Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Hic bir sorun olmaz senin gibi bisuru insan gidiyor, komun hayati oldugu icin yurtlarda, bicok arkadas edinirsin daha ilk haftadan zaten. laptop kuyrugunda falan tanisip 4 senede kanka oldugun insanlar oluyor :)
Ilk sene tum dersler ortak oldugundan zaten bolum falan farki olmadan bisuru insanla tanisirsin

Sabanci'nin yurt yasantisini cok ozluyorum ya, kesinlikle yurtta kal.
Sosyal ağlarda paylaş

aga kalanı mukadderat ne okursamda endüstri çok ağır basıyor.

bide evet herkez soruyor bana neden koç değilde sabancı diye de bilmiyorum ikisinide gördümde sabancıda beni çeken bişey var? koça gittiğimde cidden hiç beğenmedim :D sırf sabancıyı kazancam diye hırslanmıştım nedense? sınava gireceğimiz yerler belirlendiği zaman arkadaşla dalga geçiyoduk "aga sınava sabancıda girelim sonra gidip gelme derdi olmaz diye" :D
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:

aga kalanı mukadderat ne okursamda endüstri çok ağır basıyor.

bide evet herkez soruyor bana neden koç değilde sabancı diye de bilmiyorum ikisinide gördümde sabancıda beni çeken bişey var? koça gittiğimde cidden hiç beğenmedim :D sırf sabancıyı kazancam diye hırslanmıştım nedense? sınava gireceğimiz yerler belirlendiği zaman arkadaşla dalga geçiyoduk "aga sınava sabancıda girelim sonra gidip gelme derdi olmaz diye" :D
sabanci super bir universite, gonul rahatligiyla oneririm ve uretim bolumu cok iyi.
hem kiz arkadasim hem kardesim uretim okuyor su an.
kiz arkadasim hayvan hatta biraz gecen donem 4.0 getirdi. surekli grup halinde calisman gerekiyo, yuku cok bolumun, ama gayet guzel bi bolum yani. oyle yetenege, zarta zurta bakan bi bolum degil cunku. mesela cs okuyorsundur programlamaya yatkinsindir odevlerin projelerin daha kolay olur falan, oyle bi olay yok uretimde hehe. oturup calisiyosun surekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:

aklımdan geçti bağırıcaktım paticik diyede rezil olurum falan diye bağırmadım :D aslında kesin kızıl saçlı bi kadın(annem) gelip yanınıza kafanızı bi ütülemiştir geçen perşembe günü

Hmm perşembe yoktum ben valla bi dahaki sefere artık =)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ilke niye cocuklara yurtta kalin diyosun lan, ayip. Yurt hayatisinin eglencesi dedigi seneler boyunca ayni eglence, yaptigin degisik bisey yok dort duvar arasinda. Bi tek ilk sene yurtta kalin derim ben, cevreniz genislesin sonra eve meve cikin, yurt insani depresyona sokar. Izmirliye guzel anca monoton yurt hayati.
Sosyal ağlarda paylaş

MAT102 girdi. Annem bu dersi veremezsem alcakmış okuldan. Biraz basit sorsalar olmaz sanki ya. Hey allaam. Yaz okulu lan zaten çoğunluk dersi kim bilir kaçıncı kere alan adamlar. Defolup gitsin hocalar da rahat versinler. VACD okuycam matla işim olmicak süründürüyolar. Bırakın geçiim nolcak sanki ya.

Gelmeyin olm sabancıya :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...