Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Para vermeyenlerin hizi nasil peki? Abi okul adam bisey ediyo yeminle yani, biz girdigimizde essek gibiydi internet ve parasizdi. Yurt sayisi 2 katina cikti tabi sonra Yeni teknoloji ucreti uzerine bi de boyle bi para cok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aga kusura bakmada yurda yıllık galiba 5 milyar para veriyosunuz internet bok gibi diyodunuz zamanında ben 5 milyar vericem yıllık internetim yavas olsun olay çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 internet kafe mi olm orasi? yattin kalktin yeter, interneti super olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Penthesilea said: Para vermeyenlerin hizi nasil peki? Abi okul adam bisey ediyo yeminle yani, biz girdigimizde essek gibiydi internet ve parasizdi. Yurt sayisi 2 katina cikti tabi sonra Yeni teknoloji ucreti uzerine bi de boyle bi para cok enteresan Eskisi gibi işte para vermeyenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 allahtan mezun oluyorum 2 aya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kaan'da golt üye hastalığı var parası neyse vereyim artım olsun diye tam kro adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 aquila said: internet kafe mi olm orasi? yattin kalktin yeter, interneti super olmasin. 5 milyar abi ne demek ya 5 ilyar veryon yat kalka ya internetide güzel olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Penthesilea said: Para vermeyenlerin hizi nasil peki? Abi okul adam bisey ediyo yeminle yani, biz girdigimizde essek gibiydi internet ve parasizdi. Yurt sayisi 2 katina cikti tabi sonra Yeni teknoloji ucreti uzerine bi de boyle bi para cok enteresan Olm sen microsoftta işe başlamıyor musun, alış böyle sikten teknolojileri satmaya dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 İlke corporate hayatına uyum sağlayacak bir adam değil zaten, 2 aya yollarlar. Mühendis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 İşletmeciler hangi yüzle mühendislere laf ediyor bi anlasam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Xaenin said: İlke corporate hayatına uyum sağlayacak bir adam değil zaten, 2 aya yollarlar. Mühendis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben anlamam mühendis zatenden senin neler kastettiğini daha önce de duydum dostim. bsg de bitti yav üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Can hemen Breaking Bad'e basla, MUKEMMEL bir dizi. Kaan ve Umur canlarim, size edecek laf bulamiyorum :( Ilke Corp. actigim zaman birinize web sitesini, digerinize manajmani birakmayi planliyordum oysaki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bundan 15 yıl sonra bana Sayın İşverenim diye hitap edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sizin orda is mi diyolar ona asdfsaaqfbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Evet burda her veren iş olsun diye veriyor sdkjfhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yan odamda içmeden önce haber ver bundan sora kaan öperim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 eet kaan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Kaan evet haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 KAAN YAPILIR MI BOYLE SEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Olm herkes o koridorda kalıyormuş lan, çok eğlenceliymiş orası. Aliler warlockda yenince camdan çıkıp NASIL SİLKTİK diye bağırıyolarmış karşı odaya falan, baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 olm mezun olsaniza artik, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 emekli olana kadar okur onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Önce vatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Kaan mastera koca gel ev arkadasim ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar