Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 burs murs yok mu agaliseler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 3.60 üstü ortalama yaparsan belki verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 PARAN VARSA VARSIN, YOKSA YOKSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 burslu kazanıp gelicem walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 %40 burslu gir senin de olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Öss'de 200 yapıyorum diyor olm adam. %40 yalan. Ayrıca yani girsen bile burssuz, okuldan ortalamayla başarı bursu alamazsın. Yani öss denemelerinde böyle sürüne sürüne giden adam bizim okulda burs alırsa doğanın dengesi değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 xaenin arkadaşıma katılıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Xaenin said: Öss'de 200 yapıyorum diyor olm adam. %40 yalan. Ayrıca yani girsen bile burssuz, okuldan ortalamayla başarı bursu alamazsın. Yani öss denemelerinde böyle sürüne sürüne giden adam bizim okulda burs alırsa doğanın dengesi değişir. bırak burs almayı, 4 yılda bitirirse adam değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Teşekkür ederim canım. Ayrıca belirli bir güruh fikirlerime katılmayanlara karşı savaş ilan etti, ona göre mesaj atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ginaly said: Xaenin said: Öss'de 200 yapıyorum diyor olm adam. %40 yalan. Ayrıca yani girsen bile burssuz, okuldan ortalamayla başarı bursu alamazsın. Yani öss denemelerinde böyle sürüne sürüne giden adam bizim okulda burs alırsa doğanın dengesi değişir. bırak burs almayı, 4 yılda bitirirse adam değilim. Onlar zaten genelde birbirine bağlı oluyo bir yerde. Yani "Okul uzadı ama seneye kasar burs alırım problem olmaz." Hayallerde yaşamak işte sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 200 alıyorum demedeim abi örnek verdim sdfs. fakir adamım ben lol o yüzden burs murs dedim. ayrıca bu öss işi zeka işi değil pek.sınıfın malı hergün ölümüne kasarak geçiyo beni.gerçi son 2 hafta hergün 50 soru çözüp 20 puan fark attm da orası önemli değil dgödş. bizim bi arkadaş sabancının merdivenlerini yıkmıştı.bu mal dediğim.vidyosu var ahahadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 fakirsen hiç gitme sabancıya zaten. bursluları dışlıyorlar, arkadaşlık yapmıyorlar. dunkin donata burslular giremez, göle gidip yıkanın fakirler, wireless burssuzlarındır, burslular otobana çıkıp para kazanın gibi laflar söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Olm Utku sen bozuksun. Şimdi moderasyona da yazdım, attığın mesaj gelecekten geliyo. Bakıyorum atmışsın, saat 19:43, sen 19:44 de atmış gözüküyorsun. Bi tek sende oluyo ayrıca, 6. kere yakaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ayrıca bursluları dışlamıyoruz, İlke tam bursluydu. Dunkin donat da yok artık kapandı o. Sadece arada fakir falan diyorum ben, devlet okuluna git falan. İyi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Orçuna dokundum. Olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 BİZİM OKULDA DA BURSLULAR VE KÖPEKLER GİREMEZ YAZIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Çünkü fakirleri sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bizim okulda burssuzları salak diye eziyoruz. bi de bursunu kaybedenler oluyor. onlara da salak diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 YİNE OLDU BAK. 19:49 SAAT 19:48 LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesajı yollayana kadar 49 oldu, kanıtlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 fede'ye de oldu aynısı. Sanırım benim saat yanlış lan, allahlık bir durum şahsına nüksetmemiş. Şimdi küreği al ve kapının önünü küre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 küreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sümkürsem sabancının 4 yıllığı çıkar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yok 4 fazla oldu 1 diyelim fdsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar