elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bana verdiğin değerler ders sayısı ve buna bağlı olarak ders kalitesiyse zaten dicek bişey yok ki. evet o yüzden bizim okul o kadar pahalı. hoşumuza gidiyo. Al bizim okulu koy ankaraya en az 15000 ytl aşaya düşer parası. Hocalar falan da kesat. Ders açılmıyo. Biz de öle enayi gibi okuyoruz. Tartışıcak bişi yok zaten kasma kendini sayısal değer vericem kendimi kanıtlicam die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ardeth said: E olabilir sabancıdan 10 sene sonra kurulup da özel üniversiteyi parayla diploma veren kurum sanan okullar mevcut. Özel okul kurup, geniş bir puan yelpazesinden bir sürü adam alıp da bunların çoğu iyi bir devlet üniversitesindeki gibi adam etmek mümkün değil çünkü oraya gerçekten de parayla diploma alabileceğini sanan insanlar da geliyor vs vs. Kısacası devlet okulu finansman açısından zorlanır özel okul ise öğrencilerinin kalitesini yükseltmek açısından. Sabancı bunu iyi yapıyor, bilkent de bunu iyi yapıyor, koç'un biraz daha uğraşması lazım ama onlarında mentalitesi yanlış değil sonuçta. Bu konuyu gereksiz yere üniversite kavgası haline çevirmeyin, okul önemlidir ama okulların seviyelerinin birbirine az çok yakınsar olduğu durumlarda artık iş öğrencidedir o yüzden bilkent iyidir sabancı iyidir demek zaten bunu diyen kişiyi bilkentteki öğrencilerden daha iyi yapmaz. Okulunuz daha iyi olunca otomatikman siz de daha iyi olmuyorsunuz o yüzden en nihayetinde oturup çalışmak lazım. Ben de farklı bişi demedim.=) o furya bilkentle başladı dedim sdc =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 elaidi said: Bana verdiğin değerler ders sayısı ve buna bağlı olarak ders kalitesiyse zaten dicek bişey yok ki. evet o yüzden bizim okul o kadar pahalı. hoşumuza gidiyo. Al bizim okulu koy ankaraya en az 15000 ytl aşaya düşer parası. Hocalar falan da kesat. Ders açılmıyo. Biz de öle enayi gibi okuyoruz. Tartışıcak bişi yok zaten kasma kendini sayısal değer vericem kendimi kanıtlicam die. Açılan ne kadar çok ders varsa bölümün kalitesi okadar yuksek demektir. Öğrenci istediği alana yonelebilir.Derslerin kalitesinden bahsetmeye gerek duymadım,ondan şüphen varsa hocaların cvlerine bakabilirsin. Hepsi yurtdışında master doktora tapmış, bazıları intel, hp gibi dev şirketlerde çalışmış insanlar. Sen adam gibi tartışamıyorsun, çünkü elinde savunacak bir şeyin yok. Sabancı csin en iyisi. eee? Peki neden en iyisi onun hakkında daha tek kelime etmiş değilsin.?? Madem turkiyenin en iyisi CORG gibi bi ders nasıl olmaz csin en iyisinde bunu da bi anlatıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sabancıda cs okuyan birisi olarak merak ettim de, corg ne işe yarar? bunu açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Buarada ben csci değilim ama senin computer organization dediğin ders sabancıda açılan "Computer Architectures" dersi değil mi? Öte yandan mesela sabancıda da türkiyenin en iyi ve nerdeyse tek biyoinformatikçilerinden olan bir insan var dersi de gözüküyor zaten ama bilkentte biyoinformatik dersi göremedim. Amacım taraf tutmak değil ama bu iş gerçekten de ders sayısı ve hoca sayısıyla olmaz ikisi de güzel okul siz kendinize bakın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bilkent: CS 224 Computer Organization Instruction set architecture (ISA), ISA design considerations, RISC vs. CISC, assembly and machine language, programming a RISC machine. Computer arithmetic, arithmetic logic unit, floating-point numbers and their arithmetic implementations. Processor design, datapath and control implementation, microprogrammed control, exception detection. Pipelining, hazards, pipelined processor design, hazard detection and forwarding, branch prediction and exception handling. Memory hierarchy, principles, structure, and performance of caches, virtual memory, segmentation and paging. I/O devices, I/O performance, interfacing I/O. Credit units: 3 ECTS Credit units: 6, Prerequisite: CS 223. vs Su: CS 401 Computer Architectures 4 Credits This is an introductory course on computer architecture. Topics include: basics of the von Neumann machine, instruction set architecture, instruction formats addressing modes, machine language, instruction fetch, decode and execution cycle, data path and arithmetic logic unit design, arithmetic algorithms, hardwired and microprogrammed control organization, input and output organization,memory interface bilkentte biraz daha şekilli anlatılmış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 elaidi said: Çok daha kralına kabul olucaklar mı bakalım. abuk subuk konuşuyosunuz. Ayrıca amerika veya belki ingiltere olmadığı sürece Türkiye'de okumak her zaman avantajlıdır. çevre edinirsin. Ve sabancı bu konuda ekstra avantajlıdır çünkü ileride önemli yerlere gelicek insanlardır sabancı'da okuyanlar. Diyosan ki, çevreyi de alırsın lan o paraya yurtdışında e buyrun gidin zaten tutan yok. Kanada'da okuyan arklarim var ve hepsi cok rahat kabul aldilar.Amerika'da Ivy League'a alirken cok zorluyorlar.Sonucta Top 100'de okumak isteyen, cok zorlanmadan gider okur. Sabanci'da okuyan insanlarin hepsi iyi yerlere geliyor, fakat yurtdisinda en iyi okullarda okuyanlarin hepsi Turkiye'ye donup devlette basit memur oluyorlar, Solitaire oynuyorlar sabahtan aksama kadar. =] Kendi dusuncemi soyledim, sonuna kadar da arkasindayim. Sabanci gayet guzel bir okul, Turkiye'nin en iyi okullarindan. Vizyon kazanma ve global insan olmak acisindan -ki bunu kazanmak icin yurtdisi egitimi onemlidir diyorum- bence yurtdisinda okumak daha iyidir ayni para harcanacaksa. Sabanci'yi savunacagim diye agzinda kopuklerle "abuk subuk konusuyorsunuz" diye saldirman gereksiz bence, "siz boyle dusunuyorsunuz fakat bana gore soyle soyle" desen daha uygun olurdu diye dusunuyorum. He gerci Turkiye'de hakedene degil de taniyana is bulundugu icin olaylar biraz farkli olabiliyor, ama o diplomayi aldiktan sonra cok saglam teklif alinmadikca donulmez zaten TR'ye. Ahmaklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben genele sölüyorum abuk subuk olayını kişisel algılama. Genel olarak anlamadığım sebeplerden bok atan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yoksa evet, global iş yapacak olanlar. Ben dünyada iş yapacağım diyenler Türkiye'de okumalı yurtdışında master yapmalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben dunyada is yapacagim diyenler yurtdisinda okumali ve sonra calismaya baslamali diye dusunuyorum. Turkiye'nin global bir is icin adama cok sey katacagina inanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 package lolz; import java.awt.EventQueue; import java.awt.event.ActionEvent; import java.awt.event.ActionListener; import javax.swing.ButtonGroup; import javax.swing.JButton; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JLabel; import javax.swing.JOptionPane; import javax.swing.JRadioButton; import com.jgoodies.forms.factories.DefaultComponentFactory; public class asdasd extends JFrame { private ButtonGroup buttonGroup_1 = new ButtonGroup(); private ButtonGroup buttonGroup = new ButtonGroup(); /** * */ private static final long serialVersionUID = 1L; /** * Launch the application * @param args */ public static void main(String args[]) { EventQueue.invokeLater(new Runnable() { public void run() { try { asdasd frame = new asdasd(); frame.setTitle("LOLZ"); frame.setVisible(true); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } } }); } /** * Create the frame */ public asdasd() { super(); getContentPane().setLayout(null); setBounds(100, 100, 500, 375); setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); final JLabel label = DefaultComponentFactory.getInstance().createLabel("&Sabancı'da okudun mu?"); label.setBounds(69, 109, 170, 16); getContentPane().add(label); final JLabel label_1 = DefaultComponentFactory.getInstance().createLabel("&Bilkent'te okudun mu?"); label_1.setBounds(69, 131, 170, 16); getContentPane().add(label_1); final JRadioButton radioButton = new JRadioButton(); buttonGroup.add(radioButton); radioButton.setText("Evet"); radioButton.setBounds(245, 105, 62, 24); getContentPane().add(radioButton); final JRadioButton radioButton_1 = new JRadioButton(); buttonGroup_1.add(radioButton_1); radioButton_1.setText("Hayır"); radioButton_1.setBounds(313, 129, 62, 24); getContentPane().add(radioButton_1); final JRadioButton radioButton_2 = new JRadioButton(); buttonGroup_1.add(radioButton_2); radioButton_2.setText("Evet"); radioButton_2.setBounds(245, 129, 62, 24); getContentPane().add(radioButton_2); final JRadioButton radioButton_3 = new JRadioButton(); buttonGroup.add(radioButton_3); radioButton_3.setText("Hayır"); radioButton_3.setBounds(313, 105, 62, 24); getContentPane().add(radioButton_3); final JButton button = new JButton(); button.addActionListener(new ActionListener() { public void actionPerformed(final ActionEvent e) { try { if(radioButton.isSelected() && radioButton_2.isSelected()){ throw new Exception("göt oldum"); } else{ JOptionPane.showMessageDialog(null, "Bilmeden konusma lavuk.."); } } catch (Exception e1) { e1.printStackTrace(); } } }); button.setText("TIK"); button.setBounds(245, 159, 130, 26); getContentPane().add(button); // } } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Prawler said: Ben dunyada is yapacagim diyenler yurtdisinda okumali ve sonra calismaya baslamali diye dusunuyorum. Turkiye'nin global bir is icin adama cok sey katacagina inanmiyorum.barbo hala anlamıosun türkiye değil olay, üniversiteler. hepsi farklı birbirinden, bir de vermek değil, almak lazım öğrenci olarak. türk insanına ters bu almak işi, herkes versinler istio. yurt dışında insanlar kendi alıo. ps: almak-vermek bilgi/eğitim objesi üzerinden kullanılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ya Bilkent Ankara'da. Bayık şehir. Direk fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Computer Organization la Computer Architecture farklı dersler. Bizde de varcomp. architecture dersi. 4. sınıf secmelilerde. Onu henuz almadım ama corgda, genel olarak hardware nasıl çalışır, pparçalar birbiriyle nasıl baglantılı, CPu nelerden oluşur designı nasıldır, nasıl çalışır, RAMler nasıldır, paging nasıldır falan filan bi ton ıvır zıvır gorosun. Bunun ustune 3. Sınıfta bi OS(Operating Systems) dersi alıosun, onda da işletim sistemi bu genel yapıda nasıl bi rol oynar onu ogreniosun. Corg Osdan once alınması kesinlikle gerekli olan bi derstir, kavramların yerine oturması için. Biyoinformatik tm olark nedir bilmiyorum, ama ilk sınıfta biyoloji dersi zorunlu. eger ilginizi çekerse biyoloji ile ilgili bi grup var ona katılabiliyorsunuz. Şu an işim var ama daha sora o grubun sitesini filan bulur yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 nileppezdel said: Ya Bilkent Ankara'da. Bayık şehir. Direk fail! buna bi lafım yok. ankara bayık brz hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Kemal Oflazer dedin miydi akan sular duruyor. Hala neyi tartışıyorsunuz ki cs konusunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Xaenin said: Kemal Oflazer dedin miydi akan sular duruyor. Hala neyi tartışıyorsunuz ki cs konusunda? word. BoDrUmLu said: Computer Organization la Computer Architecture farklı dersler. Bizde de varcomp. architecture dersi. 4. sınıf secmelilerde. Onu henuz almadım ama corgda, genel olarak hardware nasıl çalışır, pparçalar birbiriyle nasıl baglantılı, CPu nelerden oluşur designı nasıldır, nasıl çalışır, RAMler nasıldır, paging nasıldır falan filan bi ton ıvır zıvır gorosun. Bunun ustune 3. Sınıfta bi OS(Operating Systems) dersi alıosun, onda da işletim sistemi bu genel yapıda nasıl bi rol oynar onu ogreniosun. Corg Osdan once alınması kesinlikle gerekli olan bi derstir, kavramların yerine oturması için. Biyoinformatik tm olark nedir bilmiyorum, ama ilk sınıfta biyoloji dersi zorunlu. eger ilginizi çekerse biyoloji ile ilgili bi grup var ona katılabiliyorsunuz. Şu an işim var ama daha sora o grubun sitesini filan bulur yollarım hehe biyoinformatik çok alakasız :) human genome project teki konular, genetik, kalıtım, dna'lar, proteinler falan. cs kısmı da string match etme algoritmaları, parse etmeler tablolar ıvır zıvırlar. sabancıda uğur sezerman var bir de (ens 210 dersi saolsun), o yüzden laf yok. (gerçi seneye gidecekmiş galba öyle duydum). ayrıca corg dediğin derste bizim okulda olsa bile almazmışım, okuyunca anladım açıklamasını. os ta zaten bu soylediklerinin belli bi kısmını (bkz: gerekli kısmını) gösteriolar. ben cpu nun içinde hangi transistörler var nasıl calısır bilmek istemiyorum, alim olmicam bilgisayar bilimi ve mühendisliği okuyup hardware gitmicem. ha gidersem o zaman onları kendim öğrenirim, ama önemli olan bunun "bilim" kısmı, ki o da yazılımlar, standardlar, methodlar, teknikler. bize bunlar öğretilio. aaaaaayrıca da herkes istediği dersi alabilir belli kısıtlamalar var olsa da, A ve B kişisi birbirlerinin almadıkları 6-7 dersi almış olup da aynı bolumden mezun olabilirler. aaaaaaaaaayrıca ben bilkentte okumadım bilmiorum sen sabancıda okudun mu (biliyorum aslında caktırma okumadın 100%), ama bu kıyaslamayı anca 2 sindede okuyan insanlar yapar da biz boş muabbetten uzak durursak ne kadar güzel olur değil mi? muju Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 şş nereye gidiyomuş bi kere o? Gitmesin bi yere. Nerden duydun? Kim dedi? ya olmaz ki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Senin dediklerini o grup yapıyor işte, proteinler genler, kanserli hucre tespiti filn. Hangi hoca var başlarında bilmiyorum. Corg dersinde transistor gormezsin korkma, yazılımın arkasındaki donanımı gorursun.Os dersini turkiyede tamamıyla anlatıcak adam yok bunu bizimhoca kndisi soyluyor. 15 hafta Os anlatmaya yetmezken araya corgun sokulması ne kadar verimlidir acaba? Registerlarıydı, CPUsuydu, Pipeline process di, pageing siz bunları ogrenmediniz mi? Corg almadan OS almak işin mantıgını kavramamak demektir. Sen yazılım muhendisi olmuyorsun, bilgisayar muhendisi oluyorsun, dolayısıyla bilmen gereken şeyleer bunlar. İstediğimiz instructionu çalıştırcak CPU design edicez diye anamız agladı bizim,Program counterıydı A registerıydı B registerıydı. Kemal Oflazer var die bana turkiyenin en iyi cs bolumu diyemezsin. Bizde de Fazlı Can var. Al ondan referansı git amerikada istediğin okula. Cyripto dedin mi türkiyede Ali Aydın Selçuk gelir. Robotcu dersen Uluç Saranlı var. Artificial intelligence dersen Varol AKman var(ki kendisi aynı zamanda Filozofi bolum başkanı piskopat bir kişiltir) Cevdet Aykanat intelde çalışmıştır. William Sawyer hp de çalışmıştır.Turkiyede hardwareı onun seviyesinde bilen başka birisi yoktur zaten Corgu da o verir. Corg dersi yok, OS da gosteriolar diosun. kusura bakmayın ama o os dersi bizimkinin yanında ozet kalır eger 2sini aynı anda gosteriolarsa.OS konuları bile zar zor cok detay girmeden gitmek zorunda kalıyor. Corg yok, Sabancı turkiyenin en iyi cs bolumu.Mantıksız. Neden en iyi? çünkü kemal oflazer var??? Ben kendisini tanımam siz de bizimkileri tanımazsınız. Dolayısıyla bana Bilkentte olmayanı yada fazlasını söyleyin ki en iyi diyebilin. Sabancı kurulalı 10sene olmadı, Nasıl 20 seneyi aşmış unvnin onune geçmesini bkliyosunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Turkiye universitelerinin hepsi kotu. Gereksiz tartisma. Gidin Dunya'da ilk 50'de 100'de olan universitelerde okuyun eger competitive yaklasiyorsaniz olaya. Kotunun iyisini secmek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sıslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 uffsd =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 zamanında cbtde 230küsur puan yapmıştım toeflda, gidipte lise ortalamamı biraz yüksek tutup össden çok daha kolay bir sınav olan sati verseydim, şu an okuduğum okulun yarısı kadar bir fiyata berkeleyde okuyor olurdum herhald =P tabii şimdi ki aklım olsa ama biraz da aile de etkili oldu sanırım.gerçekten de gidipte türkiye'deki üniversiteleri bi avrupadaki bi abddeki üniversitelerle kıyaslayamazsınız[tıp fakülteleri hariç] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 TR universiteleri kotu degil kesinlikle. Cok yersiz bir yaklasim bu. Hocalarinizi ovmenin pek bi mantigi da yok ayrica arkadaslar. Siz kendi aranizda "benim babam senin babani dover" tartismasi yapiyosunuz. Akademik olarak degerlendirdiginiz zaman, hocalarin international konferanslarda yayinlanan makaleleri esas alinir. Eminim iki okulun hocalarinin da deli gibi makalesi mevcuttur. Bu noktada A kisisi Oflazer'in yazi tarzini sever, gider ona kral der, B kisisi Saranli'nin yazim tarzini sever gider onunla calisir. Bence siz hocalari gecin de, siz ne yaptiniz bunlari anlatin... Yani bi universiteyi ovmek istiyosan yapman gereken hocalari super demek degil, mezun olan insanlarin kaci dogrudan yurtdisina gitti; kaci dogrudan burslu kabul aldi; kim nerde calisiyo; bu calisan insanlar daha sonra mezun olan insanlara yardimci olabiliyo mu, bunlardan bahsedin. Ha bi de "x'ten referansi aldin istedigin yere girersin" gibi bi laf cok sacma. Hadi mezun oldun, akademik kariyer yapmak istiyosun, basvurdun okullara; herkese referans soruyolar, herkesin hocasi ogrencileri icin superdir, aslandir, kaplandir diyo. Aradaki fark prof'un mezun oldugu okulla alakali. Oflazer'in CMU gecmisi varsa, o zaman onun borusu CMU icin daha bi oter. MIT icin farketmez ama. Ve de referansi nerden alirsan al, yine adamlarin bakacagi GRE ve not ortalamasidir. a.k.a sidik yaristiriyosunuz da biraz daha bilincli yapin su isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Syn said: zamanında cbtde 230küsur puan yapmıştım toeflda, gidipte lise ortalamamı biraz yüksek tutup össden çok daha kolay bir sınav olan sati verseydim, şu an okuduğum okulun yarısı kadar bir fiyata berkeleyde okuyor olurdum herhald =P tabii şimdi ki aklım olsa ama biraz da aile de etkili oldu sanırım.gerçekten de gidipte türkiye'deki üniversiteleri bi avrupadaki bi abddeki üniversitelerle kıyaslayamazsınız[tıp fakülteleri hariç] Cok bi hor gordun SAT'i. Hayirdir pasam, Ingiliz Edebiyati okuduk sanirim? Ha bu arada staj yaptigim zaman Bilkent'ten de adam vardi Sabanci'dan da, her iki tayfa da bi b.ktan anlamiyodu. Simdi bize bunu ogretiyolar, sizde ogretmiyolar demeyin, olay ogrenmek isteyende bitiyo. Yoksa kopyayla herkes bitiriyo zaten okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar