Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Sevgilisi istanbulda olmasa aldatabilirdi bence onu demye çalışmış (:P)

Abi Kaan'a kesinlikle katılmıyorum. Yurtta kalmazsan sabahki ders için karanlıkta falan kalkman gerekebilir. Oysa yurtta dersten 10 daka önce kalk, git sık dişini dinle dön odana uykuna devam et kaldığın yerden. Rahat resmen ya :D

edit: Yok ayrıca pek güzel kız
Sosyal ağlarda paylaş

Evde ne yapıyorsun onu merak ediyorum ben. Evdeyken de otururum pc başında takılırım dizi, film, oyun. Ayarlarım arkadaşlarla çıkar gezerim. E yurtta çevren geniş olsa her an en az 1 kişi daima uygun olur takılcak. Daha ne istiyosunuz ki? İlla kadıköy'de i takılmalısınız arkadaşlarınızla? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Boğaziçi Köprüsü’nde aracı terk edilmiş halde bulunan Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Dicle Koğacıoğlu’nun (37) cesedi bulundu.

Cesedi rutin denetimlerini yapan Deniz Şubesi ekipleri fark etti. Ayakkabı ve giysilerden cesedin Koğacıoğlu’na ait olduğu belirlendi.

Boğaziçi Köprüsü’nde yaklaşık bir hafta önce aracı terk edilmiş halde bulunan Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Dicle Koğacıoğlu’nun (37) cesedi bulundu.

Boğaziçi Köprüsü üzerinde 5 Ekim sabahı Avrupa yakasından Anadolu yakasına giden yol üzerinde terk edilmiş bir otomobil bulunduğu yönündeki ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yapılan araştırmada 34 UE 4372 plakalı otomobilin Sabancı Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Dicle Koğacıoğlu’na ait olduğunu belirlemişti. Koğacıoğlu’na ulaşamayan polis ekipleri, araç içinde yaptığı incelemede kredi kartları, çanta ve evrakın yanı sıra “Annem, babam, Poyraz (kardeşi) beni affedin, çok acı var, dayanamıyorum” yazılı bir not bulmuştu. Polis, Koğacıoğlu’nun intihar etme olasılığı üzerinde duruyordu.

Kardeşi teşhis etti

Koğacıoğlu’nun cesedi dün Ortaköy açıklarında rutin denetimlerini yapan Deniz Şubesi ekiplerince fark edildi. Saçları dökülmüş, bedeni şişmiş halde bulunan cesette yapılan incelemede, giysilerden Dicle Koğacıoğlu’na ait olduğu belirlendi. Cesedin, kardeşi tarafından da teşhis edildiği bildirildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...