abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kirve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Xaenin said: YA O NE BİÇİM PROB SINAVIYDI YA? O değil de Kaan hep böyle çok samimi yazıyor şu topiğe, hasta oluyorum. Süpersin Kaan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 syd said: aquila said: syd said: once upon time curvesi bu adam nası sabancıda lan a yı unutmusum abıcım napam bu yazıyı yazarken ustumde "once upon a time" diye baslayan bır yaz ıceren tsort olması daha da trajik ama bundan sonra senin icin her yazımı spell check ten gecirip atayım =) madem sabancıdanız boynumuzun borcu.. şükrüyle aynı şeyi düşünmeme rağmen a'nın olmayışı hiç dikkatimi çekmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nileppezdel prob finali ne zaman? eyw eren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 syd o izmirli Ege, malzemeci Ege biliyorum onu... prob finali salı 9.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 24 agustos salı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 syd said: 24 agustos salı?? yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 stajdan yarin da kacabilir miyim bilmiyorum ama pazartesi hic kacamayacagim belli. cumartesi size uyar mi? taksimde bir yerde ya da okulda yapabiliriz. taksime biryer olarak aklima tunelin yakinlarindaki sitarbags geliyor. ben notlarimi buldum onlari da fotokopi alirsiniz. yamulmuyorsam RV den itibaren sonuna kadar var. cumartesi gezip tozcam yaz okulunda bu kadar ciddiyet olmaz, hafta sonumu veremem diyorsaniz anlarim, bu durumda yarini zorlamaya calisayim da cok umut veremem yarin konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 kaan mesaj kutun dolu oldugundan ulasamadim. ilgilenirsen bana pm atabilir ya da buraya yazabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Laan 18 almışım 2. midtermden :( Off geçerim umarım.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aklıma prob ilk midtermden 98 alıp, ikincisinden 8 patlattığım günler geldi.. hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Geçmiştim de lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sonuncudan 40-45 mi ne alıp c- veya d+ ile geçtiydim diye hatırlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Sonuncudan iyi almışsın yine ya, şu dersin geçme notu max 40 olsa normal sabancı prob'u gibi de geçsem Bu arada mt2 curve'ü kaç çıktı öğrenen olursa yazsın lütfen, news'a giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 gecen yaz 90 78 88 le mi ne a- almistim 2. sinavin dusuk olmasi klise zaten de quizlere girin notu yukseltir ben yaz okulu diye girmemistim. cumartesi gunu tunelin agzindaki sitarbags da birkac arkadasa prob anlatcam, isteyen gelebilir. taksim merkezi ve baska sessiz sakin bir yer aklima gelmedi. saat 14:00 gibi baslariz heralde bu sayede iftara kalmadan bitiririz ogle yemegi yicek olan da rahatca yer. RV`den baslicam olasilik nedir ve onceki konulara genel olarak biraz bakin derim. gelcek kisiler varsa pm atarlarsa tel, mail verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 50 almışım sdfsdfsdf baya fena... iddia ediyom 50 puanın 50 si de serilerin kapalı formülünü bilmediğimden gitti.. hep son aşamaya getirip ( 1+1/2 +1/3 + .... + 1/n+1) gibi formüllerde tıkanıp açıklama yazdım "bilseydim cevabı kesin söyleyebilirdim" diye sdfsdfsf curve kaçmış bu arada? ona göre sevinip üzülcem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Oha 50 helal :D Mesela normal sorsa, poisson'dan düzgün soru sorsa proo yerine, işte binomial sorsa yapacam adam gitmiş exponential sormuş, poisson proof sromuş 2 sorum kafadan gitti o yüzden. Bi tane daha proofumsu soru vardı o da yalan oldu, kalanlardan da o kafayla bu kadar yapabilmişim. Yanımda benden kopya çeken kıza yazık oldu :( tatlı da bi kızdı artık hiç şansım kalmamıştır (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 newste curve e 21 demişler de baya hoax duruyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 standart sapma kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Subject: Midterm 2 average, std dev. From: Ali Arsal Date: Aug 19, 2010 3:08 pm Message: Midterm 2 ortalaması 21.7, standard dev. 17.11, bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Yani benim 18 olan notum ne olur? c- midir? İlk mt A ikincisi c- iken geçmişim diyebilir miyim direk? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 nileppezdel said: Yani benim 18 olan notum ne olur? c- midir? İlk mt A ikincisi c- iken geçmişim diyebilir miyim direk? :D daha belli olmaz bunlar bişey diğil final %50, fırtına öncesi sessizliğe kulak vermek lazım.. o diil de objectionu pazartesiye koymuş, benim dersim bişeyim yok bi tek objectiona mı okula gelcem yaa, şunu salı günü herkes final için okuldayken yapamıyodu sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Yani finalden de curve yada curve'e çok yakın alırım diye düşünüyorum o yüzden dedim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sen nilepsin büyük düşün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ahaha =D D alıp geçsem bana yeter. Sözkonusu matematik olunca açgözlülük yapmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar