Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

kfg said:
eng102'yi mary'den alan var mı ? ya derse gidemedim, odev vermis galiba, simdi odevin ikinci kısmı ekte diye mail yolladı, baktım sorular falan var cevaplarının nereden bulunabilecegini falan da yazmıs sorun yok da, odevin birinci kısmı ne ki ya ?

Oha Mary 102 vermiyodu eskiden iyiymiş. Bir de Kite Runner varsa mutlaka okuyun, çok kalite kitaptır. Add drop yine kanser edecek beni mgmt202 almam lazım. Şimdiden başlıyorum bünyeyi hazırlamaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Kite Runner dersin kitabı bu yıl da. Güzele benziyor okuduğum kadarıyla. Mary 102 vermeye başladı ama 2 roman okutuyor. Biri Kite Runner diğeri de bi çinliyi mi ne anlatıyordu :) Güzel bir şeye benziyordu, onu da okumak lazım ders için olmasa bile.

Add-Drop için erken stres değil mi ya :) daha 4 gün var. 6 kişilik yer de var :P
Sosyal ağlarda paylaş

Allah kahretsin o Kite Runner'ı, nefret etmiştim kitaptan. Sadece 25 sayafasını filan okudum. Okumadan da gayet B ile geçmişim dersi, kasmayın fazla. Derslere gitseniz zaten öğreniyorsunuz olay akışını, ne olup bittiğini filan. Ama okuması kolay kitaptır, illaha içim rahat etçek derseniz okuyun. Türkçe'sine filan gerek yok, ingilizcesi basit zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
yaz okulunda mat102 ve cs201 alıcam... haftada 6 saatlik lecture'ın 2 saati cakısıyor, o yuzden sistemden alamıyorum, cem güneri git cs icin ozel izin al dedi... de kimden alıcam nasıl zin alıcam bilmiyorum... eger hocasından izin almam gerekiyorsasu anda cs201 icin instructor kısmında TBA yazıyor... yarın son gun on kayıtlarda =), ne yapıcam ya ?
Sosyal ağlarda paylaş

sokiym boyle okula tek kelimeyle ya !!!! su cok guzel okulumuzda izin verebilecek tek bir gorevli yok !!!! o, onun yerine izin verebilir, bu, bunun yerine izin verebilir, tum fakulteyi dolastık... mat konusunda, yerine izin verebilecekler de olmadıgı icin, cs hocalarına baktım, asıl ersin hoca veriyor dersi ama ne guzel ki o da yok okulda, en sonunda albert hoca'ya gittim, o da dersi ilk kez alıcam diye izin vermedi, "yapabilecegine inanmıyorum, inansam veririm falan" diye tribe girdi, cıldıracam ya !!! recit'ler cakısmıyor, 6 saatlik lecture'ın da 2'si cakısıyor... vaz mı gecsem anlamadım ki, yapılamaz mı yani ? bu kadar zor bir sey mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...