Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Syn said:
aldığım 2 derste gg oldu benim; istatistik+mikro, son sınıfı felan hafifletelim belki yarım dönem erken bitiririm belki ayağına almıştım, verilen para yanmasıyla kaldı yani, o değil o derslere ne kadar çalıştığımı bir ben bilirim yani. Zaten bir daha yaz okuluna gidersem ya arts xxx ya da dil dersi alcam =) Anca öyle kestirip atarız biz bu okulu =)

İstatistik+Mikro alıp gençliğine yazık etmişsin ama sen haha.
Sosyal ağlarda paylaş

YDS'de 280 ham puan almıştım. Şimdi hazırlığı geçer miyim sizce? Yani bence rahat geçmem lazım hani Türkçe kitap okumam hep İngilizce okurum falan ama yine de para girince garantiye almak lazım geliyor :D

Bi el atın, ne derece İngilizce lazım. Örnek soru falan bulabilir misiniz bana? Okulun kendi sınavından örnek olur, yada hazırıkta yapılan sınavlardan örnekler olabilir ki anlayayım nasıl birşey gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

A veya A- idi sanırım alırsan hazırlığı zaten atlıosun da bi de 2. bi sınava giriosun. o sınavda A veya A- alırsan 1.sınıf ilk dönem ENG101 notun A olarak geçiyo karneye. sonra benim gibi 2.dönem hiçbi derse girmiosun hoca kıllığından C+ verio ehuehe. A almiyim diye research paperımın yarısını kesti ehuehe iyiydi ama güldüm baya komplekse
Sosyal ağlarda paylaş

gilean yanlışın var sanki
2 ayaklı sınav benim bildiğim ilkinden geçersen 2. ye giriosun ondan geçersen 1. sınıftan başlıyorsun

o 2. de aldığın not A veya A- ise işte eng101 102 almama hakkın oluyor normal geçersen alıyorsun 1. sınıfta ing

1. geçip 2. den kalırsan hazırlıkta intermediate'tan başlıosun
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yanlışım yok ilk sınavdan c mi ne onun üstünü alınca zaten hazırlığı atlıosun ama A alırsan ilk sınavdan o zaman ekstra bi sınav hakkı çıkıo. onu da A ile geçersen 1.dönem eng101 almıosun ama 2.dönem mecburen alıosun.öyle salak bişi işte

edit: 1.den geçip 2.den kalma gibi bi durum yok nası oluyo o? A alamayabilirsin sadece gidip F fln zaten istesen olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
No. All students who pass the ELAE have to take the 101 and 102 Freshman English courses. Freshman English courses are skills- and content-based and even though your language skills may be high, you will still benefit from these courses in your future studies.

E böyle diyor nasıl girmem o derse? Hepiniz mi sıkıyosunuz yoksa? (:P)

Bir de iki kişilik urt mu daha kolay çıkar yoksa dört kişilik mi? Ve sizin tavsiyelerinizle ikametimi tekrar şimdi değiştirmeye karar verdim. Sorun çıkmaz heralde değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene FEEE duyurusu:

SU - İç Web said:

FEEE 101 MUAFİYET SINAVI

ENG 101 – “Birinci Sınıf İngilizcesi I” dersinden muafiyet hakkı kazanmak için yapılacak FEEE 101 sınavı, 20 Eylül 2007 Perşembe günü, saat 13:30 da, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi G062 numaralı amfide yapılacaktır.

Sınava, Haziran 2007 veya Eylül 2007 ELAE 2. Aşama notu A-SL olan öğrencilerimiz katılabilir.

Sınavda sorumlu olunacak kitaplar (READING PACK), 13 Eylül tarihinden itibaren üniversitemiz merkezinde bulunan CANON fotokopi merkezinden, veya http://univders.sabanciuniv.edu/FEEE101.pdf adresinden temin edilebilir.

Sınava girecek olan öğrencilerimizin, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi G013 numaralı odada bulunan isim listesine imza atmaları veya Arzu Kıran'a ([email protected]) sınava gireceklerini belirten ve sorumlu oldukları metinleri elde ettiklerini teyit eden bir mesaj atmaları gerekmektedir.

Önemli Not

IB, ABITUR, MATURA veya AP belgesiyle muafiyet şartlarını sağlayan öğrencilerimizin bu sınava girmelerine gerek yoktur.

Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Üniversite Dersleri Direktörlüğü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...