Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri alışveriş sitesinin yaptığı ayıp hakkında tavsiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bir alışveriş sitesinden bir bilgisayar kasası aldım. Ama gönderdiklerinde farklı bir kasa olduğunu gördüm. ve kasayı iade etip istediğimi almak için aradım. o kasanın ellerinde bulunmadığını söylediler. Yani bariz bir şekilde insan kazıklıyolar, çünkü hala sitede o kasanın olduğunu yazıyor, yani benim heran biri tekrar alabilir. herneyse paramı iade etmelerini söyledim ve onlarda kasayı geri göndermemi söylediler, bende böyle hatadan sonra kargo fiyatını ödicek değilim, onların üzerine yazdım, şu andada kasa ellerine ulaşmış ve kargo 60 ytl tutmuş, bunu ödemiceklerini söylüyolar ve nerdeyse aldığım kasanın fiyatının yarısı napmam gerekiyor bir tavsiyeniz varmı? Aslında inadına bunu tüketici haklarına şikayet edip mahkemeye kadar götürebilirim ama sonuçta daha masraf olucaktır . Buarada bu ürün hala olmadığı halde sitede olduğu yazıyor bunun bir yararı olurmu ?
Mesaj tarihi:
şikayetvar.com'daki bir şikayet:

KAMİL KOÇ Bizi Almadan Gitti

apranti [16 Ağustos 2007, 09:00]
09.08.2007 tarihinde Kamil Koç�tan internet üzerinden bilet aldım. 10.08.2007 15:15 aracına ben gemlik yazıhanesine biletlerimi onaylatmak için girdiğimde bana... >>>

asfahsdfgkajfgkafdshfgafkhghaghadasfasfdsa

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 21:40 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yazı yazmayı sevmem oyüzden çok mesajımı göremezsiniz ben olayı biraz kısa tuttum, bunların yaptıkları haksızlık bunla kalmadı bir kere sitede müsteri hizmetleri , hakkında linkleri falan çalışmıyor, adamlar ben ürünü satın aldığımda bana yaklaşık 2 gün boyunca ne bir onay mesajı(ki genelde aldığın ürün hakkında bilgi ve fatura bilgilerini içeren bir dekont mailına gelir ) gelmedi. bende aradım ve ürünü aldımmı almadımmı bilmek istiyorum dedim , çünkü birçok alışveriş sitesinde alışveriş yaptım böyle birşeyle karşılaşmadığımı belirttim, adam yok biz yolladık gibi saçmalıklar zırvalayınca siz ürünü kargoya verdiniz vermediniz mi bir söylermisiniz dedim verdik dedi bende iyi günler diyip kapadım. herneyse 2 gün sonra kasa geldi, bildiğiniz gibi yanlış ürün telefon açtım, durumu anlattım, adam siz yanlış sipariş etmişsiniz gibi üste çıkmaya çalışıyor, tabi bende biraz sinirlendim derdimi birazda kapaca anlattım ve yıllardır internetten alışveriş yaptığımı alma ekranında böyle bir hata yapmadığımı söyledim. Tabiki ben bunu kanıtlıyamıyorum karşı taraf avantajlı neden ? = çünkü benim mail ıma ne aldığıma dair birşey göndermekdileri için reply liyip gözlerine sokamıyorum. Herneyse bana istediğim kasayı yollıcaklarını söylediler, tabiki bunlara hiç güvenmediğim için aradım ve kasanızı yolladığımı ve benim istediğim kasaya nolduğunu söyledim kasanın ellerinde olmadığını söylediler , işin komik yanı sitede hala ve hala ürün sanki varmış gibi satın al linkini kullanabiliyoruz. Gerisini biliyorsunuz. İsmi vermeme gelince sanırım yarın birkaç tanıdığımla görüşücem kolay olmıcaksa vericem artık parayı, çünkü dediğimi gibi dezavanatıjıma gelince elimde birşey yok paramı iade etmeyi uzatabilirler , o yüzden yarın sipariş iptal fişimi yolladıklarında bende website adresini vericem.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bende google dan arama yaptığımda ilk sırlalarda sikayetim var. com falan gibi sitelere rastladım, ama durum şu ki bana pek yardımcı olucaklarını sanmam , hatta siteleri labali buldum bile diyebilirim, çalışma saatleri bile günde 4 saat geçmiyor ve birçoğu 30 milyon gibi bir ücret yatırılmasını talep ediyolar.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben bu kasayı geçen perşembe gönderdim, cuma ellerine geçti (antalyadan sadace 1 günde) 60 ytl lik kargoyu da ödemek istemiyince ordaki şubeye geri göndermişler , bende cuma günü yurtiçi kargo ya havale ile kargo parasını gönderdim ve hala ellerine geçmediğini idda ediyolar, bugün pazartesi dikkatinizi çekerim. Ben hiçbir türlü almayın etmeyin demicem, kendi kararınız ama bilgisayarcının adı Atakol Bilgisayarcılık istanbulda bir bilgisayarcı sanırım kuyumculuğuda varmış.

Diceklerim bukadar..
  • Yeni Oluştur...