Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kaan hona girdi beyler mesajlar azaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Yok lan kaka yapıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bittiyse +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Xaenin said: Yok lan kaka yapıyodum. :( anladın sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Sabancı'da neyin kafasını yaşıyorsunuz böyle merak ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Sabancı'nın kafası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 muhtemelen sinekler yüzünden.. yoksa gecenin köründe koşup bğıran 3 kızın ardından alevli janjanlı oldu bitti bir gece başka nerede yaşanmış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kaan ilaç da etkisiz çıktı:( sırtım ağrıyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 HAHAHAHAHAH ELMA BAS OLM. Ben diyorum doğalı bırak kimyasala geç, 10 dakikada şelale gibi bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 MADBOY sabancı'ya geliyomuş cidden adfsdfsdfsdf şimdiden tüyoları vermek lazım hangi hoca hangi asistan seçmeli diye.. Bu arada Xaenin, burdan bi confess yapcam. Abi 2 senedir okulda görüyorum seni orda burda, her seferinde "patiden xaenin di mi sdfasdasdasdsd" yapasım geliyo çekiniyorum ahahhaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yapma sakın kaan hiç gelemez öyle laubalililklere çakıverir suartına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 harbi çakar. kanka doğal değilmiş zaten kanser hastalarına falan bile veriliomuş yine tık yok lan ölüyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 senin mesajini gizledim galiba yanlisliklar, lanet touchpad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kısmet. o değil de sen döndünmü amerikaya napıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 3 hafta daha burdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Sukru dun seni gonul rahatligiyla elleyemedigim icin ozur dilerim, cok istiyordum ama acil satip kacmam gerekti. Baska bir zaman diliminde seni doya doya avuclamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Berk kekosu da gitsin alamanyalarda okusun, elini bile tutmam onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hehehe bu sene cok bomba olcak lan freshlerden bile rahatim sadece 7 kreedi =) saka maka kredi hesabi yapmadim su ana kadar 3,5 sene de mi bitirsem adam gibi ders alip yoksa yaysam mi bilemiom Can zaten erkeklerle el ele dolasma bence pek sabancida affetmez gay baya var fass ve fmanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ben sana kredi borç veririm çok istiyorsan dsf bence bi dönemde bitir sonra yay gereksiz yere 2 dönem parası verme. gerçi artık istesen de olmuyor olması lazım bitirme projeni geçen dönem alacaktın 3.5 senede bitirmek için. şükrü yarın gece dönüyorum lan görüşelim bi ara bu kaan götünü kaldırsın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi topic adına niye tecavüz ediyosunuz ki^^ ((((((((((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=f8yrPZS0sZs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 sımdı topu topuna 2 kısı mı geldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 olm manyak manyak konusmayin, parasi neyse verin yurtta kalin, sabancinin yurt yasantisi cok guzeldir, olayi o zaten okulun. 50% burs olayi ne bu arada? 2/3 burs kalkti da yeirne bu mu geldi, yoksa ekstra mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 BabacumMostors said: muhtemelen sinekler yüzünden.. yoksa gecenin köründe koşup bğıran 3 kızın ardından alevli janjanlı oldu bitti bir gece başka nerede yaşanmış ki?abi ahahah hey gidi gunler ya, neydi o basligin adi nasil bulucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar