asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ahah tabii ki değildi ciddi :D ama ama kasıp böyle arkada çalışan klavye tuşlarını switch eden bi programcık yazmak aklımdan geçmedi değil. edit: oha ilke varmış arada, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Privhunter said: selam (: edik: aceleden resmi yüklemede fail oldum ama işte anlayın bende varım artık.. nerdeyse bütün sene bu topice bunu yazmak için beklemiştim heyecanı düşünün zaten sevinçten sağa sola çarptım parmağımı kırıyodum :D OMG kendimi gördüm. Umarım yanılıyorumdur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 lol.. nilep v2 potansiyeli var arkadaşta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bende geldim sabancı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Penthesilea said: xaty said: hoşgeldin.. (bu arada yeni laptopların ctrl ve fn tuşlarının yerleri değişik, söküp yerlerini değiştiresim var. çok sinir bi durum)abi tuslar uzerlerindeki yazilara gore calismiyo ne yazik ki, kafan mi guzel :) AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 nileppezdel said: Privhunter said: selam (: edik: aceleden resmi yüklemede fail oldum ama işte anlayın bende varım artık.. nerdeyse bütün sene bu topice bunu yazmak için beklemiştim heyecanı düşünün zaten sevinçten sağa sola çarptım parmağımı kırıyodum :D OMG kendimi gördüm. Umarım yanılıyorumdur.. nasıl gaza geldiysem ocak ayında gidip üniversitenin koca posterini yaptırmıştım odama asıp biraz daha çalışıyım diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Çok fena yoldasın. İmzan da hoş duruyo şu laflarınla beraber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Ya şimdi şu 2009-2010 kayıt şeylerine baktımda, 31 Ağustosta başlıyor kayıt ve ELAE sınavıda 31 ağustosta.Yani kayda gidip sınavdamı olcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 KosPer said: Ya şimdi şu 2009-2010 kayıt şeylerine baktımda, 31 Ağustosta başlıyor kayıt ve ELAE sınavıda 31 ağustosta.Yani kayda gidip sınavdamı olcam?senin kayda ihtiyacın yok, hazırlık (olursa) ve freshman sonuna kadar onlar dayıyo sana dersleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Yok o üniversite kaydı kgns, kaydolması gerekiyor tabii ki. Evet ELAE için gelmişken kayıt evraklarını da teslim ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Kayda gelip sınava giriyosun çok süfer bir okulumuz var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 nese bu sene az adam draft etmişiz burdan sanırım durum iyi akıllanıyo insanlar. gerçi koç bilgisayar bizden geç kapanmış puanımız mı yükseldi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Sen okulda mısın lan yazokulcu sfsfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 lan asdfasd yok dostum çarşamba ve cumaları boşum. ayrıca arkadaşın amerikaya uçak bileti var diye erkene çektiler finali erken bitiyo yaz okulum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jethrotull Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Selam ben daha önce istanbul ünv.de okuyordum şimdi sabancıyı kazandım ilk yıl derslerinden biRkaçı ortak bunları saydırma imkanım varmıdır sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Dusuk bir ihtimal, hatta cok dusuk bi ihtimal, ama ogrenci islerini arayip sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Saydırtmazlar. Neden diye sorarsan da neden gösteremezler ama saydırtmazlar. O dersler evlatları çünkü bnelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Ahah. Dolu gördüm seni Kaan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 saydırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jethrotull Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bence saymaları gerekiyor diferalsiyel,analiz falan konular açısından benziyordur kesin mat dersleriyle ama okula gidip yada telefonla öğrenmeye çalışıcam yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sabancıya bizim bi freak arkadaş geliyo aman tanışmayın bile.ad soyad vermicem rencide olmasın diye de anlarsınız zaten esmer şişman bi tip fdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Killer said: sabancıya bizim bi freak arkadaş geliyo aman tanışmayın bile.ad soyad vermicem rencide olmasın diye de anlarsınız zaten esmer şişman bi tip fdgs benim diycemde ne esmerim nede şişman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yok lan neren freak senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 batu neresi oldu sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 jethrotull said: Bence saymaları gerekiyor diferalsiyel,analiz falan konular açısından benziyordur kesin mat dersleriyle ama okula gidip yada telefonla öğrenmeye çalışıcam yinede.abi sence ilk sene herkes ortak dersleri aliyorken diferansiyel, analiz falan veriyor olabilirler mi? Calculus 1-2'yi 7-8 defa aliyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar