syd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 gğzelmiş, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 benim sorum okula girmekle alakalı olacak. şimdi durum şöyle önümüzdeki öss ye giricem ben ve sözel öğrencisiyim. ea programlarından birini tercih edeceğim. sabancının ea programları ortak alan olarak sayılıyor mu sözelle yoksa puan kaybım olacak mı? ea-sözel ortak alanlarını araştırdığımda hukuk hariç hepsi sözelle ortak alan diye geçiyor ekonomi,iktisat dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Penthesilea said: cs303 cok kolay ders, eletronik dersi zaten cs ci yok alan bana 4 kredi gerekiyordu ondan aldim. kolay da hic hosuma gitmediginden oyle devre zart zurt konulari hic tat alamadim ben, sictik zaten sonra finalde Cem'le ehueuhe yığınla cs'çi aldı o dersi ilke nası alan yok diyebiliosun:) ayrıca o dersin finaline çalıştığımız geceyi dün gibi hatırlıorum allah belanı verir inş:) cs303 temelde kolay ama 2. sınıfta almaya da gerek yok yahu ne bu acele..sırf projelerini beraber yapmak için kendi döneminde olmak bile çok ciddi vakit kazandırıyor en basitinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 alın alın ben asistan olursam bu dönem üzülürsünüz soonradan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bu seneki laptoplar konusunda bir haber var mı? edit: olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Master'a kabul olunca, asistan oluyor musun doğrudan, yoksa onun için ayrıca başvuru gerekiyor mu? Bir de asistanlar derslere giriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 1 hocayla konuş 2 derse girmen önerilir şart değil 3 0 devamlılıkla tabi hocanı dadmin edemezsin işte öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bu seneki laptopları ne zaman alcaz? bi de pilavyer sen hangi dersin asistanı olcan? ona göre o dersi aliym sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 cs303 banko =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Lan 2 gündür sınavlarım çok iyi geçiyo çok enteresan kafalara girdim. Dün yarım saat çalıştım sınava full yaptım bu sabah. NAZAR DEYMESİN. yyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ahahah helal =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Yok mu gelen ya? O kadar mı korktunuz? sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ben geliyorum, master'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sabancı toplama kampı diğer toplama kamplarından daha çekilmezdir söyleyim şehir dışına tutsak ederler sizi shutleyle artık 2 satte gidip 2 saatte dönecek şekilde akşam dışarı çıkmaya çalışırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ben işe girdim ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 @prawler: işe girdim derken? kampüste mi çalışacaksın? @syd: 2 saat? kampüs-kadıköy 45 dk, kampüs-taksim 1 saat sürüyo max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Taksime gitmek daha kısa sürüyo kadıköyden karfura uğruyorsa. 2 saat ne ayrıca evet, 40 dakkada taksim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi bu başlık ilk açıldığından beri Sabacı değil dimi? Eğer ki bu kadar süredir bunu yanlış okuduysam izin alıp bugün doktora gitmeyi düşünüyorum yok artık baştan beri böyleymiş :( Xaenin said: Oha postu da yanlış yazmışım . sabancı sabancı sabancı sorun yok gibi sabancı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 cuma 6 shutlesini kullanmak durumunda kalıyordum ben ya da 8. bak bakalım kaç satte gidiyor =) beşiktaş - taksim arasını 30 dkde aldığı oluyor aracın, şakam yok edit : verdiğim saatler +- 15 dk =) direk o saatte olmayabilir edit 2 : shuttleden bahsediyoruz de mi? kendi arabnızla kaç yaparsanız yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 cuma 6 veya 8 shuttle'ı kullanılmaz trafik işkencesi bunu genele yaymamak lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 keşke zorunluluk değil de tercih olsaydı, neyse bu önümüzdeki fall haftada 6 saat dersim olcak, böyle şeyler yapmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu arada yaz okulunda olan kimler var? yani önümüzdki hafta okulda olacak olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yunusemre said: abi bu başlık ilk açıldığından beri Sabacı değil dimi? baştan beri sabacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar