kgns Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben penth'in son mesajına katılmıyorum. nedenlerim de var ama kek gibi yazamıcam çok üşendim. ayrıca okulda belgelere, dayanaklara oturttuğun sürece istediğin seye inanabilirsin, fakat ben su an hiçbişeye oturtmadan mesaja katılmadığımı söyleyebilirim. insan olarak hakkım, sıkıosa alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bilmem SPS'in ilerleyen derslerini. Ancak Sabancı Üniversitesi Magna Cartum Universitum'a gayet uygun bir ortam sağlıyor. Gerisi hocaların temellendirmelerinden kaynaklanan bir şey. Ki keza bu da Akademik Özgürlük çerçevesine giren bir şey. Senin eleştirel bakmanı da kimse engellemiyor bu görüşlere. Tartışmanız gereken şey Akademik Özgürlük'ü ATATÜRK'E VURMAK olarak sığ algılayanların ve buradan ulaşılması gereken güç bir noktaya varmaya çalışanların amacıdır. Röportajın o bölümünü bir daha inceleyin, burada Atatürk'e İhanet mi var? Akademik Özgürlük mü var? FotoAnaliz - Hürriyet said: Okula ilk gelen öğrencilere, bir akademik özgürlükler bildirisi imzalattırılıyor. Öğrencinin biri bir proje hazırlasa, ben Atatürk'ten ve icraatlerinden hoşlanmıyorum, Türkiye'nin şeriat odaklı bir yönetime geçmesine taraftarım dese, bunu tezleriyle savunsa, Humeyni'den referanslar verse. Böyle birşeye izin var mı bu okulda? Yapabilir, tabii ki. Öğretim üyesinin de ayrım yapmaması lazım, hangi görüşü savunduğundan ziyade, nasıl savunduğu, neye dayandığı, hangi kaynakları kullandığı, doğru ve yeteri kaynak seçip seçmediği, bunlar önemli. Yöntem çok önemli. Yoksa şu çok kolay, "ben bunu dedim, çünkü ben buna inanıyorum, benim dedem de bunu derdi" falan. Bu tabii öğrencinin akademik özgürlüğünü kullanması değil. Yani bu görüşü bile savunabilir diyorsunuz. Tabii kendi kaynağını bulacak, fikrini savunacak, uygarca tartışabilecek. Üniversite denen şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 penth sana cevaplarım var bi ara yazacağım uzun uzun özgürlük hakkında atıp tutarken bazı insanlara özgürlük tanımayıp "abi o ayrı orda tahammülüm yok" gibi yargılarla geldiğin için sölediklerin fazla bir değer taşımıyor ki biliyorsun ki aynı düşüncedeyiz aşağı yukarı o konuda ayrıca bekir coşkun gayet net editörleri eleştirmiş tabi okuduğunu anlamayan bir millet olduğumuz için sabancı eleştirilmiş gibi davranılcak, tosun hoca bile öyle davranmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 kgns said: ben penth'in son mesajına katılmıyorum. nedenlerim de var ama kek gibi yazamıcam çok üşendim. ayrıca okulda belgelere, dayanaklara oturttuğun sürece istediğin seye inanabilirsin, fakat ben su an hiçbişeye oturtmadan mesaja katılmadığımı söyleyebilirim. insan olarak hakkım, sıkıosa alın :) sıkmadan da aliriz, sen dert etme =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aquila said: kgns said: ben penth'in son mesajına katılmıyorum. nedenlerim de var ama kek gibi yazamıcam çok üşendim. ayrıca okulda belgelere, dayanaklara oturttuğun sürece istediğin seye inanabilirsin, fakat ben su an hiçbişeye oturtmadan mesaja katılmadığımı söyleyebilirim. insan olarak hakkım, sıkıosa alın :) sıkmadan da aliriz, sen dert etme =p.a-la-mazsın!(o-nay-lıyorum!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Amma tartışmışsınız ya. Akademik özgürlük olması iyi birşey ama biri yanımda şeriat gelsin istiyorum derse de kan çıkar. Geliyorum seneye umarım öyle bi olay yaşamam. ama Sabancı Üniversitesi Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden biridir hakkaten. Akademik özgürlük de iyi birşeydir, Atatürk karşıtlığı algısı saçmadır. Özgürlüğün bokunu da özgürlükten faydalananlar çıkartır, fazla özgürlük verenler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 nileppezdel said: Amma tartışmışsınız ya. Akademik özgürlük olması iyi birşey ama biri yanımda şeriat gelsin istiyorum derse de kan çıkar. Geliyorum seneye umarım öyle bi olay yaşamam. ama Sabancı Üniversitesi Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden biridir hakkaten. Akademik özgürlük de iyi birşeydir, Atatürk karşıtlığı algısı saçmadır. Özgürlüğün bokunu da özgürlükten faydalananlar çıkartır, fazla özgürlük verenler değil.isim soyad ver yanına gelip "şeriat gelsin istiyorum" dicem bakalım kan çıkçak mı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Sen şaka olarak yapıcaksın ama. Hele şöle türbanlı bi kız yada cüppeli çember sakallı bi tip, cemaatsu üyesi falan sizin deyişinizle, yanımda öyle şey derse heralde atılmama sebep olurum okuldan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 nie ki? bu kadar mı oto-kontrolün yok? sanane adam istiosa istesin, ben de mesela "neler" istiorum da, abisi babası gelip dövmüo beni sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ahahahhaa off :D Ya ne bileyim olmaz öyle şey belki de hayatta herşeyden çok o sinirlendirir beni. Hani Marty McFly'a chicken denince delirir ya onun gibi bi uyarıcı bu "şeriat gelsin" lafı benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 adsgasg tamam merak etme, bizim cemaate söylicem senin yanında "şeriat lütfen gelsin" derler böylece match etmez stringler. pff çok asosyalim galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Galiba.. Sen şimdi Sabancı'da öğrenci misin şu anda? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ogrenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 benim yaz okulu bitince sabancıya paspasçı olarak aldırın lan beni bi sabancı havası alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Yatay gel, ama burslu almıyorlar yatay :/ Ya da takılırım biraz diyosan yine de gel. Ben derse gircem ama sen hava alırsın sorun olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Burslu alıyolar yatay diye biliyorum ben yav hatta yıldız teknikten gelen 3. sınıf biriyle tanışmıştım...yedi mi beni acaba hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 nileppezdel said: Galiba.. Sen şimdi Sabancı'da öğrenci misin şu anda? :Devet 4. sınıf cs öğrencisi olucam işallah. bu arada benim eski acc. myster1o, taze banlandım da ondan yeni acc. açtım duyurulur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bu arada vericekleri laptop belli mi? belli değilse geçen sene nasıl bir laptop verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 geçen sene verdikleri... TOSHIBA Satellite L40 - 139(TGY, Lisans, Lisans Üstü Öğrencileri ) Intel Celeron 1.6 Ghz M İşlemci 1 MB L2 önbellek 1 GB Bellek 120 GB HDD 15.4'' TFT Renkli Ekran 56 Kbps (V.90) Fax / Modem Entegre 10 / 100 Mbps Ethernet Bağlantısı IEEE 802.11b/g Kablosuz Bağlantı CD / DVD Okuyucu-Yazıcı 3 x USB (V. 2.0) Port Türkçe Q klavye Ses Kartı SU Logolu Taşıma Çantası edit: bu sene daha yazmıyo sitede, belli degil demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Belli olması lazımdı ya şimdiye kadar, tercih yapanların falan aklını çelmek için söylerler diye bekliyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 SÇS KAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Xaenin said: Belli olması lazımdı ya şimdiye kadar, tercih yapanların falan aklını çelmek için söylerler diye bekliyodum ben. asfasfsa pacman oynarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Geldim Sabancı. Dün geldim gördüm. Çok güzeldi. Valla salak mıyım neyim anlamadım ki iple çekiyorum 22 Eylül'ü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yok o ilk yıl heyecanı. ben de öyleydim geçen sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 eksisozluge reklam vermisler ya lol bi ara msnde de vardi. ticarethane degil diyorsunuz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar