Aral Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bu arada yaz okulunda CS204 aldım Israel Institute of Technology den bi hoca veriyo dersi, dil olarak javayı kullancakmış daha önce hep c++ kullanılmış sanırım. Ödevler falan nasıl çok kastırıyo mu, daha önce alan, bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Prawler said: 5-8 Temmuz arasında mülakatım var :) pilavyer 5 inde yaz okulu başlıyo bizim de, görüşelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 sopho bitti 80 kredideyim. okulu bitirmek için 10 core + 4 fens elective + 1 fass elective + ens49x kaldı. önümdeki 2 seneyi yayarak okumayı düşünüyorum. 3. sınıf ilk dönem ms302 ms304 ms309 math306 olmak üzere 4 ders alsam rahat geçer mi? bu arada math yandal için yorumda bulunabilecek var mı? math ortalaması 3ün altındaysa patlıyomuş? penth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 evet mat ortamalasi 3 un altindaysa alamiyorsun dereceni, aldigin tum derslerden de gecmen gerekiyor tabi. valla benim tek onerim stochastic calculus alma olur, hicbi derse o kadar calismadim, hicbi dersi de o kadar anlamadigim olmadiyani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ulan benim junior bitti 95 kredideyim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gilean said: ulan benim junior bitti 95 kredideyim dsf ben de 2. dönem isveçte hiç ders almazsam junior bitince 95 kredi olcak sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 95 normal değil mi junior bitince? kaçtı senior sınırı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 asinanyavuz said: 95 normal değil mi junior bitince? kaçtı senior sınırı? abi normali o zaten. 125 kredi olunca da tamamlamış oluyosun required krediyi. Ben salak gibi 6 ders 6 ders gidip bi de yaz okulunda ders aldım ondan kredi coştu ortalama düştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kredi coşmamış ki, normalinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 junioru bitirdim yaz okmulu 3 senede toplam 1 ders aldim 110 kredi falan yanilmiyorsam, toplam kredime bakmadim alcagim dersleri de katarak hesaplattirdim sisteme 126 ile mzuniyet cunku ilk donem 2 ikinci donem 3 dersle okul bitiyor kaldi ki 1i grad 4 ders de 2 donem toplamina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Elma_v2 said: Prawler said: 5-8 Temmuz arasında mülakatım var :) pilavyer 5 inde yaz okulu başlıyo bizim de, görüşelim :) Özel mesajlara bakmıyor musun? Öff çarşamba mülakat ya, heyecan bastı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Prawler said: Elma_v2 said: Prawler said: 5-8 Temmuz arasında mülakatım var :) pilavyer 5 inde yaz okulu başlıyo bizim de, görüşelim :) Özel mesajlara bakmıyor musun? Öff çarşamba mülakat ya, heyecan bastı... yıllarca patiden uzak kalınca oluyo tabi böyle şeyler :D, cevap yazıyorum.. Bu arada seneye verilcek laptoplar belli olmuş, hd led ekran olmasının dışında bi farkı yok sanırsam. LENOVO G550 Intel Core Duo T4400 2.20 Ghz Çift Çekirdek İşlemci 2 GB DDR3 1066MHZ Bellek 250 GB SATA HDD 15.6'' HD LED Ekran 56 Kbps (V.90) Fax / Modem Entegre 10 / 100 Mbps Fast Ethernet Bağlantısı IEEE 802.11b/g Kablosuz Bağlantı DVD / CD Okuyucu-Yazıcı – Kart Okuyucu 3 x USB (V. 2.0) Port Entegre kamera ve mikrofon Türkçe Q klavye Ses Kartı , 6 Cell Battery SU Logolu Taşıma Çantası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Geçen sene verilenler dual core mu? Benim toshibam rahmetli olcak yakında, şimdiden alsam ben o bilgisayarı? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Evet evet core duo bizimkiler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Fena değilmiş ya. Peki sizde mi kalıyor? Mesela mastera gelene de veriyorlar, geri almıyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 2 sene kullanıyosun sonra ya geri veriyosun yeni model alıyosun okula devam ediceksen, ya da satın alıyosun 350 lira verip, ama 2 sene kullanılmış, obsolete makina 350 tl etmiyo o zaman da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Master 10 aysa ne olacak? :D Herhalde 350 ye satın aldırtırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 10 aysa, mezun olurken geri teslim edebiliyosun. ya da satın alma imkanı veriyolardır yine. 350 ediyo ya o makina bu arada. 400-500e satıyo millet satın alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 asinanyavuz said: 10 aysa, mezun olurken geri teslim edebiliyosun. ya da satın alma imkanı veriyolardır yine. 350 ediyo ya o makina bu arada. 400-500e satıyo millet satın alıp. abi o dandik laptoplar nasıl 400-500 e gidiyo? öyleyse ben de alıp satiym yani 10 lira kar etsem kardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Elma kusura bakma uğrayamadım bugün sana. Peder Bey'le gidince vakit olmadı. Cuma'ya belli olacak master sonuçları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 valla ben aldığım fiyata arkadaşıma verdim de bi 50-100 koyup üstüne satanlar oldu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 asinanyavuz said: valla ben aldığım fiyata arkadaşıma verdim de bi 50-100 koyup üstüne satanlar oldu diye biliyorumevet oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bugun yarın belli olacakmış sonuçlar, kimler geliyor sabancı toplama kampına ?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Ben bi ihtimal master'a gelebilirim. Yani sonuçlandı da kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bölüm ve ilgilendiğin konu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar