Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öss'de 200 yapıyorum diyor olm adam. %40 yalan.

Ayrıca yani girsen bile burssuz, okuldan ortalamayla başarı bursu alamazsın. Yani öss denemelerinde böyle sürüne sürüne giden adam bizim okulda burs alırsa doğanın dengesi değişir.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ayrıca yani girsen bile burssuz, okuldan ortalamayla başarı bursu alamazsın. Yani öss denemelerinde böyle sürüne sürüne giden adam bizim okulda burs alırsa doğanın dengesi değişir.

bırak burs almayı, 4 yılda bitirirse adam değilim.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Xaenin said:

bırak burs almayı, 4 yılda bitirirse adam değilim.

Onlar zaten genelde birbirine bağlı oluyo bir yerde.

Yani

"Okul uzadı ama seneye kasar burs alırım problem olmaz."

Hayallerde yaşamak işte sdfs.
Mesaj tarihi:
200 alıyorum demedeim abi örnek verdim sdfs.

fakir adamım ben lol o yüzden burs murs dedim.

ayrıca bu öss işi zeka işi değil pek.sınıfın malı hergün ölümüne kasarak geçiyo beni.gerçi son 2 hafta hergün 50 soru çözüp 20 puan fark attm da orası önemli değil dgödş.

bizim bi arkadaş sabancının merdivenlerini yıkmıştı.bu mal dediğim.vidyosu var ahahadf
Mesaj tarihi:
fakirsen hiç gitme sabancıya zaten.
bursluları dışlıyorlar, arkadaşlık yapmıyorlar.
dunkin donata burslular giremez, göle gidip yıkanın fakirler, wireless burssuzlarındır, burslular otobana çıkıp para kazanın gibi laflar söyleniyor.
Mesaj tarihi:
Olm Utku sen bozuksun. Şimdi moderasyona da yazdım, attığın mesaj gelecekten geliyo. Bakıyorum atmışsın, saat 19:43, sen 19:44 de atmış gözüküyorsun. Bi tek sende oluyo ayrıca, 6. kere yakaladım.
Mesaj tarihi:
Ayrıca bursluları dışlamıyoruz, İlke tam bursluydu.

Dunkin donat da yok artık kapandı o.

Sadece arada fakir falan diyorum ben, devlet okuluna git falan. İyi böyle.
Mesaj tarihi:
fede'ye de oldu aynısı. Sanırım benim saat yanlış lan, allahlık bir durum şahsına nüksetmemiş. Şimdi küreği al ve kapının önünü küre.
  • Yeni Oluştur...