nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Nasıl yapılıyor peki o geçiş işlemi? Çok yüksek ortalama falan mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o iş için 2.00'nin altında kalmamak yetiyo hatırladığım kadarıyla. biraz ortalıkta ne oluyo ne bitiyo alakadar olsan kalacağını da zannetmiyorum. yapılır o iş. sabancı yönetir ve de öyle bi durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 2 yapmak çok mu zor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ortalıkta ne olup ne bittiğinden alakadar olmak çok da zorluk ifade etmiyo onu nereden çıkardın? olur o diyorum kısacası. dert edilecek bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 nileppezdel said: Şimdi ben buraya mesela sanat ve sosyal bilimler programına girsem 2 sene sonra yönetim bilimleri programından veya mühendislik ve doğa bilimleri programından bi bölüm seçebilir miyim? 2 ortalaman olacak en az bi de hiç F getirmemiş olacaksın. Yönetim Bilimleri zaten Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 gereksiz bir tartışma olmuş bence dediğim gibi bilkent ve sabancı gibi okul seviyelerinin birbirine yakınsadığı durumlarda olay öğrenciye ve o kaynaklardan ne kadar yararlandığına bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ikincilik için bu kadar tartıştığınıza değmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 2.0 kovalayan ogrenciler icin Sabanci Bilkent gibi okullar nasil da gereksiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ohom hepinizi doverim simdi, kapismayin. herkesin okulu kendine guzel, onemli olan imkanlardan faydalanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben dedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 -Wissy said: 2.0 kovalayan ogrenciler icin Sabanci Bilkent gibi okullar nasil da gereksiz... 2.0 kovalıyorum çünkü geçmeye bakıyorum "ders" olduğu için zevk almıyorum, ama 3 hoca ile proje yapıyorum ders dışı ve çalışma bursum var. illa derskolik olmaya gerek yok yani bu okullardan faydalanmak için. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nileppezdel said: Nasıl yapılıyor peki o geçiş işlemi? Çok yüksek ortalama falan mı lazım? yok ortalama fln lazım değil, denmiş ztn 2.0 ort yetio F olup olmaması önemli mi bilmiyorum da ztn ilk 2 seneki dersleri F'lemeeden geçersin ortamlara partilere çok kaptırmazsan:) sadece ilk sene ortak dersleri alcan 2. sınıfın başından itibaren hangi bölümü istiyorsan o bölümün derslerini alabiliyorsun hiçbir kısıtlama olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Şimdi bikaç sorum var. Öncelikle bölüömlere ayrılırken 2 sene sonunda kontenjan nasıl oluyor? Mesela ben tmyim girdim ama iki sene sonra CS okumak istedim. Nasıl okurum? Benden önce kontenjanını fenden girenler doldurmaz mı? Bir de şu var ki "Toplumsal ve Siyasal Bilimler Programı" mezunu oldum. Ne yazacak diplomamda? İş ararken "Bu bölüm ne? Necisin sen? Sosyolog musun? Siyaset bilimleri uzmanı mısın? Nesin?" diye sormazlar mı? Bu konuda ciddi korkularım var iş bulurken diplomada yazan konusunda. Çünkü okulun sitesinde o alanda seçeceğiniz derslerle sosyolojiye de yoğunlaşabilirsiniz daha karışık birşey de yapabilirsiniz falan diyor da şimdi direk sosyolog yazanı tercih etmez mi işverenler? Benim ne dersleri aldığımı nasıl bilir diplomada "şu program mezunudur" yazarsa? Açıklarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 2. sene diff, prob, cs gibi dersleri alirsin. 59 kredi tamamlayinca da cs secersin, kontenjanin tamamen dolacagini hic sanmam cunku bir suru insan ybf'ye geciyor. sosyal ve siyasal bilimci oluyorsun. is ararken de sana is verecek adamlar zaten sabanciyi biliyolardir, vasifsizsin ne bu demezler. transkriptinde yogunlukla aldigin derslere uygun bir is isteyeceksindir, bulacaklarin da bu yonde olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 İşte yine de bi core business diploması olmadan işverenlerin kafası karışabilir. Mesela Koç İşletme mezunu birini sabancı Yönetim Bilimleri mezunu birine tercih edebilirler onu diyorum. Yani korkum o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Saçmalama abi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Peki o kontenjan olayı nasıl oluyor bi anlatsanız. Hangi bölümün kaç kontenjanı vardır? Yerleşme öncelikleri nedir falan. Yada site varsa anlatan link verin o da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nileppezdel said: İşte yine de bi core business diploması olmadan işverenlerin kafası karışabilir. Mesela Koç İşletme mezunu birini sabancı Yönetim Bilimleri mezunu birine tercih edebilirler onu diyorum. Yani korkum o.. abicim valla garip sorular soruyorsun ne desem bilemedim böle seni diplomandaki alan adının kelimesine göre işe almayan yere bir zahmet girme zaten o yerden hayır gelmez... sps ilk bakışta iş alanı yok gibi gözüken bir bölüm akademisyenlik en mantıklı yolmuş gibi gelir falan ama okuyanlardan duyduklarım iş imkanlarının olduğu ve öle çok azımsanıcak şeyler de olmadığı yönünde kendimi önemli bir adam hissettim bu cümleden sonra kontenjan yok arkadaşım bizim okulda geliyorsun istediğin dersi seçiyorsun seçemezsen hocaya kontenjaaann diyorsun açıyor biraz oku okulun internet sitesini bu 2. sınıftan sonra seçme muhabbetini falan. iyice anlatıyorlardır. tanıtım günlerine git. geç olur diyorsan git anlatcak birileri vardır okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 al site:) karıştır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Okulun sitesini karıştırdım tabi de ne bileyim öyle kontenjan olmalıymış gibi geldi yani 150 kişi cs okuyamaz heralde? Bir de sps ne acaba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Social and Political Sciences. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği'nde Mart 2008 itibariyle tüm sınıflar dahil (58 kredi ve üstü) 146 öğrenci var. Buna karşın Üretim Sistemleri Mühendisliğinde 270 öğrenci var. Bunların yanında Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislikte sadece 39 kişi var. Keza diğer fakültelerde de benzer durum. Yönetim Bilimleri programında 185 kişi var. Kültürel Çalışmalar'da 23 kişi var. Diğerlerinde de var rakamlar da istek üzerine üşenmem yazarım anca :P Kontenjan vara benziyor mu sence? Bence yok. Okul da yok diyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kontenjan konusunda rahat ol. diplomada ne yazacak konusunda rahat ol. genel olarak bi rahat ol bu tip konularda. zaten seni işe alacak kişi yönetim bilimleri, sps veya okulda var olan x bölümü ne ki diyecek biriyse oradan koşar adımlarla uzaklaşmak daha iyi bi seçim olur. tabi sps okuyup iş olarak elektronik mühendisliğine falan başvurmayacağını var sayıyorum. sitenin linki verilmiş ne var ne yok bi gözden geçir zaten aklına gelebilecek baya bir şeye cevap olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sabancıyı ne yapacaksınız boğaziçi fiziğe gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 haydi kizlar bogazici fizige! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar