aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yasasin bir csci daha, tukenmis bir hayat, harcanmis beyin hucreleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 CS ciler toplaşmışken bilirler belki, Biyoinformatikçi ne yapar? CS diploma programı mı seçer Bio mu? Ek olarak CULT mezunu ne yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 cultcidan bi bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aç mı kalıyor bu insanlar yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla cs okuorum hiç de kaybolmus bi hayatım yok dersler gayet kolay zaten :) bi math yandal dersi zorluo 301 onun dısında zor bişi yok bilgisayar bazlı zekası olan zorlanmaz. biyoinformatikçi bio da olur cs de, o senin ne olmak istediğine bakar. cunku sonucta biyoinformatik dediin universite hayatında aldıgın 2-3 dersle alakalı bi konu, geri kalanı bio veya cs hangisini secersen onların diğer yonlerinden öğreniceksin. ne istiosan onu secicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 he cultçı da aç kalır evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cult ne abi, tarikatci mi oluyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 asfasfas saçma sapalak bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cult herhalde böyle biraz daha kendini tatmine yönelik bir bölüm anladığım kadarıyla. iş miş yalan diyorsunuz yani. o zaman cs'den biyo okuyalım biz :P (cult okumayı düşünmüyordum meraktan sordum sadece) (CULT: Kültürel Çalışmalar) bunların dışında Xaenin abi, şu üstte konuştuğumuz sorunun iptal edildiği gibi bir dedikodu geldi ama öyle bir şey olsa duyurur di mi hoca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 asinanyavuz said: CS ciler toplaşmışken bilirler belki, Biyoinformatikçi ne yapar? CS diploma programı mı seçer Bio mu? Ek olarak CULT mezunu ne yapar?sinan biyoenformatikci CS declare eder, Ugur Sezerman'la gorus ders programini vs hazirlamadan once, biyoenformatikcisi o cunku okulun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ama biyoenformatikciler cakma CS ci asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ahah. 3-5(!) seçmelisi biyo diye niye çakma olsunlar canım aa :) daha 1 yıl var ama aldım not Sezermanın ismini. teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 CULT saçma sapalak bişey evet . Herkes zaten cs okumak zorunda , başka türlü adam çıkmaz zaten . Aptal aptal konuşmuşsunuz yani hakkaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ENS 210 aldım biyolojiden nefret ediosan bulasma :) biz bi arkla almıstık bio u o yaptı cs i ben yaptım, sınavlarda hafif kopya falan. Proteinler genler bunları match etme algortimaları falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Xaenin said: CULT saçma sapalak bişey evet . Herkes zaten cs okumak zorunda , başka türlü adam çıkmaz zaten . Aptal aptal konuşmuşsunuz yani hakkaten . senin cult adli kotu yola dusmus olman, CULT'ın sacmalik oldugunu degistirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Kaan herkesin babasi zengin diil olm para kazanmalari lazim sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ulan ne alakası var , reklamcılık okumak istiyorum yani . En azından CS okumamama rağmen cookie silebiliyorum yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cult? reklamcilik? nasi olcak olm o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 E öyle . Temeli reklamcılık lan zaten , şu anda reklam yapıyoruz bildiğin yani . Üstüne de VA215 alıyorsun , görsel ve kültürel olarak alt yapın oluyor . Toplumun hangi kısmı hangi tür reklama tepki gösterir vs. diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cult 225 sadece reklam uzerine. medyayla ilgili 2 tane daha ders var cultta, gerisi sps ve soc destekli dersler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 101 kadar ööğğk değil di mi o dersler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Değil değil , 101 ler ömür törpüsü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 zengin çocuu asfasfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ayıp bea. CULT'cıları seviyorum ben kültürel insanlar onlar. (espri değil ciddiyim) CS-BIO istemesem ya ekonomi ya yönetim bilimleri ya da CULT okurdum zaten. Tabii SPS 101'in soğutması etkili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 SPS101 sıkıcı da 102 bayağı eğlenceli . Ben A getiriyodum devamsızlıktan kaldım , çok da memnunum bi daha alacağım için yani . Ya da avutuyorum kendimi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar