abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 allah belasını versin böyle odanın ya. 3 karış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 not bırakmış arabaya. pardon işte bu acıyı kaldıramadım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 köprüde neyin ne olduğunu kaydeden bi kamera olmaması kadar saçma bişi var mı ya nasıl gözükmez kamerada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kamera varda yağmur yüzünden gözükmüyormuş. Tabi 3-5 kuruş fazladan verip iyi bi kamera koysalarmış bu kadar meçhul olmazdı. edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abi kadin intihar etmese ailesine boyle aci cektirtmezdi haberleri falan gorup de hala mechul olup ayrica insan arabasini kopru ortasinda birakip, icinde cuzdanini falan birakip bi de intihar notu birakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ben hazırlık okuyorum malum öğlen bitiyo derslerim yurtta kalsam napıcam bütün gün? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Sen hala BK indirmedin mi lan? :D Bari tanışalım takılırız dassdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bk indirdimde film dizi oyun bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Yurtta kalırsan önümüzdeki 5 seneyi böyle geçireceksin. Film dizi alkol yemek kaka uyku. İstersen derse gidersin bir de. Bir yerden sonra vuracak psikolojisi onun, derse gidiyosun okuldasın, dersten çıkıyosun hala okuldasın. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Adam aion oynuyor ama haklı. Yurt çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şuan arkadaşın yurdundayım bi selam çakın bea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Privhunter said: ben hazırlık okuyorum malum öğlen bitiyo derslerim yurtta kalsam napıcam bütün gün? :/ yok mu okulda guzel kiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sorun birazda o. sevgilim istanbulda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sevgilin istanbulda da okulda diyorum yok mu hatun, guzelinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Sevgilisi istanbulda olmasa aldatabilirdi bence onu demye çalışmış (:P) Abi Kaan'a kesinlikle katılmıyorum. Yurtta kalmazsan sabahki ders için karanlıkta falan kalkman gerekebilir. Oysa yurtta dersten 10 daka önce kalk, git sık dişini dinle dön odana uykuna devam et kaldığın yerden. Rahat resmen ya :D edit: Yok ayrıca pek güzel kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 evet sabah 6 da kalkıyorum daha evden çıkarken hava yeni yeni aydınlanmaya başlıyor. Ama ne biliyim abi napıcam ben yurtta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Evde ne yapıyorsun onu merak ediyorum ben. Evdeyken de otururum pc başında takılırım dizi, film, oyun. Ayarlarım arkadaşlarla çıkar gezerim. E yurtta çevren geniş olsa her an en az 1 kişi daima uygun olur takılcak. Daha ne istiyosunuz ki? İlla kadıköy'de i takılmalısınız arkadaşlarınızla? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Hava karanlik falan olmuyor, arabayla 20 dakkada rahat geliniyor okula. Bir de yani okulda herhalde 400 kisi taniyorumdur ama dedigin gibi olmuyor iste, 4 yilin birikimi var burda kapismayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Abi o değilde yurtta kalmıyosan araba şart onu anladım yani. Shuttlelarda şamaroğlanına dönüyosun bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ya bırak Kaan parti adamıydın yurtta da sdsdf :D 20 dakkada nereden geliyorsun? Her sabah 200 basıp hayatımı tehlikeye atacağıma o 20 dakkayı da uyuyarak değerlendiririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Sabanci'da okuyorsan yurtta kalicaksin bence. Istanbullu degilim tabi de, o yola degmez. Yurt yasantisi da cok keyifli. Ayrica tum gun dersten sonra sehre inip napicaksin ki, illa inmen lazimsa da atla arabana git iste, tek problem icki icemezsin veya icip surerim diyorsan onu da icersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sizin yurtlar baya iyi, sikayet edip durmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yurtlar iyi otesi, okulun sehre olan uzakligi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Boğaziçi Köprüsü’nde aracı terk edilmiş halde bulunan Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Dicle Koğacıoğlu’nun (37) cesedi bulundu. Cesedi rutin denetimlerini yapan Deniz Şubesi ekipleri fark etti. Ayakkabı ve giysilerden cesedin Koğacıoğlu’na ait olduğu belirlendi. Boğaziçi Köprüsü’nde yaklaşık bir hafta önce aracı terk edilmiş halde bulunan Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Dicle Koğacıoğlu’nun (37) cesedi bulundu. Boğaziçi Köprüsü üzerinde 5 Ekim sabahı Avrupa yakasından Anadolu yakasına giden yol üzerinde terk edilmiş bir otomobil bulunduğu yönündeki ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yapılan araştırmada 34 UE 4372 plakalı otomobilin Sabancı Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Dicle Koğacıoğlu’na ait olduğunu belirlemişti. Koğacıoğlu’na ulaşamayan polis ekipleri, araç içinde yaptığı incelemede kredi kartları, çanta ve evrakın yanı sıra “Annem, babam, Poyraz (kardeşi) beni affedin, çok acı var, dayanamıyorum” yazılı bir not bulmuştu. Polis, Koğacıoğlu’nun intihar etme olasılığı üzerinde duruyordu. Kardeşi teşhis etti Koğacıoğlu’nun cesedi dün Ortaköy açıklarında rutin denetimlerini yapan Deniz Şubesi ekiplerince fark edildi. Saçları dökülmüş, bedeni şişmiş halde bulunan cesette yapılan incelemede, giysilerden Dicle Koğacıoğlu’na ait olduğu belirlendi. Cesedin, kardeşi tarafından da teşhis edildiği bildirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Az önce 10 dakka falan süren sağlam bir kavga yaşandı a1-a6 arasında. Biri "deren sakin" gibi bişey dedi de dedim bizim gilean mı karıştı acaba kavgaya. İnsider bilgisi olan varsa yazsa kral olur, merak ettim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar