kfg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ns101'i bilmiyorum da, ns102 recit'i yok bu hafta... gerci gecen donem de ilk hafta ns101 recit'i olmamıstı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 eng102'yi mary'den alan var mı ? ya derse gidemedim, odev vermis galiba, simdi odevin ikinci kısmı ekte diye mail yolladı, baktım sorular falan var cevaplarının nereden bulunabilecegini falan da yazmıs sorun yok da, odevin birinci kısmı ne ki ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Ben Brian'dan alıyorum ama Mary'den alan bi arkadaşıma sordum senin için. Derste yarım A4 kağıdı kadar bi' soru kağıdı dağıtmış. Onları cevaplayacakmışsınız. O kağıtta adres varmış, ordan röpörtajı okuyup yapacakmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 çok sagol sinan... bizim icin odevin ilk kısmı yalan oldu o zaman =), neyse ikinci kısmı tam yapalım bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 rica ederim, ne demek. bu arada mary'nin okutacağı ikinci romanın adını hatırlıyor musun? vaktim olursa ben onu da okumak istiyorum :) geçen dönem çok övdü bize. e alamadık 102yi ondan naapalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kfg said: eng102'yi mary'den alan var mı ? ya derse gidemedim, odev vermis galiba, simdi odevin ikinci kısmı ekte diye mail yolladı, baktım sorular falan var cevaplarının nereden bulunabilecegini falan da yazmıs sorun yok da, odevin birinci kısmı ne ki ya ? Oha Mary 102 vermiyodu eskiden iyiymiş. Bir de Kite Runner varsa mutlaka okuyun, çok kalite kitaptır. Add drop yine kanser edecek beni mgmt202 almam lazım. Şimdiden başlıyorum bünyeyi hazırlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Kite Runner dersin kitabı bu yıl da. Güzele benziyor okuduğum kadarıyla. Mary 102 vermeye başladı ama 2 roman okutuyor. Biri Kite Runner diğeri de bi çinliyi mi ne anlatıyordu :) Güzel bir şeye benziyordu, onu da okumak lazım ders için olmasa bile. Add-Drop için erken stres değil mi ya :) daha 4 gün var. 6 kişilik yer de var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 filmini izleyin Kite Runnerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 biraz farklıymış? kitaptan sonra izleyin dedi brian bize. Türkçesi ile birebir uyuşuyor mu ben onu merak ediyorum. Sunum filan işin içine girince Türkçesi'ni de bir okusam mı acaba diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Allah kahretsin o Kite Runner'ı, nefret etmiştim kitaptan. Sadece 25 sayafasını filan okudum. Okumadan da gayet B ile geçmişim dersi, kasmayın fazla. Derslere gitseniz zaten öğreniyorsunuz olay akışını, ne olup bittiğini filan. Ama okuması kolay kitaptır, illaha içim rahat etçek derseniz okuyun. Türkçe'sine filan gerek yok, ingilizcesi basit zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Yarın Seçil Sarıbayır'ı bırakacak varsa bana ulaşsın, para veririm dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Cem Güneri bırakan olursa bende yemek ısmarlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Math 204 bırakıcak olan var mı? Dorm'da veya yeni açılan yerlerde 2 yemeği benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mgmt202 de 4 kişilik yer var ama ders programıma uymuyor NS recit var diye. NS reciti değiştireyim diyorum diğer sınıflar dolu. Böyle kadere ben ne soksam şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 asinanyavuz said: Cem Güneri bırakan olursa bende yemek ısmarlarım :) 2-3 öğün de olur. eziyet gibi ya. istediğim asistanın recitinde yer var amfide yer yok c.güneri de. bakıp bakıp ağlayasım geliyor. 1kişilik fazla recit kontenjanı niye var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Cem Güneri amfisinde yer bulmak imkansız ki, boşuna kasmışsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 cemil koçakla takas ederek geçebildim. gitti cemil hoca :( geldi cem hoca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ehe edilebilecek bi takas çünkü tarih dersine gitmeye gerek olmuyo..gerçi en sevdiğim hoca da cemil koçak benim. bu arada şu ateşten gömlek kitabını biri bi özetlese ya zaman bulamadım 40 sayfa okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yaz okulunda mat102 ve cs201 alıcam... haftada 6 saatlik lecture'ın 2 saati cakısıyor, o yuzden sistemden alamıyorum, cem güneri git cs icin ozel izin al dedi... de kimden alıcam nasıl zin alıcam bilmiyorum... eger hocasından izin almam gerekiyorsasu anda cs201 icin instructor kısmında TBA yazıyor... yarın son gun on kayıtlarda =), ne yapıcam ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yaz okulu koordinatorunden izin alabilirsin. aksin somel olmasi lazim ama sen yine de sor kimmis. dekanlik da yardimci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sokiym boyle okula tek kelimeyle ya !!!! su cok guzel okulumuzda izin verebilecek tek bir gorevli yok !!!! o, onun yerine izin verebilir, bu, bunun yerine izin verebilir, tum fakulteyi dolastık... mat konusunda, yerine izin verebilecekler de olmadıgı icin, cs hocalarına baktım, asıl ersin hoca veriyor dersi ama ne guzel ki o da yok okulda, en sonunda albert hoca'ya gittim, o da dersi ilk kez alıcam diye izin vermedi, "yapabilecegine inanmıyorum, inansam veririm falan" diye tribe girdi, cıldıracam ya !!! recit'ler cakısmıyor, 6 saatlik lecture'ın da 2'si cakısıyor... vaz mı gecsem anlamadım ki, yapılamaz mı yani ? bu kadar zor bir sey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 tamam, sonunda mat hocasına ulasıp izni kopardım, derslerin ikisini de aldım... yapabilcez mi bakalım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bu konunun ismi sabacıydı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 aa o sen miydin newslerde :) tebrikler. bende yaz okuluna hum204 ve math203 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ehehe, ya bu news'te yazılanlardan sonra ben de cs yerine hum204 mu alsam diyorum mat102'nin yanına... sen sordun mu kimseye, zor oluyor muymus yaz okulunda hum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar