Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben seneye tanıtım günlerinde çocuk gezdiricem karar verdim. 2 haftada 750 milyon yapıyor arkadaş, kaçırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 niyetin bozuk senin freshman çevresi yapcan aklın sıra:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Xaenin said: Ben seneye tanıtım günlerinde çocuk gezdiricem karar verdim. 2 haftada 750 milyon yapıyor arkadaş, kaçırmamak lazım. Ben başvurdum almadılar, sen yenisin dediler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kardesim basvurdu aldilar bu sene girdi vah yazik :( gerci abim falan filan demis, aile eski sabancili diye almis olabilirler sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Kizlari tercih ediyorlar cunku. Dusun neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 senin gibi beyni baska biseye calismayan abazarlardan yillik 25k almak icin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Cok yersiz bir `senin gibi` olmus. Ne okula para veririm, ne Sabanci'ya `o` parayi veririm, ne de kari kiza oyle bir yaklasimim olmustur =] Kizma hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Penthesilea said: kardesim basvurdu aldilar bu sene girdi vah yazik :( gerci abim falan filan demis, aile eski sabancili diye almis olabilirler sfs Benim de abim sabancılı ama o kartı öne sürmek hiç aklıma gelmedi bak. kardeşine bi tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 -Wissy said: Cok yersiz bir `senin gibi` olmus. Ne okula para veririm, ne Sabanci'ya `o` parayi veririm, ne de kari kiza oyle bir yaklasimim olmustur =] Kizma hemen.kankam saka yapmistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Yok yok icerlemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 asinanyavuz said: Penthesilea said: kardesim basvurdu aldilar bu sene girdi vah yazik :( gerci abim falan filan demis, aile eski sabancili diye almis olabilirler sfs Benim de abim sabancılı ama o kartı öne sürmek hiç aklıma gelmedi bak. kardeşine bi tebrikler. Etek kartini kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 etek mi giyicem? kaçar be millet sabancıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 benim de sabancida bi suru arkadasim var, bana da yaparlar mi bi kiyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 senin durum vahim boyutlarda artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aquila said: benim de sabancida bi suru arkadasim var, bana da yaparlar mi bi kiyak? kan bağı varsa belki can girme araya boşa msg güncelletiosun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Yan odada elim kadar örümcek var, temizlikçi kadınlar KENEA KENEA diye bağırıyor, çocuklarda EAEAEAEAE diye koridorda koşturuyolar, acaip eğleniyoruz burada şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yarıdan çoğunuz salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Kader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hayır paralı okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben maksimum 23.2% nin salak olduğu kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Kirosunuz ama para sizde Kaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Valla napalım Serdar'cım, böyle çekemeyen Sly'lara para da yediremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok yok yarıdan fazla. türkiye'de durum böyleyken paralı bir üni.de daha iyi bir sonuç beklemek sizi de o yarıdan fazla kesime sokar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 gururlu ama aç olarak takılıo onlar boşver sen kaancım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 açım agalar 1 ekmek parası =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar