Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Para vermeyenlerin hizi nasil peki? Abi okul adam bisey ediyo yeminle yani, biz girdigimizde essek gibiydi internet ve parasizdi. Yurt sayisi 2 katina cikti tabi sonra Yeni teknoloji ucreti uzerine bi de boyle bi para cok enteresan
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aga kusura bakmada yurda yıllık galiba 5 milyar para veriyosunuz internet bok gibi diyodunuz zamanında ben 5 milyar vericem yıllık internetim yavas olsun olay çıkarırım.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 internet kafe mi olm orasi? yattin kalktin yeter, interneti super olmasin.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Penthesilea said: Para vermeyenlerin hizi nasil peki? Abi okul adam bisey ediyo yeminle yani, biz girdigimizde essek gibiydi internet ve parasizdi. Yurt sayisi 2 katina cikti tabi sonra Yeni teknoloji ucreti uzerine bi de boyle bi para cok enteresan Eskisi gibi işte para vermeyenlerin.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kaan'da golt üye hastalığı var parası neyse vereyim artım olsun diye tam kro adsf
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 aquila said: internet kafe mi olm orasi? yattin kalktin yeter, interneti super olmasin. 5 milyar abi ne demek ya 5 ilyar veryon yat kalka ya internetide güzel olsun ama.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Penthesilea said: Para vermeyenlerin hizi nasil peki? Abi okul adam bisey ediyo yeminle yani, biz girdigimizde essek gibiydi internet ve parasizdi. Yurt sayisi 2 katina cikti tabi sonra Yeni teknoloji ucreti uzerine bi de boyle bi para cok enteresan Olm sen microsoftta işe başlamıyor musun, alış böyle sikten teknolojileri satmaya dsf.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 İlke corporate hayatına uyum sağlayacak bir adam değil zaten, 2 aya yollarlar. Mühendis zaten.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 İşletmeciler hangi yüzle mühendislere laf ediyor bi anlasam : )
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Xaenin said: İlke corporate hayatına uyum sağlayacak bir adam değil zaten, 2 aya yollarlar. Mühendis zaten.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben anlamam mühendis zatenden senin neler kastettiğini daha önce de duydum dostim. bsg de bitti yav üzüldüm.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Can hemen Breaking Bad'e basla, MUKEMMEL bir dizi. Kaan ve Umur canlarim, size edecek laf bulamiyorum :( Ilke Corp. actigim zaman birinize web sitesini, digerinize manajmani birakmayi planliyordum oysaki sdfs
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bundan 15 yıl sonra bana Sayın İşverenim diye hitap edeceksin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sizin orda is mi diyolar ona asdfsaaqfbc
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Evet burda her veren iş olsun diye veriyor sdkjfhsd.
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yan odamda içmeden önce haber ver bundan sora kaan öperim seni
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Olm herkes o koridorda kalıyormuş lan, çok eğlenceliymiş orası. Aliler warlockda yenince camdan çıkıp NASIL SİLKTİK diye bağırıyolarmış karşı odaya falan, baya iyi.
Öne çıkan mesajlar