiyorsanız İstediğiniz gibi içip eğlenmek istemiyorsanız Yüksek sesle arada sırada müzik dinlemek istemiyorsanız Saat 11 den sonra rutin kontrolde arkadaşınızın odasına gelen yurt görevlilerinin, saat 11 den sonra başkasının odasında durmak yasak diye saçmalamalarını dinlemek istiyorsanız Götüm kadar odada bütün senenizi geçirmek istiyorsanız Hadi bonus olarak da dersten 5 dakka önce uyanmak istiyorsanız Yurt tam size göre Only 4.99k$şu ana kadar bi kere sene başında hangi yataklarda yattıgımızı öğrenmek için, bi kere de sene sonunda cıkarken kontrol yapmak üzere gelinmesi dısında, odama hiçbi şekilde yurt görevlisi gelmedi, kimse bas gitarlarımı ve onları baarta baarta caldıgım amfimi görüp bişey demedi. şu ana kadar içerken (her türlü) hiç yakalanmadım. müziği de sağırların duyabileceği seviyeden biraz aşağısında tüm sene dinledim. yanlış yönlendirmeyelim arkadaşları plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ayriyetten Fall dönemi CS201 ödevleri yapılır (hepsi), Spring dönemi CS202 ve/veya CS204 ödevleri yapılır (en geç 1 hafta önceden haber vermek koşuluyla) ha bir de şu an yaz okulunda CS201 alanların da ödevleri yapılır. 100/100 ve plagiarism çıkamama garantili (çıkarsa alınan para tamamen iade) sene başında istenirse CS201 dersi için bütün 7 ödevi de yaptırıcam diyene uygun fiyat verilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ahaha adam ticarete dökmüş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Aynen, master ogrencisinden cs201 odevi yapilir sfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar