Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Aysegul Nalceci'yi zenciler kovalasin ya, okulun cizdigi imaja bak Tosun saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Turban, Turkiye'deki sekliyle ozgurluk degil, bizzat kendisi de soylemis. Hala sacma sapan konusuyo adam ya, 1 yil kicimi yirttim yasal degilken derslere girmesinler diye, seyine takan olmadi. Sonra gidip tartisma platformunda "Okul cadilar bayrami yerine dondu, turbanlilar alien kostumuyle geziyor" yazinca rereroro yapiyolar. CemaatSU olarak adlandirdigimiz fetocu genclik baya gucleniyor Sabanci'da, haberiniz olsun yeni Sabancili arkadaslar. Ayrica Soros'tan yardim aliyoruz cumlesi bayaaa bi imaj zedeler bence Turk halkinin gozunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ne fetocular ne sen orta yolu buluncak bu işin er ya da geç ayrıca derslere girmicekler işte yaşama alanında da takıcaklar ona diyecek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Scheriff said: burs alabilirsin ortalamana göre ama o sadece 1 sene geçerli olur diğer sene için yine o sıralamada yukarlarda olup bursa hak kazanman lazım öss derecene göre aldığın burs tüm eğitim süresince geçerli ort 2.20 olduğu sürece bi de bugunkü hurriyette güzel bi yazı çıkmış sabancı nedir ne diildir 20. resimdeki kız kafasında kızlar da var tabi eğlence süper eğitimi beğenmedim sadece eğlence olsun 25k vercem:) ama koç ta daha fazla onlar aklınızda olsun tercih yaparken koçta daha fazlalar da koçta diplomayı parayla vermiyorlar hocam, dersler konusunda da sabancı kadar ağır ve disiplinliler hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben öyle bişey demedim ki koç'un ne eğitimine laf ettim ne başka bir şey tek dediğim o tarz kızlar daha çok sabancı'ya göre başka çıkarımlar yapmaya gerek yok ek: bizde parayla mı veriolar diplomayı? o ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Türbanlıları kafalayıp rakı sofrasına oturtmaya geliyorum Sabancı'ya (:P) Sabancı'da parayla mı veriyorlar hakkaten diplomayı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 O laf agzindan cikacak adami vururum, 3 ayda 10 kilo aldim, karaciger degerim 169'da cikti lan mezun olucam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 afedersiniz ama başka taraflarınızla okumuşsunuz ben öyle birşey söylemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bedava mi veriyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 dememişindir muhtemelen de bnm yazıma alıntı yapıp altına da öle diince sanki bizde parayla veriolar gibi durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Syn said: Scheriff said: burs alabilirsin ortalamana göre ama o sadece 1 sene geçerli olur diğer sene için yine o sıralamada yukarlarda olup bursa hak kazanman lazım öss derecene göre aldığın burs tüm eğitim süresince geçerli ort 2.20 olduğu sürece bi de bugunkü hurriyette güzel bi yazı çıkmış sabancı nedir ne diildir 20. resimdeki kız kafasında kızlar da var tabi eğlence süper eğitimi beğenmedim sadece eğlence olsun 25k vercem:) ama koç ta daha fazla onlar aklınızda olsun tercih yaparken koçta daha fazlalar da koçta diplomayı parayla vermiyorlar hocam, dersler konusunda da sabancı kadar ağır ve disiplinliler hatta. Dememiş abi adam öyle bişey nerenizde okuyosunuz haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Sabancı'ya derslerde rerörerö yapıcaklar gelmesin lütfen. Kazık kadar adamlara/kızlara üniversite eğitiminin amacını anlatmak zorunda kalmasın kimse. Hayret bişi. bi hışımla geldim pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 partiler cok iyiymis ama, kafeler de 5e kladar acikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sdfasfgf parti mi varmış hani nerde? yalana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Müzikus yaptı o kadar parti aaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Kafam girsin o partilere. Bizim odadaki partiler efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 eheh hah işte onu diorum xaenin ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 görcez bu sene o efsaneyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Oda gitti ki olm. 3 kişilik oda sabancı hayatında 1 kere gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ama şikayet etmiştiniz o odadan başta di mi? nası oluyo 3 kişilik oda ya. keşke bi uğrasaydım merak ettim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yok şikayet etmedik. İlk gittik biz elaidiyle, anahtar yoktu camdan bakıyoduk, tuvalet göremedik, orada bir celallendik tuvalet nasıl olmaz diye falan da, sonra hayat süperdi yani. Dela gelene kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ya ben anlamam o odada kim kalıosa kafalar yine yaparsınız partiyi yoksa söndürürüm efsaneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 nileppezdel, 26 Sep 2007, 23:13 tarihinde demiş ki said: Ben seney gelebilirsem eğer yurtta kalmak istiyorum. İkametim İzmir'de olacak. Sorun yaşar mıyım acaba? Adam geçen yıldan rezervasyon yapmış :P oturdum bi 50 sayfasını okudum tekrar bu topikin. Cd-'nin B9 korkutmalarına güldüm ciddi ciddi :) baya heyecanlıymışız hehe. değişmişiz be. yarın midterm var çalışmamak için ne varsa yapıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 İkameti almaktan vazgeçtik. Şimdi alırsak kandırmaca olduğunu anlarlar dedi annem. İlk sene yurt çıkar demiştiniz. İlk sene yurtta kalmayı seversem ona göre arada aldırıcaz ikametimi İzmir'e. Tabii babam döneklik etmezse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 İkameti okula girdikten sonra değiştirirsen kontrol ederler asıl. Sinan prob mu alıyosun sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar