BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ösym bana yerleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ya senin puan iyiymiş benim arkadaşlar 285le falan girdiler hatta 265 le giren var ama özel o sen tercihlerde bocaladın ya da seçici davrandın sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tıp ve diş yazdım özelleriyle birlikte sadece 318 puanla açıkta kaldım deişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sen hedefi büyük tutmuşsun baya neyse hayırlısı bozma moralini yedekten dene bir yeri puanın iyi ya da heryere girmem diyorsan seneye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 puanla pek alakalı değil tercihle alakalı aslında çoğunlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 o puanla özellerden istediğine ek kontenjandan girersin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Hala sonucumu öğrenemedim. Siteye erişemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bu topic tam benlik. Bende giremedim. Puanlar baya yükselmiş herhalde. 10 puan falan yükselme olmuş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 daha fazla bence 10 puanla 20 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Geçmiş olsun ama gerçekten de yanlış tercihten açıkta kalınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 benim girmek istediiim yer 298 di benim puan 318 di giremedim...ne kdr yükseldiiini siz düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yüzdelik dilimi kaçtı yazdığın yerlerin ya da en son kaçıncı kişiyi almış.Asıl ona göre yükseliyo puanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 25+ üzeri artmıs puanlar sanırım seneye gene düser ondan sonra gene artar sonra gene düser sonra gene artar sonra gene düser sonra gene artar sonra gene düser sonra gene artar sonra gene düser sonra gene artar sonra gene düser sonra gene artar sonra gene düser sonra gene artar sonra gene düser sonra gene artar sonra gene düser sonra gene artar cp cp cp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben en az 15+ artar demiştim de dinleyen olmadı.sakalım var üstelik kelimde ama dinlenmiyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tercih yapıp tutturup gitmeyince sonraki sene ortaöğretim puanı düşük mü hesaplanıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 evet düşük hesaplanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yazdıgım tum bolumler 15 30 puan arası bi gelişme gösterdiği için göt gibi kalmış bulunmaktayım.uyudum biraz anca kalktım o sinirle kaskatı kesilmiştim baya.ek kontenjandan özeli zorlicam artık başka çaresi yok.dersane falan bana göre değil artık.zaten fiyatlarıda oldukça yakın.dersane 4000 ytl istediğim üni 5000 ytl yıllık.Mantıklısı üni gibi duruyo.bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 1 sene bekleyip girsem peki normal mi hesaplanır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kazandıp gitmezsen , ve bir sonraki öss ye girersen puanın dusuk hesaplanıyor. ama kazanıp bir sonraki öss değil de ondan sonrakine girersen normal gene.. ama madem 1 sene bekliceksin git bence , oldu ki soraki girişinde tutturamadın oradan dewam edersin. iyi arastır bir de öle şeyleri bence...rehberlikcilerle filan konus sakata gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 evet 2009da girdiğinde normal olacak yine puanın. seneye denersen yerleştiysen biyere puanın düşük gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Arkadaş gecen sene 55.000 idi 30 puana yakın arttırdı 59.000 oldu 4.000 geri kaydı muhahah :) yazık yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar