Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 mesai saatleri dışında b4teki ofiste oluo yurt anahtarları gidip ordan alıosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 24 saat içinde 3. defa yeni odamdayım. Kendimi kaybedip göçebe olmayı planlıyorum. Bu sefer ama istediğim oldu ve B10 3. kattan başlayan halden B7 zemin kata ulaşabildim sonunda. Oh ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Privhunter said: hazır sorayım bu mysu zımbırtısı için şifremi nerden öğrenebilirim? laptoplarla gelmiş olması lazım şifrenin de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 mysu zımbırtısını siz belirliyosunuz normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Laptopla beraber gelmiş olması lazım. Yoksa IT'yi ara veriyorlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 toshiba'dır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Toshiba mı kaldı arkadaş gençlere verdiler LÖNÖVO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ok çözdüm sondaki @sabanciuniv.edu kısmını siliyomuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 LÖNÖVOlar taş gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 şimdi yarın okula arabayla gitmeye kalksam neomarinin ordan kurtköy tarafına doğru döndükten sonra nerden sapıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 CS 201 ödevleri yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 okulun yolu bile paralı git gel 4 kere ogs den geçtim bugün. Kendi kendime welcome to sabanci my friend diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 1.4 düşüo her seferde nolcak ya benzin parasının yanında hiçbişi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 sps ve management'taki ödevleriniz yapılır gençler. güzel fiyatlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 cs 201 ödevleri yapılır. dönemlik ödev anlaşmamız mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 öğretim görevlisi dicle koğacıoğlu intihar mı etmiş nolmuş haberlerde böyle bişi var okulda bi duyuru vs oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 umarim iyidir, ortaya cikip rahatlatir sevenlerini. ssbfde kahkaha duyunca aha dicle hoca derdim, hep neseli, guleryuzlu. neden acaba :/ newsgroupta ya da duyurularda yeni bir haber varsa ve paylasirsaniz da sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 SABANCI Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan ve öğrencileri tarafından çok sevilen 36 yaşındaki Dicle Koğacıoğlu'nun otomobili, dün sabah saatlerinde Boğaziçi Köprüsü üzerinde terk edilmiş olarak bulundu.İçinde kredi kartları, çantası ve evraklarının bulunduğu otomobilinde bıraktığı not ise karakola çağrılan yakınlarına verildi. Öğretim üyesi Koğacıoğlu'nun ” Annem ,babam Poyraz (kardeşi) beni affedin çok acı var dayanamıyorum”şeklinde yazdığı görüldü.Polis köprü üzerinde park edilen aracın kapılarının açık ta bulunduğunu belirterek kamera kaydığı incelemelerinde intihar görüntüsünün bulunmadığını bildirdi. İNTİHARDAN ŞÜPHELENİLİYOR Polis, tüm çabalara karşın ulaşılamayan Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dicle Koğacıoğlu'nun intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor. Boğaziçi Köprüsü üzerinde dün saat 06.00 sıralarında terk edilmiş bir otomobil gören vatandaşlar, polise bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, yapılan araştırmada 34 UE 4372 otomobilin Sabancı Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Dicle Koğacıoğlu'na ait olduğunu belirledi. Dicle Koğacıoğlu'na ulaşamayan polis ekipleri, köprü kameralarını incelemeye aldı, ancak herhangi bir bulguya rastlanmadı. Otomobil, çekici yardımıyla kaldırılırken, Dicle Koğacıoğlu'nun intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, soruşturmayı sürdürüyor. İntihar yani bariz de, bu kadın dünyanın en neşeli insanıydı ben anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 kayıtlara rastlanmaması garipmiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 oha inanmıyorum. çok çok tanımıyorum, bi kaç defa konuşmuşluğumuz var sadece de, çok garip oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 keske o degil de dilek guven falan intihar etseymis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 abi o kadının böle bişi yapıcana inanamadım ya. muhteşem bir hocaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Belki de yapmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Belki zorla arabayı bıraktırıp başka arabayla dağa kaldırdılar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sacmalamayın abi kadın kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar