Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 acık havanın olayı havayı kirletmesi, o da kapalı alanda yasaklar uygulandıgında bırakacak kisilerden dusulur. sonraki asama yani. sigara gibi ne boka yaradıgı belli olmayan bir bagımlılıgı savunanlara hes dogrusu, onlara bir iyilik yapılıyor. ozellikle kendinizi zehirleyerek oldurmek isteyenlere icmesinler demiyorum, bi insanın boyle bi hakkı olmalı. ama uyusturucu etkisi olsaydı sigara cok daha baska muameleler gorurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Akuma, olayı neden agresifleştirdin anlayamıyorum. Başından beri diyorum ki, "Sigara içenlerin, içmeyenleri zehirlemesine karşıyım". Sigara kullanan biri olarak söylüyorum bunu. Sanki körlemesine "Her yerde sigara içilsin" diye savunuyormuşum gibi cevap veriyorsunuz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tamamda orta yol az zehirlemesimidir o zaman? yanı zehirlemesine karşıysan sigara icen veya icmiyen biri yanında icmenı istemiyorsa icmiyceksin bu kadar basit, hatta daha mantıklı yapalım, izin isteyip iciceksin sen sorucaksın yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Türkiyenin %52 oranla en çok sigara içen ülke olduğunu biliyorsunuz değil mi? savaş çıkar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 savaş cıkarsa, sigara icmiyenler yuksek kondisyonumuz ve daha sağlam bütcemizle pis döveriz sigara icenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 boyle lise cagında otoriteye karsı gelme durtusune yenik dusup tuvalette iciyolar, sonra olan oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=FqdTBDkUEEQ&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 cocuklara mı satmaya calısıyolar anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 80 öncesinde sanırım çizgifilmlerde reklam olayının moku çıkmıştı. Çok var böle absürd şeyler. Reklamı geçtimde en bombası anti-nazi propogandası yapan buggsbuny idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 donald duck nazi http://www.youtube.com/watch?v=gXZhoq6ip6U edit: sonrasında amerikaya dusuyormus ruyaymıs ve hitlere domates atıyolarmıs [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 18:53 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bok için! dasdfdagdafddadasgasdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 O zaman tartışmanın yönünü biraz değiştireyim. Sigara içmek; mallık, kerizlik peki alkol içmek nedir? Sigara içen malla, alkol içen mal aynı barda bir araya gelince birinin diğerine "la hop beni zehirleme" demesi nedir? Günlük meyvesini, sebzesini yer adam, kızartma yemez, eti dengeli yer, alkol kullanmaz, sporunu yapar, süt ürünlerini, tahılını, lifini dengeli yer sonra bana der ki "ya hemşerim bize yazık değil mi?" Salise düşünürsem ne olayım, adam haklı. Öyle elinde koca şişe bira, bir duble viski olan adam "ya kardeşim beni zehirleyeme ne hakkın var?" derse; o an kroke olurum, kafam basmaz bir süre. Tabii bu noktada alkol almayan adamın bara gitmiş olması ihtimali doğuyor ki; bu noktada o adam zaten hep mal. Al arkadaşını git adam gibi bir restorana, arkadaşın içkisini içsin yemeğin yanında sen yemeğini ye. Barda alkol içmeyen adamın ne işi var? Fazla mı zorluyorum mantık sınırlarını? Belki, ama barda sigara yasağını benim kafam almıyor. Yoksa ben eskiden çok zeki bir adamdım hemen anlardım; alkol beyin hücrelerimi azaltmış sanırım, karaciğer hücrelerimle beraber. NOT 1: Alkol içenler, sigaranın zararlarından bahsetmesin. Daha masummuş gibi gelsede, alkol de sigarayla aynı bokun soyu. NOT 2: Barlar, kendilerini sevmeyenlerin mekanıdır. Kendilerini sevenler bizi rahat bıraksın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sacma bir yasak derhal kaldirilmali diger ulkelerde turkiyeye ise asla gelmemeli benim en buyuk zevkim icmeyenlerin yaninda icip yuzlerindeki eksimeyi,tiksinmeyi gormek bu hakkimi elimden alacaklar peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Tek fark alkol içen adam abartmadığı sürece çevresindekine zarar vermez. Sigara içen adam ise oda solumakta olan herkese zararlıdır. Bir nevi area effect alert? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bir kere soyledim bir daha soyluyorum, iki kere anlatmısım ucuncu kere anlamamısın farkındaysan alkol alan adam sadece kendini zehirliyor, kimseyle derdi yok. kendini istedigin kadar zehirle zaten sıc bokunu sırıngayla damardan ver kime ne? ama baskasını tehdit etmeye basladıgı an olay biter, barda veya baska biyerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 insan oğlunun bugune kadar yaptığı en büyük aptallık olarak görülen birşeyi savunmak ve korumak yada iyi bir şeymiş gibi göstermek sadece amaçsızlık ve yedirememezliktir. bütün dünya kabul ediyor sadece 1 2 ülke değil.sigara içen insan 2. sınıf insandır.ha bunu zevk olarak içenlere diyecek birşey varmı yok sadece şu denir.sigara içmeden önce yanında sigara içmeyen biri varsa ona sormalı.sigara içmem sizi rahatsız edermi diye.eğer bunu yapmıyorsa sıçarlar öyle zevkin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: bir kere soyledim bir daha soyluyorum, iki kere anlatmısım ucuncu kere anlamamısın farkındaysan alkol alan adam sadece kendini zehirliyor Kendini zehirleyen adam, beni sen zehirledin diyebilir mi? Der isterse tabii de ayıp eder. Ben tabii hala yasağın barlarda uygulanmasından bahsediyorum. Yoksa daha önce dedim, bu yasağın arkasındayım. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 19:05 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 evet diyebilir der ki ben kendimi zehirliyorum da sana ne oluyo lan birader der. sana kalmadı nasıl olsa kendini zehirliyo diyip bir de suratına nikotin ufelemk [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 19:09 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 alkol adam zehirlemez embesilmisiniz.belli miktarda alınan alkolün vücuda yararı var.fazla alınan alkol komaya sokar başkada bişey yapmaz.şimdi sigara içenler diyeceklerki günde alınan 1 sigararınında vücuda yararlı olduğu söyleniyo diyecekler.nedeni nikotin.sigara içmek yerine patlıcan yerseniz aynı oranda nikotin alırsınız. huun sana alkollü gül suyu alıcam bardaktan değil damardan vericem. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 19:16 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yahu, sigara içmek suç sanki onlara göre, iş diil. tamam haklısınız, pasif içici olmak iyi bişey diil de, bu kadarı ayıptır artık, barda, cafede içemiceksek, bırakın diolar bunlar bize yani yanlış mı anlıorum? valla amerikada falan olsam mahkemeye verirdim ya. olacak iş diil. bizim/sigara içenlerin de hakları olabileceği neden hiç akıllarına gelmio bu "sivri zekalıların" onun dışında sigarayı seviyorum. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 19:17 tarihinde, Solonor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sonra babayı alırdın davada sigara icmek hem kendine hem de baskalarına zarar veriyor, baskalarına zarar verme pahasına sigaranın kapalı alanlarda icilmesine goz mu yumalım? icicilerin sempati duyulucak bir tarafı yok, sadece komik bi ahkamları var bi zevkimiz bu seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: alkol adam zehirlemez embesilmisiniz Ben embesilim de sana ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Daha once bahsedildi mi bilmiyorum fakat yanilmiyosam, Nisantasi icinde buna benzer projeler vardi. Bizde de zamanla olur diye dusunuyorum.. Zaten en sagliklisida o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ha diyosunki herkes günde 5 şişe 70lik bitiriyo buda kanser yapıyo.haklısın kusuruma bakma ben düşünemedim ayyaş olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Zzzz siyah_lupin, çok hızlı incelemişsin linki. Bi de okusan ne güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar