Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage lvling talent

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi hevestir mage açtım ama forumlara baktım şöyle tam kafama göre talent dizilimi bulamadım. Mage bilgim çok az. lvl kasarken frost mu fire mı gideyim yardım edin lütfen.
Mesaj tarihi:
Kesinlikle fire. frost gidersen ağlarsın.

Talentlar da gayet açık ve basit anlaşılır. kafana göre ver.

@ sparkcaster

zibilyon ne ya ahahaha

[spo]Aradım ama bulamadım yalanı klasiktir.[/spo]

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 14:02 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Frost ve fire arasındaki fark Fire damage üzerine kuruludur. Yaptığın her hareket damage verir. Frost ise hayatta kalmak üzerine kuruludur. daha az damage verirsin ama kendini kurtarmak için bir çok yöntemin vardır. Bunlar arasında seçim yapıp dilediğin gibi dağıt talentleri.
Mesaj tarihi:
Yeni baslik acmim dedim, simdi arkadasin mage i var alchemy herbalism al dedim. Fakat tailoringdede guzel seyler var anladigim kadari ile end game epic setler yapabiliyorlar,simdi sizce degermi tailoring kasmak ?

Alchemy i silsek tailoring alsak ve herbalism kalsa nasil olur ? Mage arkadaslardan yardim bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Kendi ağzınla söyledin. eng game set dikiyo. ama öncesinde hiçbi item işe yaramıyo.. kat kat iyisini dungeondan düşürüyosun. Sakın 60 tan önce tailor kasma. Hatta 70 de kas. Öncesinde item toplamana yaricak skiller seç... skinn veya mine gibi.
  • Yeni Oluştur...