Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Hic bir sorun olmaz senin gibi bisuru insan gidiyor, komun hayati oldugu icin yurtlarda, bicok arkadas edinirsin daha ilk haftadan zaten. laptop kuyrugunda falan tanisip 4 senede kanka oldugun insanlar oluyor :) Ilk sene tum dersler ortak oldugundan zaten bolum falan farki olmadan bisuru insanla tanisirsin Sabanci'nin yurt yasantisini cok ozluyorum ya, kesinlikle yurtta kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Privhunter said: bölüm olarak endüstri mühendisliği düşünüyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 @Kosper: Abi gel ben sana arkadaş olurum sdfds :D Ayrıca endüstri okumaz üretim sistemleri mühendisliği okur noolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 aga kalanı mukadderat ne okursamda endüstri çok ağır basıyor. bide evet herkez soruyor bana neden koç değilde sabancı diye de bilmiyorum ikisinide gördümde sabancıda beni çeken bişey var? koça gittiğimde cidden hiç beğenmedim :D sırf sabancıyı kazancam diye hırslanmıştım nedense? sınava gireceğimiz yerler belirlendiği zaman arkadaşla dalga geçiyoduk "aga sınava sabancıda girelim sonra gidip gelme derdi olmaz diye" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Tanıtıma gelecek arkadaş varsa tanıtımdayım ben de, paticik felan diye bağırın gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 aklımdan geçti bağırıcaktım paticik diyede rezil olurum falan diye bağırmadım :D aslında kesin kızıl saçlı bi kadın(annem) gelip yanınıza kafanızı bi ütülemiştir geçen perşembe günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Privhunter said: aga kalanı mukadderat ne okursamda endüstri çok ağır basıyor. bide evet herkez soruyor bana neden koç değilde sabancı diye de bilmiyorum ikisinide gördümde sabancıda beni çeken bişey var? koça gittiğimde cidden hiç beğenmedim :D sırf sabancıyı kazancam diye hırslanmıştım nedense? sınava gireceğimiz yerler belirlendiği zaman arkadaşla dalga geçiyoduk "aga sınava sabancıda girelim sonra gidip gelme derdi olmaz diye" :Dsabanci super bir universite, gonul rahatligiyla oneririm ve uretim bolumu cok iyi. hem kiz arkadasim hem kardesim uretim okuyor su an. kiz arkadasim hayvan hatta biraz gecen donem 4.0 getirdi. surekli grup halinde calisman gerekiyo, yuku cok bolumun, ama gayet guzel bi bolum yani. oyle yetenege, zarta zurta bakan bi bolum degil cunku. mesela cs okuyorsundur programlamaya yatkinsindir odevlerin projelerin daha kolay olur falan, oyle bi olay yok uretimde hehe. oturup calisiyosun surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 öss sağolsun çalışmaya alıştım (: rehberlikçi bizim dershane birincisi olan kızla aynı programı yapıyordu bana tabi onda sağlam bi temel olduğu için daha kolaydı onun için (oda 360 küsür bişey yaptı sabancıya gelicek oda :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Privhunter said: aklımdan geçti bağırıcaktım paticik diyede rezil olurum falan diye bağırmadım :D aslında kesin kızıl saçlı bi kadın(annem) gelip yanınıza kafanızı bi ütülemiştir geçen perşembe günü Hmm perşembe yoktum ben valla bi dahaki sefere artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Nasıl giriliyor ki o tanıtımlara? Ben de okulumun reklamını yapmak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 torpil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben mezun oldum valla umrumda değil böyle şeyler sdgsdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nileppezdel said: Nasıl giriliyor ki o tanıtımlara? Ben de okulumun reklamını yapmak istiyorum :( beleş ice tea vardı tanıtıma gelenlerden çok tanıtımı yapanlar içiyodu sadffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Abi ilke niye cocuklara yurtta kalin diyosun lan, ayip. Yurt hayatisinin eglencesi dedigi seneler boyunca ayni eglence, yaptigin degisik bisey yok dort duvar arasinda. Bi tek ilk sene yurtta kalin derim ben, cevreniz genislesin sonra eve meve cikin, yurt insani depresyona sokar. Izmirliye guzel anca monoton yurt hayati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Evet sabancıya geliyorum patiler.Tercihler yapıldı an itibariyle :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Hayırlı olsun :) Yurt hayatı güzel ya.. Gerçi daha ilk sene bitti de bak yaz okulundayım haftasonları eve dönmüyorum :D Ayrıca bi gün dalcam tanıtımlarda ben de tanıtıcam ulan diye o olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 salak o yol gidilmez diye dönmüyosun yada annen evden kovdu //aşkiton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Berk! Bebeem! Sensin bu di mi? <3 Ayrıca o yolun çekilmezliği tek sebep değil ya. BK var mis gibi, ne arasan elimin altında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Ivet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Oğlum aklınız varsa Sabancı'ya gelmeyin. Valla lan. Gelmeyin yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 noldu yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 MAT102 girdi. Annem bu dersi veremezsem alcakmış okuldan. Biraz basit sorsalar olmaz sanki ya. Hey allaam. Yaz okulu lan zaten çoğunluk dersi kim bilir kaçıncı kere alan adamlar. Defolup gitsin hocalar da rahat versinler. VACD okuycam matla işim olmicak süründürüyolar. Bırakın geçiim nolcak sanki ya. Gelmeyin olm sabancıya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 benim bi arkadaşım üretim sistemleri mühendisliğinden mezun oldu bu sene. nefret ediyor okuldan.kurtulduğuna sevindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ohooo ege, kusura bakma ama yüzme öğrenmeye korkan çocuklar gibisin. EN sığ yerinden denize girmeye başlarken ÇOK SOĞUK ÇOK SOĞUK boğulucam diyosun. Çalış geç işte. Olmadı uzat, bişey kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar