theCio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yaşamaz şehir dışına çıkıyor 100 de 100 istanbul bu yakada olanlarda sorun çıkıyor sadece, misal ben 2 senedir yurt yüzü göremedik şimdide 2. yerleştirmeyi bekliyoruz [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 23:19 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ilk sene kafadan giriosun yurda zaten bu seneki kurala göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 o kurallar her sene mistik şekilde değişiyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 okulun bilgisayarları dışındaki aletlerle nasıl giriliyo wireless a bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Bilgisayarın passwordü mail passwordüyle aynı mı olacaktı öyle bi geyik vardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Bilgisayarın passwordu mail passwordu ile aynı olacak evet :) Bir de mac adresini kayıt ettirmen lazım. Zaten o kaydı yaparken anlatıyo. Ama şöyle bişi var ben e65 ile bağlanamıyorum :) çünkü o bilgisayar değil ne olacak şimdi bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 mac idsini kaydettiriyosun it'ye oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ya bunlar 2. yerleştirmeleri açıkladılarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 E65'in pilini cikar, altinda (pilin degil, telefonun ustunde) mac id si yazar aletin, netten onu sisteme kaydedicen. De bi de sertifika yuklemen gerekeblir o nasil oluyor bilmiyorum benim N95 e kasicam ben de b iara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 penth mac adresini kayıt ettim zaten de işte o sertifika meselesini merak ediyorum. :) çünkü sadece mac yetmiyor bağlanmıyor yine *#mac0wlan# da işe yarar pili çıkarmaya luzum yok (harfleri ilgili rakamlarla değiştirin. yani: *#62209526#) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 theCio evet açıkladılar 2. yerleştirmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 add/drop da yalan oldu pff :.. sabahtan beri deniyorum, girene kadar doldu hepsi... bu ek kontenjan olayı ne durumda oluyor ? cem guneri icin mesela ? bir onu degistirecektim zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bi çok şey yalan olmaya başladı hayırdır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mail atıcaksın fakültenin başında kim varsa , senin dışında bir kaç kişi daha varsa yer isteyen , açıyorlar . Ben history of art bekliyorum şimdi mail attım , cevap vermezse hocaya mail atıcam , olmadı ararım , olmadı gider basarım , o dersi alıcam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bu nası bi iş ya..sabah full ders vardı e şimdi bakınca da hiçbi yer kalmadı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Hocaya mail attım , iyi bi kadın falan dediler , dedim capacity increase olur mu lütfen falan diye gelen mesaja bak : No sorry no capacity increase.. Best MP Ağzıma sıçsaydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 şimdi mesela cem güneri'den açtırmak için albert erkip'le mi görüşücem yoksa direk cem güneri'yle mi ? bi de mail mi atsam daha iyi olur, yoksa yarın direk ofisine mi gitsem ? adam buluruz biraz daha cem güneri için herhalde... büyük bi hayal gibi gözüküyo da şansımı deneyecem ne kaybederim =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Cem Güneri'ye at bi , babacan adam zaten bişey demez , olmadı yönlendirir . Yer yok , açılmaz falan derse de , bikaç kişi geçmek istese bir şansımız olamaz mı falan diye zorlarsın , bakarsın olur . Mary Wynn Karatal Seçil Sarıbayır Cem Güneri Bunlar freshmanlerin dream team'i zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 çok şükür 3 de hocam :) hani artislik olsun diye söylemiyorum yanlış anlamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Değerini bil yani . Pes . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 İnşallah. Bu kadar güzel bir kadrodan sonra 2. dönem ne yapacağımı şimdiden kara kara düşünüyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 102 vermiyor mary wynn , onu unut zaten . Seçile yine düşersen seni bulurum ama . Alırım o dersi elinden , 102 den kaldım da ben dsfg . Depresyonunu atlatabildin mi bari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yavaş yavaş açılıyorum. bu akşam oda değiştireceğim adam yamuk yaparsa sanırım başa dönerim. inşallah sorunsuz bir şekilde bu akşam oda değiştirirsem mutlu olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 B10-011 , daralırsan gelirsin bize . Ben dela elaidi kalıyoruz , bi de kanepemiz var ama ismi belli değil daha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ne kadar misavirperversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar