Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 erdal inönü değil tabi ama bilim tarihinin şu anki hocası için de çok iyi deniyor. rahat ve keyifli bi akışı varmış dersin. belki alacam ben de boş günlerimi ayarlama durumuma göre. hist 315 sanırım kodu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 syd said: bratislav reis yaa hum 202 a- almistim hart 426 asistani yakinarkadasim ama bilirsin sabancida kimse yogurdum eksi demez sorayim dedim o nedenle peki nootu nasil dersin a- ya da a full devamlilik ve ilgi ile zorlar mi? bratislav reyiz 95 ten A- vermişti bana hum202 de :) Hum212'yi Maryse'den aldım, 90 la falan A geldi. Humlar arasında bu kadar fark olmaması lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hum 202'yi ben de A-'yle geçtim, pati olmanın kuralı mıdır? :P Ama notum 95 miydi kaçtı bilmiyorum, final notumu falan öğrenemeden harf notları girildi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Abicim o :))) ne ya? Delirticek misiniz lan beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sen itiraz ettikçe yenileri eklenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Yaşatmam seni garbageda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 çöple işim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Neler yapıyorsun abi seni şikayet ederim şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 how can you complain ... that which is uncomplainable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sesu said: Prawler said: Elma_v2 said: @prawler: işe girdim derken? kampüste mi çalışacaksın? @syd: 2 saat? kampüs-kadıköy 45 dk, kampüs-taksim 1 saat sürüyo max. Yok gerçek hayatta işe girdim =) defegrgt5rhy adam üniversiteyi gerçek hayattan dışlamış. İyi de okulda asistanlık olayı da var, o dakika nası tarif edeceğimi bilemedim ve böyle fail oldum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sen doktora yapmıyor muydun yorkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 abi adam dönüp askerliğini bile yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 doktorasını bitirdin mi? bitirmediyse dönsün bitirsin yoksa banleyelim bu bölümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Yok doktora terkim ben. 1.5 sene okuyup bıraktım, TR ye döndüm, askerlik yaptım falan filan. Banlayın abi :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bag ya adam kanadada doktora bulmuş bitirmeden dönüyo hey ellem yalappim bi de burda mastera başvurmuş ciiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ahahaha kaan, başlığın =( AHAHAHAH YA KALP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hahahaha bu başlık her gün daha çılgın bir hal alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 :$ konmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hayir, konmamali <'.'> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ahahahha :D okul Almancı okulu olsaydı iyi giderdi tabi :$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 oynamayın başlıkla arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 benim favorim konulmuş ehauheua ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 buarada denedim hala sabancı diye arayınca çıkıyor bu konu o yüzden efektif olarak işleyişinde bir sorun yok ama xaeninin repütasyonu biraz zedelenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 <'.'> :$ konursa yemeksepetinden bişeyler ısmarlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 en son ben koydum sıra şükrüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar