Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Privhunter said:

selam (:

edik: aceleden resmi yüklemede fail oldum ama işte anlayın bende varım artık.. nerdeyse bütün sene bu topice bunu yazmak için beklemiştim heyecanı düşünün zaten sevinçten sağa sola çarptım parmağımı kırıyodum :D

OMG kendimi gördüm. Umarım yanılıyorumdur..
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

xaty said:

hoşgeldin..

(bu arada yeni laptopların ctrl ve fn tuşlarının yerleri değişik, söküp yerlerini değiştiresim var. çok sinir bi durum)
abi tuslar uzerlerindeki yazilara gore calismiyo ne yazik ki, kafan mi guzel :)

AHAHAHAHAHAHAH
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Privhunter said:

selam (:

edik: aceleden resmi yüklemede fail oldum ama işte anlayın bende varım artık.. nerdeyse bütün sene bu topice bunu yazmak için beklemiştim heyecanı düşünün zaten sevinçten sağa sola çarptım parmağımı kırıyodum :D

OMG kendimi gördüm. Umarım yanılıyorumdur..

nasıl gaza geldiysem ocak ayında gidip üniversitenin koca posterini yaptırmıştım odama asıp biraz daha çalışıyım diye :D
Mesaj tarihi:
KosPer said:

Ya şimdi şu 2009-2010 kayıt şeylerine baktımda, 31 Ağustosta başlıyor kayıt ve ELAE sınavıda 31 ağustosta.Yani kayda gidip sınavdamı olcam?
senin kayda ihtiyacın yok, hazırlık (olursa) ve freshman sonuna kadar onlar dayıyo sana dersleri
Mesaj tarihi:
Killer said:

sabancıya bizim bi freak arkadaş geliyo aman tanışmayın bile.ad soyad vermicem rencide olmasın diye de anlarsınız zaten esmer şişman bi tip fdgs

benim diycemde ne esmerim nede şişman :/
Mesaj tarihi:
jethrotull said:

Bence saymaları gerekiyor diferalsiyel,analiz falan konular açısından benziyordur kesin mat dersleriyle ama okula gidip yada telefonla öğrenmeye çalışıcam yinede.
abi sence ilk sene herkes ortak dersleri aliyorken diferansiyel, analiz falan veriyor olabilirler mi?
Calculus 1-2'yi 7-8 defa aliyo millet.
  • Yeni Oluştur...