Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Turban, Turkiye'deki sekliyle ozgurluk degil, bizzat kendisi de soylemis. Hala sacma sapan konusuyo adam ya, 1 yil kicimi yirttim yasal degilken derslere girmesinler diye, seyine takan olmadi. Sonra gidip tartisma platformunda "Okul cadilar bayrami yerine dondu, turbanlilar alien kostumuyle geziyor" yazinca rereroro yapiyolar.

CemaatSU olarak adlandirdigimiz fetocu genclik baya gucleniyor Sabanci'da, haberiniz olsun yeni Sabancili arkadaslar.

Ayrica Soros'tan yardim aliyoruz cumlesi bayaaa bi imaj zedeler bence Turk halkinin gozunde.
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
burs alabilirsin ortalamana göre ama o sadece 1 sene geçerli olur
diğer sene için yine o sıralamada yukarlarda olup bursa hak kazanman lazım
öss derecene göre aldığın burs tüm eğitim süresince geçerli ort 2.20 olduğu sürece

bi de bugunkü hurriyette güzel bi yazı çıkmış
sabancı nedir ne diildir

20. resimdeki kız kafasında kızlar da var tabi eğlence süper eğitimi beğenmedim sadece eğlence olsun 25k vercem:)
ama koç ta daha fazla onlar aklınızda olsun tercih yaparken

koçta daha fazlalar da koçta diplomayı parayla vermiyorlar hocam, dersler konusunda da sabancı kadar ağır ve disiplinliler hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Syn said:
Scheriff said:
burs alabilirsin ortalamana göre ama o sadece 1 sene geçerli olur
diğer sene için yine o sıralamada yukarlarda olup bursa hak kazanman lazım
öss derecene göre aldığın burs tüm eğitim süresince geçerli ort 2.20 olduğu sürece

bi de bugunkü hurriyette güzel bi yazı çıkmış
sabancı nedir ne diildir

20. resimdeki kız kafasında kızlar da var tabi eğlence süper eğitimi beğenmedim sadece eğlence olsun 25k vercem:)
ama koç ta daha fazla onlar aklınızda olsun tercih yaparken

koçta daha fazlalar da koçta diplomayı parayla vermiyorlar hocam, dersler konusunda da sabancı kadar ağır ve disiplinliler hatta.

Dememiş abi adam öyle bişey nerenizde okuyosunuz haha.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel, 26 Sep 2007, 23:13 tarihinde demiş ki said:
Ben seney gelebilirsem eğer yurtta kalmak istiyorum. İkametim İzmir'de olacak. Sorun yaşar mıyım acaba?

Adam geçen yıldan rezervasyon yapmış :P

oturdum bi 50 sayfasını okudum tekrar bu topikin. Cd-'nin B9 korkutmalarına güldüm ciddi ciddi :) baya heyecanlıymışız hehe.

değişmişiz be. yarın midterm var çalışmamak için ne varsa yapıyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...