Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sevgili öğrencimiz,

Kullanmakta olduğunuz Lenovo G530 model dizüsütü bilgisayarlarınız için 1 GB ram satışımız başlamıştır.

1GB ram fiyatı sadece 15 TL dir. (KDV dahil)

Satın almak isteyen öğrencilerimiz bizimle temasa geçebilirler. Lenovo tel : 9960

Başarılar dileriz.
Mesaj tarihi:
Bilgisayarın zaten normalde 3gb rami olması...
Burda dağıtılırken 1gb çıkarılması...
Sonra tekrar satılması...

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5022&review=lenovo+g530
Mesaj tarihi:
Cd- said:

Bilgisayarın zaten normalde 3gb rami olması...
Burda dağıtılırken 1gb çıkarılması...
Sonra tekrar satılması...

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5022&review=lenovo+g530

oha ahahah
Mesaj tarihi:
sabancı öğrencilerinin veya mezunlarının maillarına nasıl ulaşabilirim? 10 kasım günü yapılacak master programı ile ilgili tanıtım toplantısını duyurmak için öğrencilere bir şekilde ulaşmamız gerekiyor. facebook eventi falan açılmış bir şekil ama maillara ulaşmam daha önemli. biraz acil bir durum, yardım ederseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
Ya 10mb paket satın aldım
aktifleşmesi için tekrar internete login olun diyo
kabloyu çekiyorum reset atıyorum gelmiyor login ekranı direk bağlanıyor internete kafayı yicem
Adresi ne o login sayfasının?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1000 kelıme double spacede 5-6 sayfa yanı normalı 2.5, 3 sayfa falan edıyor... 3 sayfa yazı yazmanın fencı olmakla ne ılgısı var :D Hadı dil olsa ingilizce ispanyolca ve bilmesen haklısın derimde 20 senedir konustugun dil türkçe bence alışmaya başla
Mesaj tarihi:
hani 2.5-3 sayfa azmı? Hani gayette kendimi ezerek konuşucam ki öyleyimde ne biliyim pek bi dünya görüşü olmayan, apolitik bi insanımdır. Uzaktan yakından politikayla alakam yoktur. Şimdi ben 1000 kelime kürt sorunu ne yazıcam?
  • Yeni Oluştur...