Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ikisini bir arada kullanabilen var mı?artk son kez bu tarz başlık açıyorum ztn yetti yni gına geldi her yolu denedim yok yok yok ,5 dakkada bir bağlantı kopuyor emule açıkken,araştırdım çok fzla bağlantıyı kaldırmıyormş vay şansıma bak diyip küfrettim tbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 XP de servis pack 2 ile gelen bağlantı sınırlamasını kaldırdınmı ?galiba 20 bağlantı varsayılan olarak geliyor üstünde böyle sorun çıkartıyordu. Emule kullanıcısı değilim ama daha dün torrentte 120 bağlantı vardı benim zoomda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=186074 şuna bak bi zoomsa sorun, doğru firmware updateler işe yarıyor diyorlar ayrıca şu sp2nin bağlantı limiti nasıl açılıyor, anlatırsanız da sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Öncelikle TCP/IP update diyorsun evet yaptım,1000 bağlantıya çıkardım orda sorun yk.Nasıl olduğunu ayrı bir topicte anlatırım istersen hem arayan daha rahat bulabilir. Firmware gelince bnmki 5551a ,5551 içn firmware sorunu gideriyor dendi doğrudur,5551a için firmware buldum yükledim ancak hiçbirşey farketmedi.. 2 yol da başarısız yni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ciddi ciddi kimsede zoom ve emule yk mu :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bende zoom x4 var 3-4 senedir,ilk modemim hiç sorun çıkartmadı şimdiye kadar geçen sene bu zamanlarda adsl kampanyası vardı; 256 sınırsızlar 6 ay boyunca 1024 sınırsız kullanmışlardı o zamandan beridir emule'de kullanıyorum,herhangi bir bağlantı kopukluğu ya da sorun oluşmadı zoom-emule elele çalışıyolar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 usbden nası kullanıyorz bu emule ü? xtreme mod var bağlanmıyo serverlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Zoom modemi oluşum bilgisayara götür. Değiştirsinler yeni versiyonlusunu versinler sorun halloluyor. Yoksa firmware falan yaramıyor işe. 1 ay uğraştırdı zoom modem beni. Götürdüm oluşuma yenisini verdiler taş gibi şimdi emule torrent falan kullanıyorum. Buralarda konu açarak çare bulamazsın donanımsal bir sorun o. Götüreceksin oluşuma yeni versiyonlusunu verecekler sana sorunun çözülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ii de garantisi yk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 3 yıldır 5551 kullanıyorum, e-mule, torrent filan hiç sorunum yok. hatta vista sürücüsü olmadığı halde taktım network portuna aynen çalıştı hiçbir kurulum istemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar