theCio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yaşamaz şehir dışına çıkıyor 100 de 100 istanbul bu yakada olanlarda sorun çıkıyor sadece, misal ben 2 senedir yurt yüzü göremedik şimdide 2. yerleştirmeyi bekliyoruz [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 23:19 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ]
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ilk sene kafadan giriosun yurda zaten bu seneki kurala göre
theCio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 o kurallar her sene mistik şekilde değişiyorda
can Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 okulun bilgisayarları dışındaki aletlerle nasıl giriliyo wireless a bilgisi olan var mı?
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Bilgisayarın passwordü mail passwordüyle aynı mı olacaktı öyle bi geyik vardı .
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Bilgisayarın passwordu mail passwordu ile aynı olacak evet :) Bir de mac adresini kayıt ettirmen lazım. Zaten o kaydı yaparken anlatıyo. Ama şöyle bişi var ben e65 ile bağlanamıyorum :) çünkü o bilgisayar değil ne olacak şimdi bilmiyorum :)
theCio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ya bunlar 2. yerleştirmeleri açıkladılarmı
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 E65'in pilini cikar, altinda (pilin degil, telefonun ustunde) mac id si yazar aletin, netten onu sisteme kaydedicen. De bi de sertifika yuklemen gerekeblir o nasil oluyor bilmiyorum benim N95 e kasicam ben de b iara
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 penth mac adresini kayıt ettim zaten de işte o sertifika meselesini merak ediyorum. :) çünkü sadece mac yetmiyor bağlanmıyor yine *#mac0wlan# da işe yarar pili çıkarmaya luzum yok (harfleri ilgili rakamlarla değiştirin. yani: *#62209526#)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 theCio evet açıkladılar 2. yerleştirmeleri.
kfg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 add/drop da yalan oldu pff :.. sabahtan beri deniyorum, girene kadar doldu hepsi... bu ek kontenjan olayı ne durumda oluyor ? cem guneri icin mesela ? bir onu degistirecektim zaten...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bi çok şey yalan olmaya başladı hayırdır inşallah.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mail atıcaksın fakültenin başında kim varsa , senin dışında bir kaç kişi daha varsa yer isteyen , açıyorlar . Ben history of art bekliyorum şimdi mail attım , cevap vermezse hocaya mail atıcam , olmadı ararım , olmadı gider basarım , o dersi alıcam .
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bu nası bi iş ya..sabah full ders vardı e şimdi bakınca da hiçbi yer kalmadı tabi
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Hocaya mail attım , iyi bi kadın falan dediler , dedim capacity increase olur mu lütfen falan diye gelen mesaja bak : No sorry no capacity increase.. Best MP Ağzıma sıçsaydın ?
kfg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 şimdi mesela cem güneri'den açtırmak için albert erkip'le mi görüşücem yoksa direk cem güneri'yle mi ? bi de mail mi atsam daha iyi olur, yoksa yarın direk ofisine mi gitsem ? adam buluruz biraz daha cem güneri için herhalde... büyük bi hayal gibi gözüküyo da şansımı deneyecem ne kaybederim =)..
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Cem Güneri'ye at bi , babacan adam zaten bişey demez , olmadı yönlendirir . Yer yok , açılmaz falan derse de , bikaç kişi geçmek istese bir şansımız olamaz mı falan diye zorlarsın , bakarsın olur . Mary Wynn Karatal Seçil Sarıbayır Cem Güneri Bunlar freshmanlerin dream team'i zaten .
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 çok şükür 3 de hocam :) hani artislik olsun diye söylemiyorum yanlış anlamayın :)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 İnşallah. Bu kadar güzel bir kadrodan sonra 2. dönem ne yapacağımı şimdiden kara kara düşünüyorum :S
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 102 vermiyor mary wynn , onu unut zaten . Seçile yine düşersen seni bulurum ama . Alırım o dersi elinden , 102 den kaldım da ben dsfg . Depresyonunu atlatabildin mi bari ?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yavaş yavaş açılıyorum. bu akşam oda değiştireceğim adam yamuk yaparsa sanırım başa dönerim. inşallah sorunsuz bir şekilde bu akşam oda değiştirirsem mutlu olacağım.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 B10-011 , daralırsan gelirsin bize . Ben dela elaidi kalıyoruz , bi de kanepemiz var ama ismi belli değil daha .
Öne çıkan mesajlar