Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Xaenin said: Arabanız yoksa yazmayın abi Sabancı, şatıla bağlı yaşanmaz. fakirler ve burslular gelmesin diyor arkadaş bu kadar olmaz ya işte Sabancı insanı ne hale getiriyor görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coki2000 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 nileppezdel said: coki2000 said: KosPer said: 2009-2010 akademik yılında kullanımınıza verilen dizüstü bilgisayarınızı, sağlanan garanti destek ve sigorta olanakları ile birlikte öğreniminizin üçüncü yılı olan 2012 yılına kadar kullanmaya devam edeceksiniz. şöyle birşey diyor şimdi ben 3. yılıma başlıcam ama 2012 yılı demiş. yeni laptop alıyormuyum almıyormuyum anlamadım ben. Hacı benim bildiğim hazırlığa başlarken ve 3. sınıfa başlarken yeniliyorlar laptopları. Yani 2012-2013 öğretim yılında laptop verilecek diyorlar. hazırlığa başlarken kullanılmış veriyorlar, fresh'e başlarken yeni veriyorlar ve 2 sene sonra bir daha veriyorlar junior olsan da olmasan da. Daha da vermezler sdfsdf Biz hazırlıktayken yeni g550 lenovolardan vermişlerdi ve benim bildiğim fresh ve sophoda da bunlar kullanılacak sonra yenisini verecekler.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Belki değişmiştir o zaman sistem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 hazirlikta laptop verdilerse fresh olunca yenisini vermezler. Misal bana vermediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ya şimdi 5' inde hazırlık sınavı var. Biraz bişeye bakıyım da üst kurdan başlamaya garantileyim diyorum en azından, nerden çalışıyım napıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Çalışarak olacak şey değil o, olursa olur olmazsa olmaz vaktini harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 pch said: ya şimdi 5' inde hazırlık sınavı var. Biraz bişeye bakıyım da üst kurdan başlamaya garantileyim diyorum en azından, nerden çalışıyım napıyım ? Çalışma bildiğin kadarıyla gir. Hazırlık okumak iyidir candır. Hazırlıktaki kadar eğlenemiyosun birdaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 pch said: ya şimdi 5' inde hazırlık sınavı var. Biraz bişeye bakıyım da üst kurdan başlamaya garantileyim diyorum en azından, nerden çalışıyım napıyım ? "İngilizce çalışmak" diye bir kavram mı var? Kitap oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ahali, bitane HUM alıcam bu dönem. Hangisini alayım. Kredi doldursun diye alıyorum. Şöyle kolay eğlenceli çok uğraştırmayan bitane tavsiye edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 klasik müzik falan alabilirsin kafan rahat olur, pek eğlenceli olmayabilir. biraz keyfe bakar. sinema alırsan o da güzeldir, haftada 2 filmi düzenli izlersen ve az buçuk sinema seviyosan zevk alırsın bence. ama dinlemesi falan en keyifli olan bence kelly'nin dersleri. ne oluyo ne bitiyo takip edebilecek kadar okursan kitapları/öyküleri o bile yeter. gayet rahat adam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ne güzel bir okul bu yav, seçmelilere bak ooh valla klasik müzik, sinema falan.. fotoğraf/fotoğraf tarihi falan diye de ders vardır kesin o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 pch said: ya şimdi 5' inde hazırlık sınavı var. Biraz bişeye bakıyım da üst kurdan başlamaya garantileyim diyorum en azından, nerden çalışıyım napıyım ? Hazirlik oku hatta 1 donem degil 2 donem oku. 1 donem okursan devreleri attirabilirsin fresh olunca. KosPer said: Ahali, bitane HUM alıcam bu dönem. Hangisini alayım. Kredi doldursun diye alıyorum. Şöyle kolay eğlenceli çok uğraştırmayan bitane tavsiye edebilir misiniz? Klasik muzigi tutturabilirsem ben de alicam bu donem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coki2000 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Hazırlık hakkında okunması gerektiği konusunda katılıyorum ama ben sınavdan önce basic olmamak için grammer ve writing çalış derim. Inter başlarsan 12.30 da derslerin biter ve daha rahat edersin.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yav said: ne güzel bir okul bu yav, seçmelilere bak ooh valla klasik müzik, sinema falan.. fotoğraf/fotoğraf tarihi falan diye de ders vardır kesin o.ovar da.. sancılı geçebiliyor o tarz dersler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Okuldayim ben suan yarin hazirlik sinavi var yurtta kaliyorum bu gece. Bombos okul :) ilk gun icin nerde takilmami tavsiye edersiniz efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 HUM icin ilk olarak 202 bence, yani 202 idiyse, kodu tam hatirlamiyorum, iste modern olmayan insan gibi olan art tarihi. ondan sonra da kelly'nin dersi cok iyi. sonra da pols 391 miydi neydi onu oneririm bikac defa yazmistim zaten cemil kocak'tan modern diktatorler dersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Sigara satilmiyomu ya kampus icinde komaya gircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Privhunter said: Klasik muzigi tutturabilirsem ben de alicam bu donem Varsa öyle bi durum aynı sekşın yazalım :D. pch said: Sigara satilmiyomu ya kampus icinde komaya gircem Sigara satılmaz kampüs içinde. Ama www.uniyemek.com 'dan yemek siparişi verip, sipariş notuna yazarsan getirirler. Onun dışında ulaşım imkanın varsa yakınlarda tekelde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Abi derslere bakamıyorum. Dün falan bakabiliyodum şimdi boş sayfa çıkıyor. yarın add/drop var nerden bakıcaz lan?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 KosPer said: Abi derslere bakamıyorum. Dün falan bakabiliyodum şimdi boş sayfa çıkıyor. yarın add/drop var nerden bakıcaz lan?!? el yordamıyla ders alcan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Penthesilea said: HUM icin ilk olarak 202 bence, yani 202 idiyse, kodu tam hatirlamiyorum, iste modern olmayan insan gibi olan art tarihi. ondan sonra da kelly'nin dersi cok iyi. sonra da pols 391 miydi neydi onu oneririm bikac defa yazmistim zaten cemil kocak'tan modern diktatorler dersi. cemil kocak'in pols dersini ben de tavsiyen üstüne aldım. mezun olurkenki en düşük dersimdi =) hum 202 major works of european art olsa gerek, Bratislav veriyorsa kaçırmayın.. aynı zamanda hum 204 classical music olsa gerek. onu da inanılmaz tavsiye ederim. dersin içeriği hum 202 kadar eğlenceli olmasa da özellikle Pavarotti kısımları baya hoş geçiyor ;) hatta alın 1 parça size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bannerattacker adlı programı bulabilecek biri var mı ya? Deli oldum demin biriyle ders değiştiriyorduk 3. saniye geçmeden kaptı biri. Galiba bu programla yapılıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 o saatte yaparsan kaparlar tabii, millet gece 3-4 gibi yapiyor o tarz ders satma takas vs gibi isleri. bir de hum 203 alacak varsa kosarak uzaklassin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 zevkimden bu saate yapmadım. :( Zaten benim için değildi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 syd said: Penthesilea said: HUM icin ilk olarak 202 bence, yani 202 idiyse, kodu tam hatirlamiyorum, iste modern olmayan insan gibi olan art tarihi. ondan sonra da kelly'nin dersi cok iyi. sonra da pols 391 miydi neydi onu oneririm bikac defa yazmistim zaten cemil kocak'tan modern diktatorler dersi. cemil kocak'in pols dersini ben de tavsiyen üstüne aldım. mezun olurkenki en düşük dersimdi =) hum 202 major works of european art olsa gerek, Bratislav veriyorsa kaçırmayın.. aynı zamanda hum 204 classical music olsa gerek. onu da inanılmaz tavsiye ederim. dersin içeriği hum 202 kadar eğlenceli olmasa da özellikle Pavarotti kısımları baya hoş geçiyor ;) hatta alın 1 parça size :D hum 202 aldım bratislav'dan. bakalım büyük umutlarım var A istiyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar