Arma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bi hevestir mage açtım ama forumlara baktım şöyle tam kafama göre talent dizilimi bulamadım. Mage bilgim çok az. lvl kasarken frost mu fire mı gideyim yardım edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 abi zibilyon tane thread var altta bu kadar mı üşengeçsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kesinlikle fire. frost gidersen ağlarsın. Talentlar da gayet açık ve basit anlaşılır. kafana göre ver. @ sparkcaster zibilyon ne ya ahahaha [spo]Aradım ama bulamadım yalanı klasiktir.[/spo] [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 14:02 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Frost ve fire arasındaki fark Fire damage üzerine kuruludur. Yaptığın her hareket damage verir. Frost ise hayatta kalmak üzerine kuruludur. daha az damage verirsin ama kendini kurtarmak için bir çok yöntemin vardır. Bunlar arasında seçim yapıp dilediğin gibi dağıt talentleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 magein kendini kurtarmak için her halükarda bir çok yolu var. fire ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yeni baslik acmim dedim, simdi arkadasin mage i var alchemy herbalism al dedim. Fakat tailoringdede guzel seyler var anladigim kadari ile end game epic setler yapabiliyorlar,simdi sizce degermi tailoring kasmak ? Alchemy i silsek tailoring alsak ve herbalism kalsa nasil olur ? Mage arkadaslardan yardim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tailor bence gerekli en azından kendine epic itemler dikebiliyor hemde iyi itemler herb kalsın toplar ister ah de satar ister guilde birisine pot yaptırır boşuna para harcamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bu kaçıncı aynı topic son zamanlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kendi ağzınla söyledin. eng game set dikiyo. ama öncesinde hiçbi item işe yaramıyo.. kat kat iyisini dungeondan düşürüyosun. Sakın 60 tan önce tailor kasma. Hatta 70 de kas. Öncesinde item toplamana yaricak skiller seç... skinn veya mine gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 enchnaterla başla. yanında da herb al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar