Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Öyleyim tabi , sen de gel . Kanepede konumlan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Ehe cem güneri'ye attım mail şimdi, inşallah olur ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 korpe cocuklari odaya mi atiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 dela yarın akşam sizin kanepede uyuyabilirim haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: asinanyavuz üye [şikayet et] § 03 Ekim 2007, Çarşamba - 21:13 [ özel msj ] çok şükür 3 de hocam :) hani artislik olsun diye söylemiyorum yanlış anlamayın :) "Bu siteye erisim durumculer birligi karariyla engellenmistir." - Pati Viki'ye Özgürlük :P Hist'e de Cemil Koçak giriyor de tam olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 HIST'e Cemil Koçak giriyor çok şükür. SPS'e Hülya Canbakal giriyor. ıı başka ne kaldı? ps: ciddiyim. edit: oda hala değiştiremedim eleman yarına bırakalım yamuğu yaptı bu gece ne rezillikler yaşadım bir ben bilirim bir de Allah. eşyalarımın yarısı başka odada işe yaramayan yarısı bu odada vs. vs. [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 08:09 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: kfg üye § 03 Ekim 2007, Çarşamba - 22:06 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ehe cem güneri'ye attım mail şimdi İyi halt ettin. Len paticik'e mesaj atmayım atmayım diyordum ama sen yuz yuze konusunca laftan anlamıyorsun ki. Cem Güneri niye kabul etsin öteki sectionda 25 kisi bos yer varken kendi kontenjanını arttırmayı. O kadar "faydası olmaz" dedik, sen yine atmıssın aferim. Cık cık.. Neyse Allah'tan benim gibi bir abin var da, paçayı kurtardın. Uygun bir zamanda bannerweb'e bakarsın ;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ahahah yeni gördüm... ne biliym umudu kesmistim oyle, deniyim dedim alla alla... hehehe süpersin orası da ayrı =)... bannerweb'e kendim baktıgımda farketmedim yalnız, yine nihat'a gidicektim az kalsın =)... iki mail attım cevap bile gelmedi zaten, adam hiç takmadı =)... [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 12:53 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 yurt odama kavuştum b9 203 yerleştim bir güzel :) Abimin yanındayım artık. Zor geçti 2 hafta ama çok şükür sona erdi. Ziyarete beklerim :P Dağın başı canınız yürümek isterse buyrun :) Ama önce arayın ki odada mıyız di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Of en işkence yurt ora da . Kolay gelsin , hayırlı olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 yurdun olsun yanında tanıdığın olsun işkence olsun yaw problem değil artık buna inanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Doğrudur , bu arada newsgrouplarda freshman bölümüne mesaj atarsan illa ki kitapla işini bitirmiş biri çıkar , ondan ödünç alırsın kitabı yarın sabaha kadar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 tak etti içime yurtsuzluk, şişme yatak atcam arkadasın yurda [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 22:11 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Aga Yeşilköy-Sarıyer gidiom servissiz arabasız Koç Üniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 kopru+otoban parasi vermiyosun en azindan. J Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 http://tgp.sabanciuniv.edu/cip den yapıyormuşuz kaydı , girilmiyor siteye nasıl iş bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tara nin bize anlattigi cevre projesinde cocuk falan yoktu şimdi cevre cocuk diye geciyor, ne alaka ne ara koydular cocugu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Önceden almadığıma o kadar pişmanım ki CIP yi , anam anam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ya garibanlar yannış siteyi yollamış duyuru olarak..tabii elimizde patladı seçemedik istediğimiz şeyi..sabancı a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 sabah newse atmıştı bi eleman bende oradan görüp düzelttim adresi. Akasya alan varsa beraberiz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ü.ertan bugün attendance aldı mı? bir de SUCourse ta Questionnaire kısmında points 1 score - diyo. Ben bi questionnaire ye katılmıştım yaa :S [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 16:40 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bomboştu ama almadı merak etme o dediğine ben de katıldım ama daha ekleyememişler onu sucourse'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Oh oh çok sevindim. anlayışlı insanmış :) 2-3 quiz kurtarsak iyi olur şu anketlerle :P [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 21:00 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ya bu kampüste en pratik nerede kahvaltı edilir? cafe dorm ya da taf gıda da kahvaltıya yönelik bir şeyler var mıdır? fasshane uzak biraz malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yemekhane var? dormda da var kahvaltilik seyler. diger her yerde pogaca falan bulunur eger dedigin oysa, ki bilmen lazim su vakit itibariyle bunlari zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar